miki 4769 Napisano Utorak u 21:05 Drug član, 1217 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan E tu si se zaHebo. Objavi na svim mogućim portalima/platformama, možda tad stoka prestane da se ponaša kao stoka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8084 Napisano juče u 06:04 (promenjeno) Ne silazi, 3530 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Jutros dva situacije, sve je to bilo ok, dosta prostora. Prva kod Ade, izlazi auto od Tempa-Maxia, vidi se da izlazi ono bez stajanja na stop, uveravanja, stao u mojoj traci, sviram, dizem ono ruku gde gledas, on u fazonu pa stao sam, to sto izleteo to se ne racuna. Druga kod iskljucenja za Konjarnik, ono da se prodje ispod nadvoznajka prema Troji, klinka prolazi stop bez kocenja i bilo kakvog pogleda, gledam je bukvalno u glavu ma ni polgedala, stanem pored nje reko jel ti vidis da stop, tu se staje, nista gleda pravo. Promenio juče u 08:31 član RankoBg87 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12812 Napisano juče u 09:14 Ne silazi, 3087 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan Posle je bilo nesto ovakvo? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24319 Napisano pre 12 sati Integrisan, 7869 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Odlucio sam da pisem Putevima Srbije da se vrati znak za opasnu krivinu izmedju Ekonomije 3 i Mladenova. Nekada je postojao onaj znak sa crno-belim strelicama koji je upozoravao vozace na ostru krivinu. Mnogi ovde produze, izadju siroko, juce nas je vozac u kombiju skoro istresao... Posle renoviranja puta, znak je nestao i nikako da se vrati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 440 Napisano pre 9 sati Zainteresovan, 451 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/8/2026 at 8:04 AM, RankoBg87 said: nista gleda pravo. Brate, kad neće da okrene glavu, izgorim i zapalio bih ga/je. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4769 Napisano pre 7 sati Drug član, 1217 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, i ja sam pravio greške, ali kad zajebem uvijek se izvinim, ili otpozdravim ili upalim sva 4. A to da se pravim blesav i da ne postojiš, što kaže Petar, pajser pa udri i po vozaču i po vozilu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 440 Napisano pre 7 sati Zainteresovan, 451 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da brate, iseče me neka ženska pred ležeći u Vrčinu i prvo sam pomislio da hoće da se dere na mene međutim izvinila se i odmah ide osmeh/namig. Grešimo svi, to je ok, nemoj biti govno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...