Jump to content

Moto Zajednica

Milan3250

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

O članu Milan3250

  • Rođendan 01.02.1991.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Užice - Beograd
  • Interests
    Počasni vlasnik A kategorije još od davne 2018. Instruktor skijanja, Rekreativni biciklista , Planinar, Dipl. Inž. poljoprivrede , hobi fotograf...
  • Motocikl
    Honda XL600V TRANSALP 99', BMW R1150GS 01'

Poslednji posetioci profila

535 profile views

Milan3250's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

20

Reputacija u zajednici

  1. Naravno, po praznicima stižu ćevapi (u temi Mehaničar - Asistent pripravnik ima opis događaja)
  2. Nema na čemu! Baš kao što čika Mile kaže, sve je tako bilo, ja sam taj Milan instruktor skijanja koji je skromno doprineo selidbi. Sve smo preneli, stavili u servis i zajedno sa Tanjom većali oko rasporeda gde bi bilo najbolje da stoji šta. Naravno nakon toga usledili su ćevapi, kabeza, Milka čokolada pred istek roka sve super. Sedam na motor u žurbi pred policijski čas i imam šta da vidim . . . definitivno sam imao veliku sreću da se to desi baš tu i baš tada, a danima sam razgledao kočiona creva, proizvođače, modele, trenutna situacija je sprečila da to realizujem na vreme. Nisam se nadao kao verovatno i većina ljudi da će to tek tako da pukne, a i svi verovatno misle ono " ma neće se meni desiti ", ali eto. Prvo što sam rekao kad se ovo desilo je: "Treba poslušati servisera, ne priča on to džabe!"(ali se toga uvek setimo kasno, doduše ja sam imao sreće.) Nek je sa srećom početak rada u novim prostorijama, dođem one ćevape i nek je za nauk da se s kočnicama nije igrati!!!
  3. Ja sam vozio godinu dana isto 99. godiste, ali @NooN-ov je bio u neuporedivo boljem stanju, a moj je bio u okej stanju. Ja sam ga prodao samo jer mi je gabaritno bio mali motor, a u globalu je odlican za te pare.
  4. Ima kolega sa foruma @NooN na prodaju TA iz 99' PD 10 (sa dva diska napred), jako dobro ocuvan, da ne kazem perfektan. Kontaktiraj ga evo link :
  5. Kao i kod @lemy moj akumulator je doživeo duboko pražnjenje, izgleda da je i USB utičnica učinila svoje, ali za sad ga neću menjati jer pali normalno. @Arakis je to sve pregledao i sredio (uz to napravio mi otkinutu maglenku i sve uredio da ne bude neuredno), ostavili smo samo jednu 12V utičnicu koju ću koristiti uz USB adapter.
  6. Pozdrav drugari, imam jedan problem pa da vidim da li je neko imao sličan. Transalp 99' mi je stajao zadnjih 10ak dana dok sam bio van Srbije, nije pomeran ni paljen za sve te dane. Večeras sam ubacio ključ okrenuo i ništa struje nema. Na gur sam ga upalio baš jedva (u Užicu nizbrdo pa mi je bilo lako, al je dugo trajalo), kada je upalio radio je naizmenično, prokine pa se guši i sve tako, jedva je gas primao, nakon borbe od pola sata uspeo je da radi malo bolje, ali kad padne na 1500-2500 ob/min guši se ( ne može gas da prima i onda prokine), pri većim obrtajima radi normalno. Akumulator ne može da dopuni a pokušao sam da ga vozim jedno 25km i ništa, dopuni ga ali nedovoljno da startuje. Kada radi na leru sa ukljucenim svetlima gasi se (svetla slabe i ugasi se), kada su iskljuceni potrosaci ne gasi se. Ako neko ima ideju nek piše, a ja ću sutra redom da vidim šta je od reglera preko alternatora itd, hvala u napred i pozdrav.
  7. Ok, hvala ti svakako na iscrpnom odgovoru. Javljamo šta smo uradili, a u međuvremenu čekamo ako još neko ima iskustva ili zna nekog ko ih je koristio.
  8. Drugari da li neko ima iskustva sa Mitas Terraforce gumama modeli 54H TL i 65H TL i ako ih je koristio kakve su po mokrom ( kiši ) (drugar pita nije član foruma a i meni znače informacije)? Gume bi išle na Transalpa 600. Hvala u napred i pozdrav
  9. Evo da okačim fotku umesto @Jovan GSpozdrav za Jocu!
  10. Hvala za sve @dziber , znam da nije pametno kupovati u pola dva ujutru ali je to bila jedina opcija zbog slobodnog vremena. Motor je baš onakav kakav sam tražio, pa nisam želeo da mi promakne, iz tog razloga je sve bilo kako je bilo - brzo. Rema @Marko05 iskreno nisam imao vremena inače bih je smestio u rodni kraj, nego sam žurio da stignem da radim, od 10 h imao obaveze, a stigli smo u 9.30 na brdo, bilo je veselo ali isplatilo se. Kad stignem zovem te da ti sve detaljno ispričam brzo će april pa će se družiti i oni i mi . . .
  11. Hvala narode a posebno @Simon69 na prosleđenom kontaktu ka prodavcu. Ovo mi je prvi motor i jedini koji bih kupio, sa stanjem motora, izgledom, opremom sam više nego zadovoljan. Konzerviran je jer radim do aprila, pa sam uvhatio slobodno popodne i celu noć da ga doteram jer na planini gde sam trenutno ima metar snega. Sad sledi pretraga i odabir opreme jer sam nov u priči, pa kad siđem s brda ko je raspoložen (i vozi Transalpa) možemo se sresti il po BG-u il negde po zapadnoj Srbiji.
  12. Transalp pronađen i kupljen Konzerviran do aprila
  13. Drugari, kupio bih Transalp-a XL600V model PD10 1997-1999. (sa dva diska), da je u pristojnom stanju i cenom u skladu sa stanjem, pa ako neko prodaje ili zna nekoga ko prodaje neka se javi. Hvala i pozdrav
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja