Jump to content

Moto Zajednica

.milke.

Članovi
 • Broj tema i poruka

  313
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

202 Excelent

O članu .milke.

 • Rank
  Svrati ponekad
 • Rođendan 24.07.1985.

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/nikola.milke

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Beograd / Kraljevo
 • Interests
  IT, running, hiking, camping...
 • Motocikl
  Honda NC750X DCT

Poslednji posetioci profila

989 profile views
 1. .milke.

  Trombociti B krvna grupa

  Au... A+. Proveriću sutra na poslu, ima donora.
 2. .milke.

  NC750X 2016

  Pusti ti tog majstora, prednja 2.5 bara, zadnja 2.9. Eventualno ih van asfalta malo popustiš, ali ih odmah vraćaš na preporučeni pritisak. E sad, pritisak se meri sa hladnim gumama, ali da li se uzimaju u obzir koferi i saputnik na motoru? 2.9 bara na klot motorciklu i sa dodatnih 100kg tereta bi trebalo da ima razlike, zar ne?
 3. .milke.

  NC750X 2016

  Druga je moja, reših da i ja probam neku malo više off gumu. Imam običaj da na vožnjama dnevno prođem 20-50km svakakvog terenena. Ja sam ranije jurio Shinko 705, ali njih kod nas nema. Proizvođač mi nudi slanje iz Belgije, a set bi tada izašao oko 275€, a onda Shinko gubi glavni adut - odličan odnos cene i kvaliteta. Druga opcija su mi bile Mitas E-08, ali kako sam pročitao samo reči hvale za E-07, evo meni u spavaćoj sobi jedne da je probam.
 4. .milke.

  NC750X 2016

  Da, tako nešto rekoše i na FB grupi i zvuči vrlo realno:
 5. .milke.

  NC750X 2016

  @Vargapi Verovatno da. Ja sam jednog dana to završio jer sam bio tamo, pre podne uzeli meru (u suštini samo obim i visina), popodne ja uzeo iskrojene štitnike. Posle 2 i po godine, i dalje su na motoru.
 6. .milke.

  NC750X 2016

  Ja sam u Pontisu uzeo neoprenske štitnike. Naravno, pošto je dužina izloženog dela vila dosta kraća od krosera koji su izlistani na sajtu, i cena je bila srazmerno niža. A i želeo sam bez brendiranja, tako da je to verovatno dodatno snizilo cenu na nešto malo višu od tih plastičnih koji delimično pokrivaju.
 7. .milke.

  Pomozimo Dusici

  Poslato. Ako je neko za još malo pomoći, sutra je u Biblioteci grada Beograda u Knez Mihajlovoj ulici ekipa transfuzije, od 12 sati.
 8. .milke.

  NC750X 2016

  Zvuči kao da priželjkuješ Afriku Kad ideš na Karpate? Imaš neke ideje za podeliti?
 9. .milke.

  Nosaci kofera KAPPA K33N

  Za tu razliku u ceni, vredi skoknuti na kafu do Napulja i pokupovati šta treba. Mene su K33N i nosači (motoland) + sebin adapter (jer sam imao njegov top nosač) i ugradnja izašli 40k dinara zimskom popustu.
 10. .milke.

  Patike

  Kako je prošao haski? Inače ovo sve podseća malo na kampanju vegana. Čovek pita da li je srnetina dobra za gulaš (ili one patike za motor), a onda se javljaju dežurni vegani koji pokušavaju da mu ukažu da je na putu grešnika i da mora da odbaci takve misli i prikloni se njihovoj sekti. Iz najbolje namere, naravno. @JevtaNS A jesi li probao nešto ovako? Mislim da se može naći i ispod 1$, a navodno štiti obuću. Ovo drugo je već malo veća budževina, ali sa time definitivno neće biti tragova menjača na obući.
 11. .milke.

  Patike

  Ovo je ključno - oprema daje lažni osećaj sigurnosti i zaštite i tada se vozi... kako se vozi. A bez opreme tog osećaja sigurnosti nema i onda vozimo još opreznije. Mislim da je to nešto slično kao fokusiranje na vožnju u automobilu i na motorciklu.
 12. .milke.

  Patike

  Upravo tako, zamislite da čekate u gradskoj gužvi u punoj opremi na semaforu i proklinjete autobus koji se nacrtao baš pored vas, a i onaj ispred koji vas, osim gušenja gasovima još i dodatno greje. I onda nervoza samo raste i čim se ukaže prilika zavrće se gas da bi malo vazduha ušlo kroz opremu i dalo trunku osveženja. Kada vozim u majici, vozim dosta laganije u odnosu na vožnju u punoj opremi jer znam da će me svaki eventualni incident koštati daleko više nego da sam navukao na sebe svu zaštitnu opremu. I da, svako sedanje na motor treba da bude proračunato prihvatanje rizika, te se u tom smislu za to treba i pripremiti. Takođe koristim motor kao prevozno sredstvo, i prošle godine sam imao udes vraćajući se sa sastanka u cipelama i košulji. I dalje nosim košulju na posao i na isti idem motorom. Jbg, proračunati rizik.
 13. .milke.

  Pomoć za planiranje puta za Albaniju

  @jovan.v Jesi li siguran da je ta ruta kroz sever Albanije asfalt? Iako su kategorisani, putevi umeju da budu baš surovi makadami.
 14. .milke.

  NC750X 2016

  Ma prave se Englezi, pusti ih...
 15. .milke.

  NC750X 2016

  Možda vam pomogne cena sa ovog sajta, mada kapiram da je čak i malo viša od Delte. FRONT COWL Frame NC750XDH 2017 NC 750 MOTO Honda motorcycle # HONDA Motorcycles & ATVS Genuine Spare Parts Catalog WWW.BIKE-PARTS-HONDA.COM
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja