Jump to content

Moto Zajednica

.milke.

Članovi
 • Broj tema i poruka

  379
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

298 Excelent

O članu .milke.

 • Rank
  Svrati ponekad
 • Rođendan 24.07.1985.

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/nikola.milke

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Beograd / Kraljevo
 • Interests
  IT, running, hiking, camping...
 • Motocikl
  Honda NC750X DCT

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

 1. Vrhunski početak, ne posustaj! Ja ujutru sa Fierty-jem krećem ponovo dole, ovaj put računam na Pećku patrijaršiju i Dečane, a u povratku ovo što si ti obišao.
 2. .milke.

  NC750X 2016

  Ma kakva uvreda, opusti se, samo sam bio radoznao pošto si se potrudio da je sakriješ. I moje crne Modeka pantalone (kupljene u SRB, na zimskom popustu), dobile su neku svetliju metalik nijansu već posle godinu dana. Ali je zanimljivo da Dainese jakna (kupljena u Grčkoj) i posle 3 godine i 60k km nije ni najmanje promenila boju. Raspašće se uskoro od korišćenja, ali će boje ostati originalne.
 3. .milke.

  NC750X 2016

  Šta je poenta skrivanja tablice sopstvenog vozila na slikama? Razumem da se to radi kada je vozilo tuđe a uslikano bez dozvole vlasnika, ali koji je motiv skrivanja tablice sopstvenog pri kačenju na forum?
 4. .milke.

  NC750X 2016

  2017. nije bilo tako nečega, pa sam uzeo Shad. Bilo je važno da nema magnetno kačenje jer mi zapravo nemamo rezervoar, pa sam sa tim Shadom imao opciju vakum hvataljki i traka koje se provlače okolo. Dve godine kasnije, smorilo me je to što nosač torbe moram da otkačinjem svaki put kada otvaram frunk, pa sam kod obućara, sa investicijom od 200 dinara napravio kačenje za te otvore na frunku. Onda je tamo negde na CRO primorju naišao jedan od inžinjera u Giviju, video moje rešenje i pretočio ga u svoj brend, a ni hvala mi nije rekao.
 5. .milke.

  NC750X 2016

  Ma ko će da čita šta piše na zamašćenoj, prašnjavoj ćopi, budi bez brige. A i uvek možeš reći da ti je to ostalo sa prethodnog motora... pa onda objasni kako je x-adv krš skuter i kako si se apgrejdovao na NC-a. Mali jubilej
 6. .milke.

  NC750X 2016

  Možda je i bolje tako, da ostaneš u blaženom nezanju... Ostaviću ovo ovde, nadam se da nećeš kliknuti i nećeš pogledati stavku pod brojem 7... Svakako, to je za NC, nije integra. https://www.bike-parts-honda.com/honda-motorcycle/750-MOTO/NC/2017/NC750XDH/Frame/FRONT-COWL--SIDE-COWL--WINDSCREEN/97662/F_45/2/25748
 7. .milke.

  NC750X 2016

  Dovoljno je da pogledaš na netu OEM delove, uključujući i plastike, videćeš da su užasno skupe. Primer cena originalnih delova za prednji blatobran: https://www.bike-parts-honda.com/honda-motorcycle/750-MOTO/NC/2017/NC750XDH/Frame/FRONT-FENDER/97662/F_10/2/25748
 8. Po onome što si pisao u nekoj drugoj temi, mislio sam da je taj off za hard enduro... Ovo je kod njih praktično magistralni put Prošle sam godine prošao put SH36, deluje na mapama isto kao i ostali, žuto ucrtani.. Ali od mesta Lis do mesta Peshkopi je tako zahtevan makadam, tih 50km sam prelazio verovatno preko 4 sata... A sve jer sam želeo da budem što bliže podnožju Koraba. Pošto sam prošle godine prošao unutrašnjost, ove sam se odlučio za chill varijantu, plaže, kampovi, soliranje.
 9. Kosovo i Metohija su otvoreni za putovanja, kao i Albanija kao npr. krajnja destinacija. Pre nekoliko dana sam se vratio, možda malo prenagljeno, jer su mi dok sam boravio tamo zatvorili GR, a onda je i MKD uvela obavezno testiranje. Uglavnom, u Albaniji samo lokalni i kosovski turisti, kao i oni srećnici iz Engleske i Australije koji putuju od Božića do Božića. Sreo i nešto naših državljana na plažama. Ali koliko je sve povoljno i Jonsko more lepo, možda sam i trebao da se potrudim da ostanem zarobljen tamo, jeftinije je blejati onde na moru nego sedeti u Beogradu.
 10. Au da, od 2012. je 20%... A vidim da sam stalno u nekom manjku s lovom, biće da je to razlog
 11. Po tome je ušteda jedino u troškovima poštarine, što opet nije zanemarljivo. Osnovna cena čizmi od 100e + AU PDV od 20% + dostava 10% na cenu sa porezom = 132e Osnovna cena čimaza od 100e + SRB PDV od 18% + carina 10% na cenu sa porezom = 129e Ali kako troškovi poštarine nisu ispod 16-25e, poručivanje preko ljudi koji donose se isplati. Osim... Osim ako nije na snazi neki popust poput onog zimskog "na potrošenih 199e dobijate umanjenje od 50e", a koje dostavljači ne uračunaju već naplate podrazumevanu cenu.
 12. Hvala za info, nisam znao da ima trajekt, mada sam pre par godina video da su neki nemci tuda prošli. A reci mi još, od Skadra do Tetha ideš preko mesta Prekal, putem koji postaje makadam posle tog mesta?
 13. Hvala! Još jedno pitanje, pretpostavljam da ćeš ući na Kukeš iz Prizrena. Kako do Komanea, tj. zašto, to je praktično ćorsokak (mada sam već naučio da u ALB mape ne znače puno). Do Thetha ćeš preko Skadra?
 14. Znam, radio sam to ranije kada sam poručivao, ali sada imam samo "Store availability", međutim šta god da izaberem, cena se ne menja, ostaje €100.83 uz dole napisano "All prices are exclusive of statutory VAT ". Gde se bira radnja, čini mi se da su menjali sajt?
 15. Može se bez problema tuda, i sa srpskim pasošom u doba korone?
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja