RankoBg87 8422 Napisano Nedelja u 16:10 Ne silazi, 3616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Stao skoro na pumpu da sipam gorivo i prilazi mi lik kaže vozi i on al dosta jace, reko svako za svoje potrebe, nismo razmenili ni tri reci, kaze vidi ovo, pusta klip 200+ na zadnjem po mraku, reko sve to lepo al ja ne vidim ni po danu kako treba a ne po mraku i jos na zadnjem 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 233 Napisano Nedelja u 17:49 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Banana držav Motocikl: EX Honda CB 750 F Bol dor, EX Honda SW400T, EX Honda Integra 750 DCT ,Trenutno Honda VFR1200X Crosstourer DCT Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam gde sa stavim lika ,ali nije bahat nego budala . Video sam danas lika na R motoru, vozi u japankama, šorcu, atlet majci iliti potkošulji i ima rukavice. Pomislio sam koja budala , mora da mu je neko reko da ako padne sa motora najbitnije su rukavice da ne odere dlanove, a ovamo skoro golišav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 13373 Napisano Nedelja u 20:12 4_tocka_i_karoserija, 2505 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Dočekaće se na ruke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 910 Napisano Nedelja u 20:38 Zainteresovan, 522 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nosi rukavice zbog gripa, ja ih bar zato cesto navlacim leti po gradu. Kad mi se oznoje dlanovi moram bas lepo da uhvatim rucicu gasa i drzim je celim dlanom, onda pocnu prsti da bole posle kraceg vremena. Sa letnjim rukavicama nema tih problema i neprijatnog osecaja zbog mokrih dlanova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24883 Napisano Nedelja u 21:40 Integrisan, 8071 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Više osoba povređeno je u nezgodi koja se dogodila u Kisačkoj ulici u Novom Sadu. Prema nezvaničnim informacijama, nezgodu je izazvao vozač crnog Audia A6, koji je izgubio kontrolu, udario tri vozila koja su se kretala u drugoj traci, a potom je preko pešačke i biciklističke staze sleteo u parkić. U Fiatu se nalazila porodica sa detetom i oni su u svesnom stanju prevezeni vozilom Hitne pomoći. Deo ulice je zatvoren See less Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1377 Napisano juče u 06:51 Zainteresovan, 565 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, zaludan je napisao: Dočekaće se na ruke Padne u sklek i nastavi da ih radi do 1.000 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 6173 Napisano juče u 07:50 (promenjeno) Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Juče nas tri na motorima , izvozale se vala baš lepo ceo dan .. ma ni jedna loša situacija ..lepota Božja .. Ali .. Naravno u povratku što bliže BG-u milion situacija da se smrzneš ali ne od zime .. Šta se to desi u ljudima kad vide gužvu ,ili je luda glava ili djavo stvarno ne spava .. Zamislite gužva, srednja traka, mrkli mrak , pajser skoro da mi bude suvozač koliko je blizu i krene da me malte ne pretiče sa desne strane .. bila sam do bele linije jer je drugarica ispred bila desno , vozile smo naravno u cik cak formaciji .. Kreten kreten , kada sam videla ubrzah, nastavih da vozim po sredini trake a onda malo usporila .. valjda je shvatio .. Posle kilometar više ga nije bilo .. uh Pa ludak koji je iz desnog ukljucivanja brzinom svetlosti otišao skroz u brzu traku zamalo ne udarivši jos dva automobila .. Pa pri krivinama ulaze u našu traku .. Još par situacija ne vezano za nas .. Majko mila , sta ono bi .. sve auto put a gužva .. i sad ako pri takvim situacijama da bi se spasili od debila napravimo neki prekršaj a snimi nas dron kome se žaliti , misli li neko na to ... Užas užas užas Promenio juče u 12:21 član GR 46 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducinac 44 Napisano juče u 10:13 U prolazu, 23 postova Lokacija: BG - Kosmaj Motocikl: Voge 625 dsx Prijavi odgovor kao problematičan Nije bilo na motociklu, al svejedno: Sinoc, 20:03, autoput, smer prema Nisu, posle naplatne rampe ima uzbrdica, koja se posle spusta prema iskljucenju za Mladenovac. Vozim auto u srednjoj traci, 100km/h na tempomatu. Stize me autobus GSP-a, br 493, za Mladenovac. Krece baja na uzbrdici da me pretice, rekoh, neka ga, zna sta radi. Kada je uspeo da predje 3-4m (toliko je njegova hauba bila ispred moje), krece covek da se prestrojava u srednju traku i da mene izbacuje. Valjda zaboravio da vozi autobus, a ne auto. Ubrzam toliko da dodjem ispred njega da me sada lepo vidi, a ne u retrovizoru, koji nije ni pogledao i na sirenu kao konj. Naravno, otvorim prozor pri toj brzini da mu pomenem majku, decu, krv, i t.d. Majmun nesto pali sva 4, izvinjava se, ne znam ni ja sta. Sta bi bilo da sam bio na motoru? Nota Bene: nije bio garav, ovaj je domaci idiot. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4651 Napisano juče u 10:22 Malinar u pokusaju, 1951 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Mene su ove godine desetak puta kritično isekli, nikada, ali nikada u sezoni nisam imao ovoliko kritičnih situacija. Jednostavno, ljudi ne jebu živu silu. Izleću i uključuju se na metar ispred mene, prestrojavaju se a ne gledaju i pre neko veče, taksista na mojoj strani i lik koji radi polukružno metar ispred mene u sred noći. Vide se i svetla i sve, koji im je djavo ja ne znam. Zaista voze kao bez mozga. Naglasio bih, sve situacije su bile dok sam vozio maxi skuter, x9. Šta tu loše procene, ne znam, ali narod je totalno otišao u qrac. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 5267 Napisano juče u 10:50 Drug član, 1109 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, rajmax63 je napisao: Ne znam gde sa stavim lika ,ali nije bahat nego budala . Video sam danas lika na R motoru, vozi u japankama, šorcu, atlet majci iliti potkošulji i ima rukavice. Pomislio sam koja budala , mora da mu je neko reko da ako padne sa motora najbitnije su rukavice da ne odere dlanove, a ovamo skoro golišav. Vidi, dok ne odereš dlanove toliko da ne možeš sam u wc, da se umiješ, jedeš, previješ druge rane, oblačiš se, koristiš telefon... Ne znaš koliko su bitne rukavice. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17871 Napisano juče u 10:53 Integrisan, 8754 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan A to nisu oderotine kao kada se sapleteš nego dublje i napunjene kamenjem, staklom, prašinom i kanalazacijom koja se sliva niz put. A gde su prelomi malog prsta i korena šake. Nego ne možeš to ljudima da objasniš. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17871 Napisano juče u 19:31 (promenjeno) Integrisan, 8754 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna zanimljivost i savet zašto uvek treba biti koncentrisan u vožnji. Neko je prošao kroz raskrnicu, oborio dva semafora, preleteo pešačko ostrvo, trotoar i udario u veliko drvo koje je zaustavilo auto da ne uđe u prodavnicu. Ne znam da li je neki ludak, pijan/drogiran ili je nekom pozlilo. Bitno da niko nije stradao. Zanimljivo što su službe ponovo postavile signalizaciju ali pogrešno Konkretno pružanje puta sa prvenstvom prolaza. Leva strana rasknice i ulica pravo dole je "glavna ulica". Jeste da stoji znak stop a oni imaju žuti trougao ali... Sve u svemu obavestio sam saobraćajnu policiju pa se nadam da će rešiti. Promenio juče u 19:33 član Alekre 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8422 Napisano juče u 19:38 Ne silazi, 3616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Stojim danas na semaforu da skrenem levo i gledam kad ce auta iz suprotnog smera da uspore i stanu reko tad sigurno pusta mene. Tri trake, dva auta staju, meni se pali zeleno al kombi ne staje, reko cek malo, krenuo sam bas na zeleno i to mozda ono sekundu kasnije i dok sam usao u raskrsnicu kombi je prosao, znaci on je na cisto crveno prosao, gledam ga i bukvalno nije ni video semafor, prica s kolegom. Mnogo je narod isključen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 844 Napisano pre 15 sati Zainteresovan, 663 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc kada sam se vracao sa posla zamalo da se zakucam u auto,naime idem iz pravca autobuske i kod grcke ambasade batica meje isekao za medalju,ja nailazim pre mosta batica pun gas i skrece levobez zmigavca a pritom mu je zabranjeno skretanje levo posto je jednosmerna.jedva sam ga izbegao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8422 Napisano pre 2 sati Ne silazi, 3616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Opet divno popodne i vece. Prve dve ima na klipu. Stojim, pratim saobraćaj i u jednom trenutku cujem urlanje motora, pogledam kad auto bukvalno na 20cm od mene, on meni pokaze pa sta vidis da ima jos mesta. Drugo je prolazak kroz Stop bez kocenje, nesto je rekao u fazonu pa sta sta. Trece je po mraku pa se ne vidi. Raskrsnica je nekako u Y, ja na glavnom putu idem desno a neka plava kretenka mi dolazi s leve strane, ona ima stop, prolazi bez kocenje, blicam ko da imam napad, kocim, sviram ma nista, stanem ispred nje, ne sme da me pogleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...