Jump to content

Moto Zajednica

.milke.

Članovi
 • Broj tema i poruka

  367
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

268 Excelent

O članu .milke.

 • Rank
  Svrati ponekad
 • Rođendan 24.07.1985.

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/nikola.milke

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Beograd / Kraljevo
 • Interests
  IT, running, hiking, camping...
 • Motocikl
  Honda NC750X DCT

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

 1. Danas je trebalo da krenemo na ovaj put, ali... Jedan od predviđivanih izazova je prouzrokovao probleme koji su nas naterali da zbog zatvorenih granica odložimo avanturu. Nadam se da će krajem avgusta biti nešto povoljnija situacija, ali je to još uvek daleko i neizvesno da bi se sa sigurnošću planiralo. Nama u suštini nije potrebno ništa drugo osim otvorenih granica i malo slobodnih dana... to be continued...
 2. Zapravo, pomaže oko prodora vetra. Moja prva duža vožnja nakon dobijanja A dozvole je bila preko Visokih Tatra, do Katowice u Poljskoj. Išao sam u mash jakni i farmerkama. Od Banjske bistrice u Slovačkoj do pondnožja Tatri sam se smrzavao. Od iskusnijeg lokalca sam dobio savet da obučem kišno, i sve ostalo što imam preko Tatri, i veruj mi, gore više nije bilo toliko hladno koliko je bilo dole u podnožju bez kišnog odela na meni. Opet, moje kišno odelo je neko prilično gumirano, Apro, sigurno i to ima neke veze. Kada sam stigao u Kato i skinuo ga, bilo je potpuno mokro iznutra i onda je opet krenulo da mi bude hladno jer je odeća ispod bila vlažna od kondenzacije.
 3. Pre dva dana u Ruzveltovoj ispred Zire, policijski motocikl i jedan R voze paralelno u traci, iste fluo žute kacige. Nekako sam ubeđen da su kolege.
 4. .milke.

  NC750X 2016

  Imaš sigurno ovde hiflo, šalju poštom, a poručuješ telefonom čini mi se: http://motocrossteam.rs/motocrossteam-kraljevo/
 5. Eh da je svaki dan policijski čas...
 6. .milke.

  ROK straps

  Ali kada je potrebno 2-3 puta dnevno skidati zbog točenja goriva (čudaci sa rezervoarom ispod zadnjeg sedišta) ili vađenja stvari, plastiku samo škljocneš i otkačiš, isto tako lagano i vratiš. Pritom je to najčešće za pričvršćivanje torbi koje ionako imaju dobro oslanjanje i nema preteranog naprezanja. Trake sa nosivošću od 50-100kg su preterane, ali je trajnost i lakoća kačenja i raskačinjanja ključna.
 7. .milke.

  NC750X 2016

  @krzal A mene pa zanima kako si obojio ivicu plastične zaštite na dnu motora u crveno, kao i koji je to vizir. Lepo izgleda motor, baš lepo.
 8. Upravo, čim vidim u retrovizorima da mi se vozilo približilo sa namerom da me pretekne, na prvom pogodnom pravcu popustim gas i dam mu dovoljno prostora da to učini jer je u velikoj većini slučajeva u pitanju naloženi gastos u audiju koji želi da pokaže kako je brz. Inače, znak STOP znači da je svaki put, bez izuzetka, neophodno vozilo potpuno zaustaviti ispred zaustavne linije, bilo da je na 2, 4 ili 18 točkova. Sve mimo toga se smatra nepoštovanjem saobraćajne signalizacije. I da se ne lažemo, većina nas to krši. Ne uvek, ali ako procenimo da je bezbedno (a ko nama daje za pravo da procenjujemo kada je u redu kršiti saobraćajne propise?), isto kao i prekoračenje brzine u naseljenom mestu (ko vozi 50kmh Savskom, preko Brankovog mosta?), gaženje pune linije, itd. Nisu motoristi ništa bolji od automobilista, samo smo dosta osetljiviji na svaku nezgodu.
 9. Samo da javim da smo kolega i ja bili u subotu, Filip nas je tamo kao domaćin sproveo, hvala mu. Popili smo kafu, posedeli nekih sat i po, ali pošto su penzioneri imali tog jutra termin da sami izađu u nabavku, nije bilo posla za nas, pogotovo jer smo došli nenajavljeni. Doći ćemo sigurno ponovo, samo je radnim danima nezgodno jer se to vozilo koristi. Inače, koliko sam razumeo, čak i ako dođete kao pešak, možete pomoći tako što ćete dobiti automobil Opštine Palilula ili ćete biti smešteni u tim koji već ima vozilo. Deluju prilično uigrano.
 10. Upravo mi je firma odobrila upotrebu pikapa i jedan kolega se prijavio da pomogne, tako da dolazimo na 4 točka, ali sa BJB duhom.
 11. .milke.

  NC750X 2016

  Zar se ne dobija zlatna boja kočionih klešta? Ipak je to ekskluziva, zamisli kako to sija kada parkiraš npr. na Adi u sred Avgusta, pa se svetlost sunca prelama i privlači poglede devojaka u šorčićima.
 12. Reci mi samo, je li striktno od 8? Moram da pozavršavam neke stvari ujutru, može li se doći išta kasnije ili ko ne dođe u 8 nema razloga da dolazi uopšte?
 13. .milke.

  NC750X 2016

  Bukvalno, po ovome mogu da zaključim da je stariji od 2016. godišta i da bi uskoro mogao da ulažeš u nove gume.. Ok, i da po količini prljavštine vlasnik nije preterano pedantan, verovatno da nije vodio mnogo brige o motorciklu, ali je očigledno ulagao u dodatnu opremu (zadnji blatobran). Dobro, možda i da je motor čuvan na otvorenom, po koroziji na kraju "swing arm spindle"-a.
 14. Toliko ga nahvaliste a nikakav kontakt sedam postova. A gde se nalazi, pored koje kasarne?
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja