Astral 6236 Napisano Jul 3, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ajde sad dodelite tu titulu viteza @Dejan Nešković pa da se razilazimo. Srecnom vlasniku puno zdravlja i maalko vise srece u narednom periodu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heldon 44 Napisano Jul 3, 2018 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Crossrunner 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast majstori!!Gesendet von iPad mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2040 Napisano Jul 3, 2018 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Respect!Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Jul 3, 2018 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, Astral said: Ajde sad dodelite tu titulu viteza @Dejan Nešković pa da se razilazimo. Srecnom vlasniku puno zdravlja i maalko vise srece u narednom periodu. ..podržavam ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2703 Napisano Jul 3, 2018 Drug član, 1016 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast kolegi.Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 191 Napisano Jul 3, 2018 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast momci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Jul 3, 2018 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam se vratio iz Policije, Robert je jos tamo, zavrsavaju papirologiju A sto se akcije tice, ja sam bio u prolazu i igrom slucaja sam prepoznao motor. Pravi lafovi su @Astral @filipfg @.milke. @Čeh Koji su batalili svoje obaveze kako bi pravili guzvu i @N.F.S. koji me je povezao sa Nikolom a on sa Robertom. Hvala momci! 5 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22640 Napisano Jul 3, 2018 Integrisan, 9693 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra odradjeno, ja sam zadovoljan! Ne mogu zamisliti da mi neko motor prisvoji... Pu, pu, pu... Svaka cast momci!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jul 3, 2018 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, moglo bi se posle ovoga reći i braćo po klubu, svaka vam čast. Malo sreće, malo smelosti i jedan čovek je ponovo srećan. Moj naklon, za sve! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pavlakus 3 Napisano Jul 3, 2018 U prolazu, 19 postova Lokacija: beograd Motocikl: bmw r1200 gs Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momciSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RRoki 6 Napisano Jul 3, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Crveni Krst-Beograd Motocikl: yamaha xt600 3tb Prijavi odgovor kao problematičan HVALA DEJANU I NJEGOVOJ EKIPI, da u toj sludjenosti nisam ostavio broj telefona na oglasu. Pozdrav ljudi i Slava Bogu 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RRoki 6 Napisano Jul 3, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Crveni Krst-Beograd Motocikl: yamaha xt600 3tb Prijavi odgovor kao problematičan I naravno Nikoli koji je kordinirao pretragu preko drustvenih mreza i uspeo na kraju da nas ispovezuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1698 Napisano Jul 3, 2018 Drug član, 822 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ĉast Neškovicu i svima ostalima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18877 Napisano Jul 3, 2018 Integrisan, 8498 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kakva tema! Bravo specijalci, bravo Deki! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miryu 160 Napisano Jul 3, 2018 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Bgd Zvezdara Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zar policiju ne zanima da po otiscima pronadje lopova, vidi se na snimku da nema rukavice?! Pa to je zicer! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16172 Napisano Jul 3, 2018 Integrisan, 9342 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci sem SJAJNO i VELIKO BRAVO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Jul 3, 2018 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jbrtka 8 Napisano Jul 4, 2018 U prolazu, 51 postova Lokacija: padina Motocikl: AFRICA TWIN RD07 Prijavi odgovor kao problematičan momci,svaka vam cast' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano Jul 4, 2018 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, bravo, bravo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Jul 4, 2018 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3541 Napisano Jul 4, 2018 Zainteresovan, 433 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Svaka vam čast ljudi, respekt do neba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Jul 4, 2018 Drug član, 1070 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za sve odvažne momke koji su pomogli u ovoj akciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Jul 4, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Zar policiju ne zanima da po otiscima pronadje lopova, vidi se na snimku da nema rukavice?! Pa to je zicer!Bravo momci, svaka čast, zar si zaboravio da je policija u službi vlasti a ne naroda.Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3133 Napisano Jul 4, 2018 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Jul 4, 2018 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, -Viper- je napisao: Bravo momci, svaka čast, zar si zaboravio da je policija u službi vlasti a ne naroda. Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Da ne grešimo dušu... Kad sam ja zvao, a nisam znao ni vlasnika ni ništa više od podataka sem što je bilo ovde u temi, prebacivali su me ko lopticu skočicu. Međutim, kad je Robert došao i pozvao inspektora koji je zadužen za slučaj, čovek je odmah poslao forenzičare, ljudi došli, skinuli sve otiske, a mi koji smo pipali motor išli u policiju da izoluju naše otiske. Stoga, mogu reći da ljudi koji nemaju veze sa predmetom (dispečari, dežurni po policijskim stanicama) ne žure baš da uzmu na sebe dodatni posao. Ali, oni koji su već angažovani na slučaju, svoj posao rade vrlo profesionalno. 5 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...