maza1 1222 Napisano Octobar 11 Zainteresovan, 510 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, DraganNS je napisao: Može rekapitulacija nekoliko dobrih kafana između Golupca i Kladova, uključujući oba mesta? Golubac Zlatna Ribica, malo skuplji ali odlična hrana. Lepenac pre ulaska u D Milanovac je solidna. Ako imaš priliku da se popneš do Miroča, restoran Kod Miročanca, Vlaška kuhinja. Samo moraš proveriti da li rade kad dolaziš. U Kladovu na šetalištu generalno ok klopa u nekoliko restorana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 307 Napisano Octobar 11 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam nedavno u Kladovu, hteo sam da jedem ovde, po slikama mi se svidelo (pogledaj menije), imali su stvari tipa grilovani miročki sir i slično, što drugi u Kladovu ne nude, bar nisam našao... ali... taj dan su bili zakupljeni za neku privatnu proslavu... i tako... U centru ima dosta restorana, slične cene, slična klasična ponuda, pa mi je bilo sve jedno Ako odeš do Tekijanca, ili ako je neko bio, mogu utisci... a ja ću sledeći put opet probati tamo Google Maps MAPS.APP.GOO.GL ★★★★★ · Restaurant 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8001 Napisano Octobar 11 Drug član, 1696 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan @admiki obično izbegavam da se najedam usred vožnje, dobro doručkujem i onda, uglavnom, padne kasni ručak ili tačnije rana večera. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanhoe 127 Napisano Novembar 2 (promenjeno) U prolazu, 78 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS, BMW R 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo objava možda je neko i pomenuo već ne zamerite, ali ako se negde uvek rado vraćam zbog određenog jela onda je to Goranski dom u Smederevu. Ovde je krupna devererika pravi delikates, naravno ima i drugih specijaliteta sa roštilja. Ništa fensi ali je hrana extra ... ova na slici ima 1,8 kg... Promenio Novembar 2 član Ivanhoe 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanhoe 127 Napisano Novembar 2 U prolazu, 78 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS, BMW R 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ljude i cene zanimaju: deverika 1,8 kg, sa krompir salatom, dve lepinje, 1/2 l Tikveškog rozea i 1/2 l mineralne vode nešto malo ispod 25€ sve ukupno. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4490 Napisano Novembar 2 Drug član, 968 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Svratih danas u Ralju u Krčmaricu. Lepo izgleda spolja, pa reko' da dam šansu. U suštini, jako lep ambijent kako spolja tako i unutra. Cene malo jače - porcija čorbastog pasulja sa kobasicom 850, ćevapi sa pomfritom 1200, junetina ispod sača 1600. Kiseli kupus fantastičan! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12505 Napisano Novembar 2 Ne silazi, 7309 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Ivanhoe said: Mnogo objava možda je neko i pomenuo već ne zamerite, ali ako se negde uvek rado vraćam zbog određenog jela onda je to Goranski dom u Smederevu. Ovde je krupna devererika pravi delikates, naravno ima i drugih specijaliteta sa roštilja. Ništa fensi ali je hrana extra ... ova na slici ima 1,8 kg... Viš nikad nisam svratio tamo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...