zlaya 238 Napisano Mart 25, 2016 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan , Lale nasmeja me do suza! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 29, 2016 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Dok je Rosse biće i Lale... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano April 21, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano April 21, 2016 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bravo lale sve ti dale !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Maj 6, 2016 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan https://youtu.be/4NMQDqh6YcE 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10473 Napisano Maj 10, 2016 Hronični Motociklopata, 7317 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dva ludaka 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6078 Napisano Maj 13, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Upravo na TV B92 gledam film Dani groma.Secate li se koji je broj na autu Toma Kruza?Koja slucajnost? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10233 Napisano Octobar 17, 2016 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Kad je Dr u pitanju,sve je moguce, pa i ovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Februar 16, 2017 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Čestitamo Valetu 38.rođendan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3094 Napisano Februar 16, 2017 Drug član, 1059 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Živ bio sto godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10473 Napisano Februar 16, 2017 Hronični Motociklopata, 7317 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan i zaokruzio na 10 titula, pa polako moz u legendu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Februar 16, 2018 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Srećan 39.rođendan Valetu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3094 Napisano Februar 16, 2018 Drug član, 1059 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10473 Napisano Februar 16, 2018 Hronični Motociklopata, 7317 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Forza Vale, nista od penzije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Februar 16, 2018 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Srećan bio i dugo vozio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5335 Napisano Februar 17, 2018 Integrisan, 13024 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jebo mamu.. 39 godina i nije mu dosta!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1876 Napisano Februar 17, 2018 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Kralj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Februar 17, 2018 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno, odakle pronalazi motivaciju? Ako i ove sezone ne napravi makar na par trka neki spektakl, mislim da ce vise i on uklaviriti da je vakat za bataljivanje voznje GP i da nadje neki kreativan nacin da trosi one pare sto je utajio, a i ove sto se namalatio. I da, srecan rodjendan Jarce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17019 Napisano Februar 17, 2018 Integrisan, 8304 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima jak drajv, i za to kapa dole! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5973 Napisano Februar 18, 2018 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, mixa je napisao: Stvarno, odakle pronalazi motivaciju? Ako i ove sezone ne napravi makar na par trka neki spektakl, mislim da ce vise i on uklaviriti da je vakat za bataljivanje voznje GP i da nadje neki kreativan nacin da trosi one pare sto je utajio, a i ove sto se namalatio. I da, srecan rodjendan Jarce. Po mom misljenju, koje nije bas merodavno, ali: Konkuretan je svake sezone, vecina vozaca preza od njega jer je institucija; jer je najiskusni;najlovarniji; i dalje hebeno dobro vozi! Zelim da verujem da mu je to motivacija. Yamaha losa, on izvlaci maximalu. Ducati onomad bio los, on izvlaci maximalu... Ja bih u svojoj glavi verovao da sam i dalje konkurentan. I to bi me guralo da vozim sampionat. Voleo bih da ode dostojanstveno, sa 10 titula u rukama, i to da osvoji titulu i ode u peMziju sto sa jahanja tice (mislim da ce biti u GP dok je ziv). E sad, ja sam Ranko koji ganja SVa a on je Rossi koji ganja M seriju, tako da verovatno ne sljivi sta bih ja uradio, ali neka mu to bude moja rodjendanska zelja! Forzzzzzzaaaaa Valeeee!!!! 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5335 Napisano Februar 18, 2018 Integrisan, 13024 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan I dalje privlači više publike nego svi ostali zajedno i bez obzira dal pobedi ili ne pobedi ni jednom ove godine voziće i sledeće 100%. Jedino ako bude totalna katastrofa ove godine može da se desi da se penzioniše. A šanse za totalnu katastrofu su minimalne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3862 Napisano Februar 18, 2018 Ne silazi, 5006 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motogp.com/en/videos/2018/02/15/rossi-to-renew-contract-lin-jarvis-explains/249648 https://www.motorcyclesports.net/rossi-already-signed-2019-i-can-give-official-news-carlo-pernat/ Posted on 18 November, 2017 - https://www.motorcyclesports.net/carlo-pernat-says-rossi-pre-contract-yamaha-2019/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5335 Napisano Februar 18, 2018 Integrisan, 13024 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, MOTOM said: http://www.motogp.com/en/videos/2018/02/15/rossi-to-renew-contract-lin-jarvis-explains/249648 https://www.motorcyclesports.net/rossi-already-signed-2019-i-can-give-official-news-carlo-pernat/ Posted on 18 November, 2017 - https://www.motorcyclesports.net/carlo-pernat-says-rossi-pre-contract-yamaha-2019/ Cede i poslednji pfenning. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Februar 18, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da ce ikada neko biti toliko popularan covek u MotoGP cirkusu koliko je Rossi. Pravi GOAT 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Februar 18, 2018 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam video ovo u delta sitiju. Jako lepo izgledaju. Ovi jednostavniji (bez hronografa)su 100e,a ovim drugim nisam video cenu u izlogu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...