Bratislav 1973 459 Napisano Nedelja u 21:14 (promenjeno) Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Darko Mihajlovic said: da vidim sa koliko pari maglenki ulazim u grupu , i eto me , u drugoj dimenziji... nisam vam pricao kad me brat milivojevic ubacio u neke viber GS grupe... izasao sam posle par sati , jer posle svake poruke tamo me protera... Ajde ,ajde spremaj tepih za GS-a ne samo Denali i slicno. Kardan vec vozis znaci spreman za prelazak. Nole i Milivojevic da pojacaju dozu ubedjivanja, " Darko ne sme da stane" Promenio Nedelja u 21:14 član Bratislav 1973 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10784 Napisano Utorak u 12:06 Drug član, 3455 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Čekam goste i učim... Da li je moguće da uglavnom četkice naprave kurcšlus, pros' kvar, lako rešiv, a u stvari je frka u skidanju neskidivog, ccc...??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6186 Napisano Utorak u 13:06 Drug član, 1768 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Eto , nema motor ni mesec dana - gleda klipove kvarova .. Druga dimenzija burazere !!! Druga dimenzija.... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1450 Napisano Utorak u 13:35 Zainteresovan, 364 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da si ljubomoran, znas li koliko ga jos klipova ceka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10784 Napisano Utorak u 14:23 (promenjeno) Drug član, 3455 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Darko Mihajlovic je napisao: Eto , nema motor ni mesec dana - gleda klipove kvarova .. Druga dimenzija burazere !!! Druga dimenzija.... U pravu su za drugu dimenziju! Daš 1000 jevri za drugi modul, zbog toga što ga nisu napravili da bude rastavljiv. Računaju daš za brend hrpu novčanica, pa šta je hiljadarka... Tu su u pravu. Teže doći do njega nego istog rasturiti. A i moraš znati šta voziš zar ne? Ova udobnost mora imati cenu?! Nek' mi je danas srećna Slava! Stižu gosti... Izvolite na predjelo... posno. Promenio Utorak u 14:52 član shoyyka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 555 Napisano Utorak u 15:55 Pažljivo prati, 636 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Neka je srećna slava i svaka vožnja na novoj spravi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2852 Napisano Utorak u 16:13 ODUSTO OD DIJETE, 2753 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Srećna slava 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 11497 Napisano Utorak u 16:36 Drug član, 1630 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Srećna Slava domaćine, živ nam bio i dugo slavio!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10656 Napisano Utorak u 16:57 Drug član, 2048 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, shoyyka je napisao: Čekam goste i učim... Da li je moguće da uglavnom četkice naprave kurcšlus, pros' kvar, lako rešiv, a u stvari je frka u skidanju neskidivog, ccc...??? Da,da i Kawasaki isto, popravljao sam na Versysu 1000, nemoj misliti da su samo Nemci govna... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6186 Napisano Utorak u 17:52 Drug član, 1768 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan @shoyyka 1. Srecna slava 2. Probaj da nadjes na kanalu mudrolije na motorima , onaj tatko , majstor Bane ( ozbiljna njuska ) ,mislim da upravo te cetkice resavao na nekom GS-u ( ali ne zelis da gledas taj klip , koliko je prokletinja bila rasturena )... Kad rekoh Mudrolije. Covek dok vozio motore , snimao putovanja , kako je kupio GS - sledecih 10 klipova "majstor Bane ..." Dobrodosao u dimenziju br 2 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10784 Napisano Utorak u 18:19 Drug član, 3455 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, znam za Mudrolije, na mom radi ABS normalno,no treba se pripremiti, upoznati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudico 378 Napisano Utorak u 19:54 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer BMW R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, shoyyka je napisao: U pravu su za drugu dimenziju! Daš 1000 jevri za drugi modul, zbog toga što ga nisu napravili da bude rastavljiv. Računaju daš za brend hrpu novčanica, pa šta je hiljadarka... Tu su u pravu. Teže doći do njega nego istog rasturiti. A i moraš znati šta voziš zar ne? Ova udobnost mora imati cenu?! Nek' mi je danas srećna Slava! Stižu gosti... Izvolite na predjelo... posno. Srećna Slava domaćine! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2248 Napisano Sreda u 00:14 Skuteras, 3729 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kabal od ABS-a sa prednjek tocka je udzekan u nekoj rupi ispod rezervoara. Ako treba da zamenis senzor, moras da razvalis ceo motor da bi skinuo dzek, a realno je moglo na bar 5 vidnih lako dostupnih mesta da se stavi. Senzor zna da crkne, moze grana da zakaci kablic, moze tokom montaze tocka da se osteti ako se ne izvadi… nije da ne strada pa kakve ima veze gde je dzek 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4307 Napisano Sreda u 04:40 Ne silazi, 6635 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, shoyyka je napisao: Da li je moguće da uglavnom četkice naprave kurcšlus, pros' kvar, lako rešiv, a u stvari je frka u skidanju neskidivog, ccc...??? Taj tip ABSa jako retko crkava, ali ništa nije nepokvarljivo. Četkice nisu jedini razlog, ode hidraulika unutar pumpe, neki klip, ABS nekad radi nekad ne, ponekad se prepozna pri zameni tečnosti, a i dijagnostika može da detektuje šta je po sredi. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...