Jump to content

Moto Zajednica

.milke.

Članovi
 • Broj tema i poruka

  337
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

209 Excelent

O članu .milke.

 • Rank
  Svrati ponekad
 • Rođendan 24.07.1985.

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/nikola.milke

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Beograd / Kraljevo
 • Interests
  IT, running, hiking, camping...
 • Motocikl
  Honda NC750X DCT

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

 1. U had me with ljubazan. Poslato.
 2. .milke.

  NC750X 2016

  Sumnjam, blokira pristup svim mestima kačenja, ali što reče fierty, može da se nakalemi odozgo još jedna alu pločica koja će da štiti od blata. Bila bi lagana jer nema opasnosti od direkt kontakta, samo dirt. Kod NC-a je taj otvor u plastici baš na izduvu, u kombinaciji sa kratkim prednjim blatobranom baš ubitačna kombinacija. Čak i kad vozim po asfaltu sa rizlom, čujem zveket rizle o izduv i štitnik hladnjaka, a kada menjam ulje obavezno stružem zapeklo blato na tom delu izduva. Ovo bi možda bilo rešenje za to, bez obzira da li je plastika ili skid plate: New Motorcycle Exhaust Muffler Pipe Leg Protector Heat Shield Cover For HUSQVARNA TE 250 310 630 450 510 610 SMR SM610 TC 125|exhaust heat shield cover|motorcycle exhaust protector|motorcycle exhaust heat shield - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Cheap exhaust heat shield cover, Buy Quality motorcycle exhaust protector directly from China motorcycle exhaust heat shield Suppliers: New...
 3. .milke.

  NC750X 2016

  Onaj deo izduva ispod hladnjaka? Ti si to lepo rešio sa onom mrežicom, da ti ne uleću kamenčići i blato. Mislio sam i ja tako nešto da radim, ali računam da će ovo biti solidnija zaštita. Kod ovog Motech-a je dobro i što štiti poklopac DCT-a, on je čini mi se baš izložen, bar sa mojim dizajnom kreš barova, pa svako obaranje ostavi neki trag. Ehhh, da je moguće zadržati od oba samo ono dobro. U stvari čekaj, tako je i nastao NC
 4. .milke.

  NC750X 2016

  Uh, zaboravio sam tu "sitnicu". Ali srećom, samo sa OEM centralnim štenderom ne sarađuje, ko još kupuje OEM dodatnu opremu.
 5. .milke.

  NC750X 2016

  Da li je neko zainteresovan da poruči SW-Motech skid plate za NC? Taj skid nije kompatibilan sa Honda centralnim štenderom. Ducati Srbija će poručiti, cena za 2 komada je 200e (toliko za sada poručujemo), za više od toga je možda još i niža, pa ako je neko razmišljao, možda nije loše da ugrabi popust. Isporuka bi bila polovinom februara. Cena na SW-Motech sajtu Cena na NC700-Shop sajtu Ovo su naravno cene bez carine i poreza, a Ducati nam daje cenu sa uredno plaćenim dažbinama. Fora je samo što bi poručivali vrlo brzo jer njima stiže roba polovinom meseca pa da se ubacimo u tu isporuku.
 6. @AMomcil Imam u planu nešto slično onome što si ti vozio prošle godine, samo jelte, ne iz Osla. Čitao sam tvoj putopis prošle godine i tada sam rešio da tu ideju i sprovedem u delo, uz neke izmene i malo više lutanja. Šta je sa prolaskom kroz Abhaziju ka Sočiju, nije moguće, nikako? A da li je iz pravca Sočija moguće bez problema ući u Abhaziju? Takođe, da li je i Južna Osetia zabranjena zona, znaš li možda?
 7. Nešto ovako, samo treba naći crevo pravog prečnika https://www.youtube.com/watch?v=gKu2TXiGMjA
 8. .milke.

  NC750X 2016

  Kompp... Došao sam jednom po filter ulja i umesto HiFlo, ponudili su mi neki drugi brend i taman sam hteo da uzmem, ali sam otvorio kutiju i video filter - bio je bez folije, ulubljen i malo izgreban (verovatno ne utiče na sam filter, ali opet, ko zna kako je čuvan i šta mu se desilo ). Naravno, odustao sam od kupovine.
 9. Sačuvao sam odelo od prošle godine, nema potrebe da se rabi novo. Donacija svakako ide.
 10. .milke.

  NC750X 2016

  To je valjda do navike vozača. Ja sam u ovih par godina vožnje imao 3, eventualno 4 situacije da sam zaboravio migavac (uglavnom su u pitanju situacije kada sam izbegavao nezgodu pa sam smetnuo s uma migavac), a uredno ga uključujem kada god je potrebno, čak i kad vozim cik-cak po beloj liniji. Btw, mislim da je taj buzzer tu da bi tebe podsetio da ti je migavac uključen, drugi vozači ne bi trebalo da ga čuju, posebno ne nadolazeći.
 11. Do sada ove godine oko 16k km. Prošle sezone oko 19k, a prve godine kako imam motor (tj. prvih 8 meseci) pređeno 23k km. Znači, oko 19,3 hiljade km po sezoni, ali imam veliku želju da to popravim.
 12. Jesam, ali sam razmišljao da napravim neki adapter i da koristim istu električnu i za dušek i za gume. Pritom, taj Intex mi traje već par godina i već je odavno otplatio sebe. Ali da ispušta tokom noći, ispušta.
 13. Ili, u najbolju ruku, oko 15 minuta izdisanja u prokleti jednopersonski dušek dok se ne napumpa. Razmišljam da napravim neki adapter pa da se dušek naduvava iz auspuha.
 14. .milke.

  NC750X 2016

  Odlična cena. Razmišljam se uzeti samo da bih preprodao, pošto ga već imam.
 15. .milke.

  NC750X 2016

  Kad ja na putu vidim ispred sebe neku kolonu vozila, prebacim u neki od S modova jednim pritiskom i spušta na niži stepen i drži ga stalno spremnog da se preskoči još neko vozilo. Kada je to samo jedan auto / kamion, samo na - dugme spustim u niži stepen, otpočnem preticanje i on ga vrati u normalni stepen za D mod (tj. 6., uvek je u 6. ). Isto je i sa npr. krivudavim putevima, kada je ispred deonica sa krivinarenjem, obavezno S mod, potpuno drugačije iskustvo u krivinama. @dragan_alumiroi ali recimo MT Blade ne staje, L veličina. Airoh Movement staje, XL
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja