Jump to content

Moto Zajednica

.milke.

Članovi
 • Broj tema i poruka

  353
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

243 Excelent

O članu .milke.

 • Rank
  Svrati ponekad
 • Rođendan 24.07.1985.

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/nikola.milke

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Beograd / Kraljevo
 • Interests
  IT, running, hiking, camping...
 • Motocikl
  Honda NC750X DCT

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

 1. 1. NeshaXX, Novi Beograd, mogu svaki dan od 14 do 18h. 2. Nikola wizzard666, Srbija, mogu svaki dan od 12h. 3. Darko Mihajlovic, Beograd, svaki dan od 15:00 do kad traje zabrana (izuzimajuci dan kad dezuram) 4. Dejan Neskovic, Beograd (bez Kaludjerice, Resnika, Ripnja, Avale...), od 1. Aprila svaki radni dan do 16h 5. filipfg, Beograd, od iduce nedelje(29.03.) svaki dan od 12h. 6. Nikola milke, Beograd (Stari grad i okolne opštine), u suštini bilo kad posle 13h.
 2. .milke.

  NC750X 2016

  UnicoStil ima dosta niže cene, prošli put kada sam bio tamo i pitao ih zašto im je cena za četvrt niža od npr. Motoringa, pokazivali su mi papire da uvoze originalno ulje i da je na maloprodajama da same formiraju cene, a oni idu sa nižom da bi imali veći obrt pošto nemaju prodajno mesto u centru grada. Sutra idem da kupim tovar ulja, neće se baciti... Unico stil d.o.o. - Auto delovi - Motorna ulja - Eneos MAX performance 10w40 1/1 WWW.UNICOSHOP.RS Ulje visokih performansi, dizajnirano posebno za japanske četvorotaktne motore HONDA, YAMAHA, SUZUKI i KAWASAKI.
 3. Kasno? Možeš bez problema zakampovati u okolini planinarskog doma Predov krst, nije dozvoljeno loženje vatre ali plin je ok. Imaš i spoljnu česmu sa pijaćom vodom, a ume tu da bude i francuskih studentkinja na razmeni.
 4. Ovo je ipak humonitarna licitacija, šta je sa ponudama? * velicina L- 2000rsd (.milke.) - nova ponuda, 2500
 5. 6. Rukavice L - 2.000,00
 6. .milke.

  NC750X 2016

  Gornji desni ugao, imaš pretragu. Kad klikneš i uneseš termin za pretragu, izaberi "Tekuća tema" iz menija.
 7. .milke.

  NC750X 2016

  Samo 14k km? Jesi li ga održavao, pošto to deluje baš malo. Ja sam fabrički zamenio na око 37k km, a da sam ga pravilno održavao mogao je trajati duže.
 8. Hvala Darko, izgleda da je u trenutnoj geopolitičkoj situaciji definitivno bolje ići sa juga jer se može proći i kroz Abhaziju u Rusiju (sa vizom), i, navodno, preko Krima ući u Ukrajnu. Ako ne, hvataćemo trajekt, ne bih baš kružio do Harkova. Proučili smo naravno sve putopise koji se tiču tih krajeva, svakako i tvoj. Vama se vreme baš nije uklopilo (čini mi ste da ste išli u oktobru), zato možda niste uspeli da vidite lepote Jermenije i Gruzije u njihovom punom sjaju, ali ste svakako dali puno korisnih informacija i kuraž nama ostalima koji bi krenuli na put tim krajevima. Hvala na tome.
 9. .milke.

  NC750X 2016

  Definitivno učestvujem, ne planiram da menjam malu, savršeno me služi.
 10. Možda je mislio na iznenađenje poput "E Sale, ja ne idem dalje, ostajem s ovom malom Jermenkom da čuvamo ovce podno Ararata."
 11. Hvala ti, na osnovu ovoga je izgleda najbolje prvo otići u Azerbejdžan i u povratku ući u Jermeniju. Tada ni Nagorno Karabah neće biti problem.
 12. Računamo da će gorivo biti solidno ispod 350e, pošto se cene kreću od 40 evro centi u Azerbejdžanu, 99 centi u Turskoj, do 1,22 evra u Rumuniji. Smeštaj je takođe značajno jeftiniji kako se zađe u istočnu Tursku, a pogotovo u Jermeniji, Gruziji i Rusiji. Hostel je oko 5e po osobi, dvokrevetna hotelska soba je oko 17-20e. Mi nosimo šatore jer je predviđeno i kampovanje u prirodi, a biće možda i jedno kampovanje unutar neaktivnog vulkanskog kratera. Svakako, 1000e je neka osnovna cifra, tu su onda i suveniri, izlasci, ulaznice za neke atrakcije,... Videćemo kako se stvari budu odvijale. Samostalno finansiramo avanturu, tako da ćemo gledati da budemo racionalni, ali ne na uštrb užitka u dalekim zemljama. No ipak je to tek početak sezone, treba i posle toga voziti.
 13. I možda neko može da pomogne oko nekih nedoumica. Da li će nas vlasti Azerbejdžana automatski odbiti jer u pasošu imamo pečat da smo bili u Jermeniji? Ja znam da je to slučaj ako bismo išli u Nagorno Karabah, ali ne znam za Jermeniju, a na Hit the Road blogu pročitah da su Severian i ekipa preskočili Azerb. jer imaju Jermenski pečat u pasošu.
 14. Već neko vreme sam pikirao da odem motorom do Crnog mora, skoro cele 3 godine moje moto karijere. I pravio sam planove, i pravio, i pravio... I od silnog planiranja, umesto da odem do Sunčanog brega ili Konstance, stvari su se malo otrgle kontroli. Na kraju se rodilo nešto ovako: Ovo je samo ugrubo skicirano kako bi se videla cela ruta na jednoj mapi. Na put sam prvobitno mislio da idem solo, ali kad sam ideju saopštio Saletu, (Ferty sa foruma), usledilo je pitanje "Ok, a kad idemo" Kilometraža: oko 10k km (+/- 2000 km, ako nas vlasti Azerbejdžana odbiju jer imamo Jermenski pečat u pasošu, i ako ne uspemo da sa Krima uđemo u Rusiju) Potrebno vreme: bar 35 dana Države: Bugarska, Turska, Gruzija, Jermenija, Azerbejdžan, Rusija, (Abhazija), Ukrajna, Moldavija, Rumunija Planirani period: sam kraj aprila i maj 2020. Izazovi: širenje Sirijskog sukoba u Tursku, epidemija novog virusa, reći nadređenom da me neće biti preko mesec dana Ono što je karakteristično za naše putešestvije jeste da nemamo strogo definisane planove, nemamo unapred bukirane smeštaje i možemo sve da menjamo i u toku puta, što će se sigurno i dešavati. Nosi se kamp oprema, ali su i cene smeštaja u aziji izuzetno niske pa će se kombinovati. Eh da, pet mora koja nas osoliti su Mramorno, Sredozemno, Crno, Kaspijsko i Azovsko.
 15. .milke.

  ROK straps

  Ima li kod nas u prodaji ovih veza za fiksiranje torbi? Čine se vrlo praktične, pogotovo za NC na kom torba mora da se pomera sa zadnjeg sedišta na svakom tankiranju. ROK Straps Adjustable Straps WWW.REVZILLA.COM Extreme versatility and adjustability make the ROK Straps the go-to for cinching down luggage, while the slight stretch ensures a secure load.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja