živke 5398 Napisano Jul 10, 2023 Drug član, 1936 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, sale970 said: Pogledaću ja sutra pa javljam. Nema potrebe ni da gledaš, zvao sam korisnički, kažu da ih nema više nigde. Hvala svakako. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale970 108 Napisano Jul 10, 2023 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Hornet 600, TRK 251 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da potvrdim da ih stvarno nema 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Jul 13, 2023 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekom treba drzac telefona za motor ima trenutno i lidlu Zvanicno je za bicikle ali ja ga koristim vec 2 godine i odlicno radi posao 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Jul 13, 2023 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Drzi se vrh i kod mene, koristim je ne kao drzac telefona vec kao torbicu za dokumenta/novcanik pa i telefon ali unutra. Kada se postavi u predvidjeno mesto (telefon) vrlo se brzo pregreje i iskljuci... 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2583 Napisano Jul 13, 2023 Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam kupio odavno, i probao fon, služi svrsi, ali se pregreva i meni se ugasio fon Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4816 Napisano Jul 17, 2023 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Listala sam novi katalog i naidjoh na ovo .. Ako se nekom dopada i treba ... Bice od 20. u prodaji .. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7767 Napisano Jul 17, 2023 Drug član, 809 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Lone odlične. Nosim ih u servisu. Imam dvoje. Peri, deri. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5398 Napisano Avgust 3, 2023 Drug član, 1936 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan E pa baš sam se iznervirao sada. Prošli put mi pobegne aku ugaona brusilica, rekoh neće i sad, prvi ću da budem ispred vrata. Kad ono - nema brusilice ni u jednoj prodavnici u Nišu ! I siguran sam da ih nije ni bilo jer sam u jednoj bio bukvalno prvi, a u drugoj sam proverio 10 min kasnije ... Izgleda da upšte ne mora da znači da kad nešto najave - da će ga i biti u svim prodavnicama ... Ja do sada uvek mislio da se nešto rasprodalo kad ne nađem, a može biti da ga nije ni bilo u prodavnici ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Avgust 3, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan @antir3ality Pogledam u NS večeras, pa ako ima da ti uzmem, a nekako se smislimo za dotur iz NS ili Bg? Ako ti nije žurba da sačekaš, dolazim u Niš sredinom septembra... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5398 Napisano Avgust 3, 2023 Drug član, 1936 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @nafetS hvala puno, ali @Skittles se već javio i uzeo je. I ovim putem mu se javno zahvaljujem I dalje mi nije jasno zašto nijedna nije stigla u Niš, i zašto su službi za potrošače bili zbunjeni i ubeđivali me da taj proizvod nije u ponudi i da ga nema nigde ... 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4018 Napisano Avgust 3, 2023 Nemanja Stojanović, 1370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako treba još nekome, Vojislava Ilića / Ustanička u Beogradu ima još 3-4 komada. Ili za vas van, cimnite slobodno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5398 Napisano Octobar 2, 2023 Drug član, 1936 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Možda nekom treba, solidan je popust. Naravno ako uopšte i bude moglo da se uzme od preprodavaca... 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2583 Napisano Octobar 2, 2023 Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo baterija kosta 3.000, a ovde ide i srafilica i baterija. Ovo je dzaba. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Octobar 2, 2023 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, živke je napisao: Naravno ako uopšte i bude moglo da se uzme od preprodavaca... Ima ispred radnji da kampuju od ponoći. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12550 Napisano Octobar 2, 2023 Ne silazi, 7332 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ima opcija da rezervišete robu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4018 Napisano Octobar 2, 2023 Nemanja Stojanović, 1370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kako? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Octobar 2, 2023 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.lidl.rs/c/click-pick/s10029631 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4018 Napisano Octobar 2, 2023 Nemanja Stojanović, 1370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja nemam tu opciju u aplikaciji 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9650 Napisano Octobar 2, 2023 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pola sata blejim u aplikaciju, i ne nalazim taj klik&pik...apdejtovao je, opet nema... Ko, bre, da kampuje ispred Linde, zbog jedne bušilice...ništa od toga... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2520 Napisano Octobar 2, 2023 ODUSTO OD DIJETE, 2622 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam ni ja ovu opciju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Octobar 2, 2023 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan kako se pokazao plazma sekac,ima li neko iskustva? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Octobar 2, 2023 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nema ponude nekih odabranih proizvoda na početnoj stani, kontam da i nemaju ništa trenutno u ponudi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1032 Napisano Octobar 2, 2023 Drug član, 1070 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan 40 minutes ago, Nele11 said: kako se pokazao plazma sekac,ima li neko iskustva? Ja nesto nisam usao u fazon da napravim neki lep rez, sjebao sam brdo dizni, a mozda i sam aparat, nesto mi osigurac izbacuje kada radim sa njim. Realno nepotrebna stvar , ali mi je trebala par puta da isecen neke tesko dostupne stvari posto sam poceo reatauraciju neke Fice Najdeblje sto sam sekao je neki celik oko 10mm, mozda koji manje. Bori se ali nije neki precizan rez 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3433 Napisano Octobar 2, 2023 Drug član, 951 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Blaza je napisao: Pola sata blejim u aplikaciju, i ne nalazim taj klik&pik...apdejtovao je, opet nema... Ko, bre, da kampuje ispred Linde, zbog jedne bušilice...ništa od toga... Nema opcija za Bele vode. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9650 Napisano Octobar 2, 2023 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan A Železnik ima ? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...