Jump to content

Moto Zajednica

GuybT

Članovi
  • Broj tema i poruka

    546
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu GuybT

  • Rođendan 13.11.1981.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Beograd
  • Motocikl
    Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

GuybT's Achievements

Zainteresovan

Zainteresovan (3/6)

286

Reputacija u zajednici

  1. Dainese dvodelno kožno odelo za dame, K model, veličina 46. Vrhunska ergonomija, izrada i zaštita, CE protektori na ramenima, laktovima, kolenima i podkolenicama, posebna kožna ojačanja. Odelo je u fantastičnom stanju, gotovo nikad nošeno, novo novo. Veličina bi trebalo da odgovara damama 165-175cm i 55-65kg, zvanične mere mogu da se pogledaju na donjem linku: Dainese Size Chart - RevZilla WWW.REVZILLA.COM Check Out the Dainese Size Chart - Free Shipping, No Hassle Returns and the Lowest Prices - Guaranteed Cena: 250 EUR Tel: 063 72 42 386 Ognjen U Beogradu može da se pogleda, proba i preuzme. U slučaju slanja, kupac plaća poštarinu.
  2. Kao što naslov kaže, prodajem Shad univerzalnu ploču za kofere od SH36 do SH46, ne znam da li mogu i veći. Ploča je kompatibilna i sa Moto detail koferima. Ne znam da li mogu i drugi. Cena: 10e, u Beogradu može preuzimanje, u slučaju slanja, kupac plaća poštarinu. Tel: 063 72 42 386 Ognjen
  3. Alpinestars Supertech R čizme, poslednji model, broj 45, u odličnom stanju. Nošene do 10 puta na Navaku (ove godine samo jednom), blago potrošeni slajderi i minimalni tragovi korišćenja. Cena 220 EUR. U Beogradu mogu da se lično preuzmu, pogledaju i probaju. U slučaju slanja, kupac plaća poštarinu.
  4. Original Alpinestars Supertech R čizme, poslednji model, broj 45, u odličnom stanju. Nošene do 10 puta na Navaku (ove godine samo jednom), blago potrošeni slajderi i minimalni tragovi korišćenja. Ove čizme predstavljaju vrhunac u ponudi moto obuće. Vrhunska zaštita, ergonomija, karakteristike i dizajn. Više na linku: Cena novih je oko 450 EUR, ja ih dajem za 220 EUR. U Beogradu mogu da se lično preuzmu, pogledaju i probaju. U slučaju slanja, kupac plaća poštarinu.
  5. A i to što kažete. Drugar me nagovorio da ih oglasim na prodaju, kao možda će neko da ih kupi. Ja stavio oglas ne razmišljajući.
  6. Poklanjam čizme jako malo nošene, oštećene i malo izgrebane od pada. Oštećenje se vidi na slikama. Iskreno, meni ne deluje strašno, jednom sam ih i tako provozao. Možda neko od kolega može da ih popravi i dobije odlične čizme. Inače, čizme su nove, ja sam ih nosio desetak puta. O samom modelu, više na linku:
  7. Kappa nosač tank torbe za motore bez metalnog rezervoara. Univerzalan sistem. Cena: 10e Tel: 063 72 42 386 Ognjen
  8. Original, novi, nenošeni Dainese Pista knee slajderi. 40e Tel: 063 72 42 386 Ognjen
  9. Original, novi, nenošeni slajderi. 40e Tel: 063 72 42 386 Ognjen
  10. Konzilijum odlučio: ne treba operacija, gips mesec dana, nakon toga mider dva meseca.
  11. Koliko sam se smorio. Nisam vozio dugo na stazi, baš sam se radovao, ali rekao sebi polako dok se vratiš u fazon i nisam jurio uopšte. Pao sam u četvrtom ili petom krugu, tempo mi je bio 2:00, pad gluplji ne može, nego me je motor povredio. On je nekako naleteo ili pao na mene.
  12. U prošlu subotu, 31. avgusta, sam imao pad na Navaku. Nije delovalo strašno. Izašao sam iz spore lakat levo krivine, mislio da sam uhvatio dobru putanju, dao gas, shvatio da nisam i da ću izleteti sa staze, krenuo da kočim i u želji da pre silaska na travu usporim što više, pritisnuo sam jače kočnicu i motor me zbacio, a zatim naleteo na mene. Prva zapažanja na stazi su bila ključna kost i bolovi u donjem delu leđa. U Zemunskoj bolnici su mi uradili rentgen, bez skenera i magnetne, postavili dijagnozu da mi je slomljena ključna kost, da je sa kičmom sve u redu, rekli da kupim steznik za rame, da mirujem i otpustili me. U utorak, drugi ortoped pogleda snimke i kaže da mu je sumnjiv pršljen L1 i da dođem na pregled kad me prođu bolovi. U petak odem na pregled, ortoped kaže, ipak je sve u redu sa kičmom, kući i mirovanje. Bukvalno na moje insistiranje uradimo CT skener i on pokaže nestabilne frakture pršljenova T12 i L1. Vidim da se ortoped uplašio, nazvao je načelnika odeljenja za hirurgiju kičme na Banjici i čovek kaže da odmah dođem da me on pogleda. Načelnik pogleda snimke i odredi da ostanem u bolnici do ponedeljka, kada će konzilijum lekara da razmotri slučaj i da mišljenje. Po njemu, kandidat sam za hirurgiju jer je u pitanju nestabilan prelom. Objasnio je da povreda može da se leči i neoperativnim putem (ležanje i fiksiranje putem midera), ali da to ne može otkloniti rizik da će u budućnosti doći do deformacija i krivljenja kičme. Sa druge strane, uplašio sam se te operacije, iako načelnik kaže da ona nije nikakav hirurški izazov. Ne znam još uvek detalje, ali se valjda ugrađuje neka stabilizacija u taj pršljen, da se sve fiksira. Takođe, ništa ne znam ni o rehabilitaciji nakon toga. Odluka će verovatno biti na meni, a ja sam sad skroz sluđen i ne znam šta da radim...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja