Ivanhoe 410 Napisano Sreda u 10:03 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS Adventure LC / Triumph Tiger 1200 XCA Prijavi odgovor kao problematičan @DarkoČa kolega ako voliš prženi ječam, cikoriju, pšenicu, raž i kukuruz u kafi onda je eKpresso zaista proseravanje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1879 Napisano Sreda u 16:25 Drug član, 629 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Ivanhoe said: @DarkoČa kolega ako voliš prženi ječam, cikoriju, pšenicu, raž i kukuruz u kafi onda je eKpresso zaista proseravanje Ja iskreno volim te brze i pijem ih baš dosta u toku dana, samo sam naveo da ne bude iznenađenja ako se poruči nešto tako slično, samo "turkish" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6903 Napisano Sreda u 20:49 BJB Maxi Scooter Club, 1961 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Dare pije 8-10 kom, provereno iz prve ruke. Dok ne kupim aparat ne zovem ga vise Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanhoe 410 Napisano Četvrtak u 08:40 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS Adventure LC / Triumph Tiger 1200 XCA Prijavi odgovor kao problematičan Ejjj to je ozbiljna navlakuša, pre nekoliko godina smo kupili espreso aparat sa mlinom i to je postala prava pomama u kući samo to se pije i poneki Ness ali onaj čist instant u granulama. Naravno da svako ko dođe kod nas ako pije tursku kafu prevrće očima što je nemamo i nudimo espreso. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 2378 Napisano Četvrtak u 08:44 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan On 9/18/2026 at 10:13 PM, zaludan said: Kako niko iz NS ne preporučuje Gredu? Nisam bio sad već nekoliko godina, ali znali smo porodično da sednemo u kola i vozimo se 100km da bismo tamo jeli. Da odlicna Greda. Takodje meni je u centru omiljen Corso. Najvise jer su bas dobro velike porcije, i lepa lokacija - a cene su i dalje koliko toliko ok. Pica u Tramontani (tradicionalna napuljska) Mada bas "kafana", na ribljoj mala kafana Bibinjo, rakija 150din, veliko pivo od 190din, posteno. A cesto se dobije meze (hleb, mast, paprika). Pored su mesare pa se pojaca nesto ako treba (dobra svargla recimo) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2792 Napisano Četvrtak u 08:45 Drug član, 1761 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ne volim tursku kafu.....ali još manje loš duži s mlekom tako da po kafanama naručujem uvek tursku jer je espreso uglavnom loš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1879 Napisano Četvrtak u 19:24 Drug član, 629 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, Nole Bg said: Dare pije 8-10 kom, provereno iz prve ruke. Dok ne kupim aparat ne zovem ga vise Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Hahahaha...... .... smanjio sam na jednocifreni broj, ali sam blizu tih koje si naveo, a šta ću, kad VoLem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...