doktor 5257 Napisano Avgust 13 (promenjeno) Ne silazi, 5674 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan U lokalnim poimanjima, "Velež" je ozbiljno bolji restoran od "Restorana na jošanici". Bukvalno ga niko i ne pominje u kontekstu ručka u Jošaničkoj Banji. Prvom prilikom ću da probam. Promenio Avgust 13 član doktor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 13412 Napisano Avgust 13 4_tocka_i_karoserija, 2518 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Znam, ali kako mi se čini, i na osnovu preporuka koje sam dobio, to je zahvaljujući veličini porcija i cenama. Preovlađujući argument prilikom preporučivanja je "oba su dobra, ali ako ste ješni i baš volite da krkate, onda Velež". U Veležu su porcije 400g, u ovom na Jošanici 300g, i pri tome mi se čini je Velež jeftiniji. Mi svakako nismo toliko ješni, i lično ostajem pri tome da Restoran na Jošanici ima bolju klopu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3490 Napisano Avgust 14 (promenjeno) Drug član, 1099 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju se vracam iz Grcke, pa bih u Pirotu skrenuo sa porodicom na ručak..Pošto je vrlo bitan uslov minimalno odstupanje od auto-puta, vidio sam etno restoran "Nišavska dolina" sa odličnim recenzijama..Da skrećem ili ne? Promenio Avgust 14 član SlobodanR1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2468 Napisano Avgust 14 Drug član, 1793 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan U Pirotu nema loših kafana Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 13412 Napisano Ponedeljak u 12:09 4_tocka_i_karoserija, 2518 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno većina zna, ali moram da pohvalim klopu u restoranu Pastir u Mačkatu. https://maps.app.goo.gl/WRp1ZwugzbeoZHaH9?g_st=ac Roštilj je od onih zbog kojih se vraća u kafanu. Mi (2 odraslih, dete 10god) smo uzeli mešano meso za 2 osobe (kilo mesa), pojeli dve trećine. Nije skupo, ali nije baš ni jeftino - 3,600. U poređenju sa jeftinima - u Jošaničkoj banji, 850g 1,590 din, u Baošićima isto 1kg 19eur. I ono što mene nervira po kafanama po Srbiji - šamaraju sa hlebom i salatom. Lepinjica 110 din - jeste topla, ali bre... Pri tome, ja sam video kad smo dolazili kolika je, pa, iako je konobar nudio "lepinje" u množini, uzeli smo samo jednu (tad nisam ni znao koliko košta, ali mi svakako ne jedemo mnogo hleba uz meso i krompir), bilo nam je dovoljno, ali videh za susednim stolovima da uredno "uvaljuju" jednu po osobi, čak za jednim stolom videh petoro dece sa 5 lepinja... nema trika da ih pojedu. Mislim da bih je pojeo samo ako bih poručio samo neku čorbu i lepinju. I naravno, moj favorit - paradajz salata, 390 din. Jbt se Tako da ono - klopa je baš, baš dobra, ali ceo utisak, pilićarenje u okolini Zlatibora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...