živke 5291 Napisano Februar 7 Drug član, 1893 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Da da, našao sam u Woby. Sve je bilo lakše kad sam saznao kako se zapravo zove Hvala svima! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 9 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako nekom treba pojas iz lidla veličina L 85-105 .potpuno nov nikad stavljen cena 600 dinara ,ako neko hoće da mu šaljem još za CC paket 200 dinara saša novi sad 0641352299 gledaću kasnije da stavim sliku ,ali skroz novo samo izvađeno iz kutije da se vidi i vraćeno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 513 Napisano Februar 14 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 400, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko imao iskustva s Lidlovim udarnim odvijacem, konkretno ovim: Pneumatski udarni odvijač PDSS 310 B5 - u Lidl Srbija WWW.LIDL.RS Pneumatski udarni odvijač PDSS 310 B5 - Dugotrajan i delotvoran udarni mehanizam 4-stepena podešavanja udarne snage Čvrsto aluminijumsko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8002 Napisano Februar 14 Drug član, 2108 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Za ovo ti treba i dobar kompresor.Uzmi električni ili baterijski,rade dobro posao. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Februar 14 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kum uzeo baterijski, ona crna serija njihova, baš je zadovoljan.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 513 Napisano Februar 14 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 400, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kad malo bolje razmislim @gebee&co u pravu si. Iako planiram zamjenu kompresora vecim mislim da bi mi bolja opcija bio elektricni. Elektricni bi trebao da ima silu odvijanja 500Nm, a pneumatski 300Nm. Svakako neko crijevo/kabal moram da vucem za sobom. @Gordak985 Imao sam priliku da radim nesto kratko sa zelenim i stvarno sam bio zadovoljan. Vjerujem da je crni jos bolja opcija. Mada rado bih izbjegao baterije, pogotovu za alat koji rijetko koristim. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9609 Napisano Februar 14 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Crni alat je nešto "max performance", odličan kvalitet. Električni udarni pištolj imam već 3 godine, povremeno ga koristim, extra alat. 500 nm. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5841 Napisano Februar 14 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mislite na onaj aku udarni odvijac bez cetkica, on je slabiji, a i prihvat mu je 3/8. Hoce od siline da slomi adapter na 1/2. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5291 Napisano Februar 19 Drug član, 1893 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Društvo da li se neko seća koliko je poslednji put u lidlu koštala ova brusilica: Parkside PFBS 160 B2 . Vidim sada su na KP po 3500 - 4000. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4011 Napisano Mart 4 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Poklopilo se da je lidl izbacio slavinu koja greje tačno kad ja renoviram kuhinju. Ali ih nema u tri lidla koja su meni najbliža. Da li je neko video negde? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1909 Napisano Mart 4 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim, to ti je bilo raspoloživo samo za vikend 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12524 Napisano Mart 4 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Od četvrtka ima moto oprema. Aktivni veš, kacige, pojasevi, potkape. 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2558 Napisano Mart 4 Drug član, 1503 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Novi modeli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6324 Napisano Mart 5 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, Skittles said: Poklopilo se da je lidl izbacio slavinu koja greje tačno kad ja renoviram kuhinju. Ali ih nema u tri lidla koja su meni najbliža. Da li je neko video negde? Niko se nije usrećio sa takvim slavinama, pa verovatno nećeš ni ti, moj ti je savet da je preskočiš i ideš na klasičan bojler. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9609 Napisano Mart 5 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Po pitanju slavine, pre 4 godine kupim najobičniju "kinezaru" na zemunskoj pijaci, nije Lidlova, kina oriđiđi. Bila 2.600 din. Montirao je na vikendici, radi i dan danas. Koristi se od proleća do jeseni, za najosnovnije potrebe. Da budem iskren, bio sam ubeđen da će još prve godine otkazati... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5841 Napisano Mart 5 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 50 minutes ago, Blaza said: Po pitanju slavine, pre 4 godine kupim najobičniju "kinezaru" na zemunskoj pijaci, nije Lidlova, kina oriđiđi. Bila 2.600 din. Montirao je na vikendici, radi i dan danas. Koristi se od proleća do jeseni, za najosnovnije potrebe. Da budem iskren, bio sam ubeđen da će još prve godine otkazati... Nece nece, samo da nije veliki pritisak u mrezi ili ostane vode preko zime pa zamrzne. A i kineska roba ima vise verzija. Pa tako mozes danas kod njih naci i slavine, od cimi se, lima. I to za kadu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6324 Napisano Mart 5 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Inače, ja sam sebe izlečio od kupovine po "super cenama" u Lidlu. Kad vidim nešto interesantno sa "super cenom", odmah pogledam na netu koliko košta takav proizvod drugih brendova, u 90% slucajeva oni budu jeftiniji ili iste cene. Navukli su narod da kupuje niskim cenema, pa malo po malo podizali, sada nisu ništa jeftiniji od drugih. Čist primer je ova slavina, koja je jedna od skupljih na tržistu, a navodno po super ceni. 1 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Mart 5 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Slavina sa grejačem - 2499 din - Besplatna dostava - NS SHOP NSSHOP.RS Slavina sa grejačem je idealno rešenje ukoliko vam je potrebna instantno topla voda. Montira se za svega 20 minuta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Mart 5 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedna kvaka sa ovim slavinama - ako hocete vrelu vodu, mlaz ne moze biti jak, sto je i logicno. Dobre su za mlaku vodu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Mart 5 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Alekre said: Od četvrtka ima moto oprema. Aktivni veš, kacige, pojasevi, potkape. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Mart 5 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Valja nešto taj grejač vrata? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5841 Napisano Mart 5 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nema one integralne kacige sa pinlokom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Mart 5 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Potkapa vredi svaki dinar a ovaj topli februar bogme i pojas, verovatno ću pazariti grejač za vrat sad.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Mart 5 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nema one integralne kacige sa pinlokom?Koliko vidim ovo je ista integralna kao i prošle godine a tad nije imala pinlock. Ili se grdno varam.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5841 Napisano Mart 5 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Imale su nekad neke, u lidlu, pinlok. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...