RankoBg87 7874 Napisano Utorak u 10:22 Ne silazi, 3467 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Meni na 17" laže za 3 a na 18" ništa. Da li na auto putu, magistrali, gradu, saobraćaj mora da se prati, a ne u fazonu ja ću da skrenem pa sta bude nek koce i onda zbog toga jednog koci još 10 pa što se onda pravi gužva, kad sve ide tečno mnogo je boje i onaj koji je brzi on je otišao. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 13101 Napisano Utorak u 11:44 4_tocka_i_karoserija, 2436 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Blackened je napisao: Nazalost preko 130kmh nigde nema sem u Nemackoj U Hrvatskoj do 155km/h (pravih ) nema kazne, iako je 130 ograničenje. Prvo "skidaju" 10% od izmerene brzine, a za prekoračenja do 10 km/h van naselja ne postoji propisana kazna. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4647 Napisano Utorak u 13:35 Drug član, 1202 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, zaludan je napisao: a za prekoračenja do 10 km/h van naselja ne postoji propisana kazna. Koliko znam ni u naselju ne diraju za <10 km/h. Isto tako je i u Bosni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7874 Napisano Utorak u 13:42 Ne silazi, 3467 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Lepo piše, prilagoditi brzini uslovima puta, Može 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 13101 Napisano Utorak u 14:50 4_tocka_i_karoserija, 2436 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, miki je napisao: Koliko znam ni u naselju ne diraju za <10 km/h. Isto tako je i u Bosni. Razlika je što je u naselju predviđena kazna, a van naselja nemaju zakonski predviđenu kaznu. Ne znam za Bosnu, ali kod nas je realno stvar volje pandura - ako ti napiše kaznu za +1, moraš da platiš jer ni sud ne uzima u obzir proizvođačku toleranciju greške u merenju. Jeste, velika većina pandura ne zaustavlja i ne piše kazne za to, ali smo imali situacije gde su ljudima pisane kazne za +1, i na sudu prolaze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12778 Napisano Utorak u 16:25 Ne silazi, 3066 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Gde kod nas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 13101 Napisano Utorak u 17:17 4_tocka_i_karoserija, 2436 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, cezarpa je napisao: Gde kod nas? Pa u Srbiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 486 Napisano Utorak u 18:59 BJB Maxi Scooter Club, 608 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Može li neko biti bahatiji od Baka Praseta? Jutros se bunio i psovao što je njegov auto morao da se vraća unazad.... Namerno je zvuk na MUTE da ne biste čuli moji odgovor.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7874 Napisano pre 7 sati Ne silazi, 3467 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Debil, kreten, bio iza mene na semaforu, vozio pored mene. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 22077 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 1355 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Čovek je uključio pokazivač pravca i stavio ti do znanja da će da se prestroji. Da si usporio i dao njemu do znanja da može to da uradi ne bi se sekirao niti bilo ovog snimka. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 372 Napisano pre 6 sati Zainteresovan, 412 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svima nam fali kulture i smirenosti, pogotovo u saobraćaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7874 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 3467 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Due je napisao: Čovek je uključio pokazivač pravca i stavio ti do znanja da će da se prestroji. Da si usporio i dao njemu do znanja da može to da uradi ne bi se sekirao niti bilo ovog snimka. Ovo nije po pravilu, znači dao migavac i može da me udari, da si bio na motoru i da te ovako udario šta bi onda rekao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 22077 Napisano pre 5 sati Ne silazi, 1355 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne ulazimo u diskusiju moje mišljenje sam izneo. Mora neka tolerancija da postoji. Nisu se svi rodili za volanom niti poznaju grad savršeno. I ovakvih i gorih situacija imam na dnevnom nivou i ne dotiče me. Sirenu ne koristim, ne gestikuliram. Sve je dobro što se dobro završi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suarez 23 Napisano pre 5 sati U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda TEK 250 2025 Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, Due je napisao: Čovek je uključio pokazivač pravca i stavio ti do znanja da će da se prestroji. Realno vec je krenuo da se prestroji pre paljenja migavca. Mada da je bilo ocekivano, bilo je. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 2081 Napisano pre 3 sati (promenjeno) Drug član, 1116 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Jos kada je kocio mogao si zakljuciti da ima nesto u njegovoj traci, pa planira da se prebaci ili ce morati skroz usporiti, mogao si mu ranije ostaviti mesta - a i dao je zmigavac i gledao kako reagujes, da li ga pustas. Motorom u ovoj situaciji ili bih jos ranije usporio i pustio ga (amblendovao) ili bi vozio skroz levom ivicom i blize kolima ispred, da me vidi i saceka. Promenio pre 3 sati član Blackened 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7874 Napisano pre 3 sati Ne silazi, 3467 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi bre sta je s vama, čovek na pola auta ide na mene, da se nisam pomerio levo udario bi me, ja sam u svojoj traci i on mora da se uveri da nema nikog da bi izvršio radnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 2081 Napisano pre 3 sati (promenjeno) Drug član, 1116 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan A jasno, gledas pravila i vozis svoju voznju. Ali opet razumevanje, jeste malo se ugurao naglo ali u trenutku davanja zmigavca bilo je mesta koje se smanjilo ubrzo jer nisi odmah odlucio da ga pustis. Stvarno ne bih pomislio nista lose kada mi se ovako nesto desi, cim bih video zmigavac usporio bih malo da ostane to mesto za njega, samo neka tece saobracaj. EDIT ALi Ranko ove tvoje situacije su bas zanimljive, kako drugacije vidimo isto, kao kada si biciklistu hteo da zgazis jer je usao uz ivicu na glavni put Promenio pre 3 sati član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 22077 Napisano pre 3 sati Ne silazi, 1355 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Najvažnija stvar u vožnji je predviđanje. Dakle pratiš saobraćaj ispred i iza sebe, budeš spreman na reakciju onih oko sebe. Jedino ne možeš da predvidiš da li je onaj neki popio tri viljamovke a o tome razmišljaš kad te vatrogasci vade iz kola. I dalje mislim, tvrdim i overavam da nisi hteo da skineš nogu sa gasa zato što si smatrao da je on budala i da ga treba "kazniti" ne propuštanjem? Kad sam krenuo da jedem govna da izedem do kraja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7874 Napisano pre 3 sati Ne silazi, 3467 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Da je bilo mesta koliko je vec ok pa da ali da krenes da guras to ne i neću nikog da pustim tako na bahato. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 22077 Napisano pre 2 sati Ne silazi, 1355 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Odviše sam star da krenem s tobom u boj... Ali poslušaj moju priču Jedan moj drug je tako branio pravo na prvenstvo dok mu nisu izašla četiri bilmeza iz crnog BMW-a da brane svoje pravo na bahatost. Šta misliš ko je pobedio? Osim ako nisi Brus Li, onda ništa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7874 Napisano pre 2 sati Ne silazi, 3467 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Lagano, zato nam i jeste tako, pusti ovo pusti ono pa svaki dan voze kontra smerom i za to neko kaze ma pusti pogrešio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 372 Napisano pre 2 sati Zainteresovan, 412 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Suština je da nisi kupio put za sebe. Moja sestra je loš vozač i vidim je u toj situaciji kao na snimku. Ili da vozi sporo autoputem. Nema druge opcije nego da vozi jer neće ni naučiti drugačije. Znamo kakve su nam autoškole. U situaciji na snimku možeš ili da pustiš auto ispred ili da ga ne pustiš. Mislim da je drama bez potrebe, zatvoriš mesto i svirneš mu da zna da nema mesta zasigurno. Što smo svi nadrkaniji to nam je svima gore. Ja umem da se uguram na bezobrazno ako žurim, ali zato često pustim ljude ispred kad mi to nije važno. Mora neki kompromis uvek 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12778 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 3066 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Druze Ranko mnogo ostro,bez tolerancije vozite.Nije sve crno belo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9373 Napisano pre 1 sat -, 1952 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan On 6/16/2026 at 8:59 PM, Lucky George said: Može li neko biti bahatiji od Baka Praseta? Jutros se bunio i psovao što je njegov auto morao da se vraća unazad.... Namerno je zvuk na MUTE da ne biste čuli moji odgovor.... Ma samo mu pokazes rukom da se skloni. A on nek bira, il udara il se sklanja... Najvise volim te koji smatraju da prednost ima skuplji. Ko ona lujka sa pinka, moj greb na mecki je 500e, a njegov 20, zamisli nakazu sta prica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2936 Napisano pre 10 minuta Drug član, 529 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Vožnjom malo Yuga malo Touarega imam priliku da uvidim koliko nam je narod iskompleskiran To ne može da se prepriča, to treba doživeti. Yugo = zeleno svetlo da ti nanu naninu, da te seku, da ti sviraju, Touareg = recept da budeš uvek propušten i da ti niko ne svira. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...