Alexandra995 4575 Napisano Avgust 18, 2023 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno. @BokyBoy Litrica bajo moj. 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16347 Napisano Avgust 18, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Alexandra995 je napisao: Hvala puno. @BokyBoy Litrica bajo moj. Toooo lutkooo!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8009 Napisano Avgust 18, 2023 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srećom nova ljubimica! Samo, ovo sad zahteva distance, plakaće ako je budeš rabila po lokalu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7743 Napisano Avgust 18, 2023 Drug član, 806 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke! Da dobro služi i pamet u glavu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21651 Napisano Avgust 18, 2023 Integrisan, 9443 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hahaa, to je ona o kojoj smo pricali? Neka je sa srecom Alex! A sada odmah zamena akumulatora (nije bitno kakav je taj na njoj) i provera/ciscenje kontakata tri faze iz namotaja. Kada je akumulator nov a namotaj zdrav vec u leru treba da odrzava oko 14.2 v, dodavanjem gasa da ode do 14.6V. To neka ti bude prva kontorla (uz konrtolu kocionog sistema!) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2731 Napisano Avgust 18, 2023 Drug član, 1632 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam, sa srecom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Avgust 18, 2023 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, DraganNS je napisao: Neka je sa srećom nova ljubimica! Samo, ovo sad zahteva distance, plakaće ako je budeš rabila po lokalu... Da, nema smisla da je mučim za grad, greje k'o blesava. pre 21 minuta, N.F.S. je napisao: Hahaa, to je ona o kojoj smo pricali? Neka je sa srecom Alex! A sada odmah zamena akumulatora (nije bitno kakav je taj na njoj) i provera/ciscenje kontakata tri faze iz namotaja. Kada je akumulator nov a namotaj zdrav vec u leru treba da odrzava oko 14.2 v, dodavanjem gasa da ode do 14.6V. To neka ti bude prva kontorla (uz konrtolu kocionog sistema!) Da, sinoć smo je detaljno pregledali. Odlična je podloga za lickanje. Proverili smo punjenje, ok je, ali ćemo preventivno prvom prilikom da očistimo kontakte. Našla sam digitalni voltmetar/termometar, pa bi ugradili da pratimo punjenje i temperaturu motora. Prvo na tapetu je mali servis. Vizir smo već podigli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdravkoco 24 Napisano Avgust 18, 2023 U prolazu, 23 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Honda CBF 1000 SC58 Prijavi odgovor kao problematičan Sretne kilomtere želim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10150 Napisano Avgust 18, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Aj i ovde ću...sa srećom Leskovčanko! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Avgust 18, 2023 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Neka ti je sa srećom, puno bezbednih kilometara... imas li jos neku sliku, daj malo detalja, jel sa foruma ili sa oglasa? Kažeš da je iz Leskovca, ne secam se da sam je viđao po gradu..Ovako na prvu super izgleda...Sent from my SM-A515F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Avgust 18, 2023 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za MMarkeza ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Avgust 18, 2023 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Predator016 je napisao: Neka ti je sa srećom, puno bezbednih kilometara... imas li jos neku sliku, daj malo detalja, jel sa foruma ili sa oglasa? Kažeš da je iz Leskovca, ne secam se da sam je viđao po gradu.. Ovako na prvu super izgleda... Sent from my SM-A515F using Tapatalk Hvala. Nije sa foruma, nisam je ni ja viđala... Bila je na Polovnim Automobilima do juče. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 361 Napisano Avgust 18, 2023 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na izboru motora! Obrati paznju u pocetku pri stajanju na uzbrdici ili bocnom nagibu, CBF je jako lagan kad je u pokretu al ume da postane mnogo tezak ako krene da se naginje u mestu iznenada. Sad mogu da krenu duze ture! Srecno! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16537 Napisano Avgust 18, 2023 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam, lep primerak. Nadam se da ces se brzo prilagoditi promeni na veci i dosta tezi motor. Ja nisam uspeo kada sam presao iz lake kategorije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 181 Napisano Avgust 19, 2023 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan I ovde čestitam koleginice, želim Vam puno bezbednih kilometara, kontam da si se već navikla, s Honde na hondu to je iz 1 u 1Послато са M2101K9G помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1216 Napisano Avgust 21, 2023 prisutan, 1121 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj se prepasti,zna voltaža da padne kad je u leru i popale se ventilatori,baš zbog toga grijanja,nije motor za po gradu,jbg.. Mada ako je sve uredno i ispravno..,čim izađeš na otvoreno,sve se vrati na ispravne parametre... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Avgust 21, 2023 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, mali_zmaj je napisao: Nemoj se prepasti,zna voltaža da padne kad je u leru i popale se ventilatori,baš zbog toga grijanja,nije motor za po gradu,jbg.. Mada ako je sve uredno i ispravno..,čim izađeš na otvoreno,sve se vrati na ispravne parametre... Merili smo na leru i 3k obrtaja. Očekivala sam sve to, pročitala sam celu temu više puta... Da li je neko imao problema sa dugmićima za odometar i sat? Kao da se pritiskaju u prazno, ne mogu da menjam na trip1, trip2, niti vreme. Displej radi, sat, sve to je ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 181 Napisano Avgust 21, 2023 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao na mojoj 600 da radi km a trip uvek vraća na 0 posle gašenja, izluđivalo me toПослато са M2101K9G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Avgust 21, 2023 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Vojkan je napisao: Ja sam imao na mojoj 600 da radi km a trip uvek vraća na 0 posle gašenja, izluđivalo me to Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Videćemo kod mene, nisam uspela još da resetujem.. Izgleda da ćemo morati da rasturimo tablu, kako sam razumela na stranim forumima, između gumenog dugmića i table ima deo koji spaja, a koji očigledno ne radi svoj posao, pa ja pritiskam u prazno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21651 Napisano Avgust 21, 2023 Integrisan, 9443 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Guma je zastita od spoljnih uticaja ispod je mikro prekidac... Trebas cuti i pod prstom osetiti jasni klik, malo jaci stisak i kada osetis da je prekidac stisnut pomeraj osecajno levo/desno, da se samoocisti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Avgust 21, 2023 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, N.F.S. je napisao: Guma je zastita od spoljnih uticaja ispod je mikro prekidac... Trebas cuti i pod prstom osetiti jasni klik, malo jaci stisak i kada osetis da je prekidac stisnut pomeraj osecajno levo/desno, da se samoocisti. Hvala ti, probaću sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grunff 42 Napisano Avgust 21, 2023 U prolazu, 36 postova Lokacija: Negde po belom svetu... Motocikl: Jednog lepog dana... Prijavi odgovor kao problematičan On 31.5.2023. at 12:53, aleksandar andric je napisao: Gde je ovo? Izgleda nestvarno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 361 Napisano Avgust 21, 2023 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Samo da povrdim da su vibracije o kojim sam pisao bile iskljucivo do prednje gume Dunlop GPR 300, sad kad sam stavio Miselin Road 5 opet, nema ih uopste (ni sam ni sa suvozacem). Evo jedne slike sa jucerasnjeg Track Daya: 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandar andric 354 Napisano Avgust 21, 2023 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan 53 minutes ago, Grunff said: Matera. Jug Italije Mesto je napusteno 1950-tih zbog bolesti i epidemija Sad se ljudi polako vracaju. Nestvarno je i uzivo. kao da si u 12 veku bukvalno. Postoje bunari ispod grada koji su sada atrakcija u koje mozes da udjes koje su koristili za vodu To su spojene pecina ali zidane pod zemljom Nista na mojim putovanjima mi nije ostavilo takav utisak ikada. Moja zena je pocela da place kad sam je doveo zatvorenih ociju i pokazao joj 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandar andric 354 Napisano Avgust 22, 2023 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan nema kreidita da postavim oglas pa ako admin moze da premesti temu Honda CBF600 S (ABS) 2004 44000 km Motor je vozen mazen i pazen i sredjivan za duga putovanja. Zena i ja smo dosta putovali i HONDA je uvek bila besprekorna Generalno je motor uvek spreman za voznju i mi se i dalje vozimo Ja sam prvi vlasnik u Srbiji vec 3 godine • Redovni servisi na 5-6 hiljada (ulja plocice) • Gume presle 4000 • Nove gume sam kupio i dao bih ih uz motor (Metzler) • zamenjeni lanac i lancanici DID pre 500 km • Zamenjene opruge sa WRS oprugama u prednjoj viljusci (mnogo bolja amortizacija od fabricke) • Nosaci kofera i 3 KAPPA kofera • LEO VINCE izduv (uz motor ide i original) • Povisen givi vetrobran (uz motor ide i original) ZAMENA ISKLJUCIVO za HONDA VFR crossrunner Za forumase 3100 Honda cbf WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda cbf, 2004. godište, Touring, vozilo prešlo 43895 km, Beograd. Cena 3.250 € - Motori - Polovni Automobili 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...