MoToM 3861 Napisano Jun 3, 2013 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Jun 3, 2013 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6592 Napisano Jun 3, 2013 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan @BRACO Iskren da ti budem bas me mrzi da se sada time bakcem, ali cu ukratko da srocim...(postoji i verzija na engleskom, potrazi zastavicu u vrhu stranice) Za Lorenza kaze da je trenutno najkompletniji pilot...i sto se tice pripreme masine,a i same voznje. Kaze isto da je u svemu tome specijalni sastojak Ramon Forkada Marquez je sve odlicno uradio...ali ipak treba jos da uci. Moglo bi da se kaze i da je jako dobro prosao...ili nesto na foru sreca prati hrabre ili tako. Pedrosa iako nije imao perfektno nastelovanu masinu, napravio je odlican rezultat, ali je Lorenzo u ovom trenutku ipak bolji. Valentina ne moze da oceni, ali mu ipak nabacuje jedan odredjeni deo krivice na pleca. Trebalo je, (a i inace to je veliki hendikep) da se kvalifikuje mnogo bolje...jer se zna da je nazad uvek guzva, koje napred nema. Sto se Dukatija tice, ova verzija motora "iz laboratorije" je ipak prilicno daleko, tako da tu treba uloziti jos dosta napora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Jun 3, 2013 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan A cisto i da se vidi koliko nas ima i u Srbiji. Tu ste obojica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 529 Napisano Jun 3, 2013 Pažljivo prati, 617 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan A cisto i da se vidi koliko nas ima i u Srbiji. Tu ste obojica Ovo je bio baš klizeći start i to po kolenima "Hadžialagić" :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6033 Napisano Jun 3, 2013 Drug član, 3010 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Varate se GO VALE GOOOOOOOOO 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3006 270 Napisano Jun 3, 2013 Zainteresovan, 666 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za Lorenza kaze da je trenutno najkompletniji pilot... Da je kojim slučajem na Hondi, sad bi plakali zbog mnogo dosadnog GP-a... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Jun 3, 2013 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Varate se GO VALE GOOOOOOOOO Zar ne vidiš da nas namerno provociraju na prozivku? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tkd 174 Napisano Jun 3, 2013 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8 Prijavi odgovor kao problematičan 1370285357[/url]' post='1504406']1370269520[/url]' post='1504238']A cisto i da se vidi koliko nas ima i u Srbiji. Tu ste obojica Nisko, nisko. Nisam se tome nadao. Ma nema veze, neka nas je i samo dvojica. Bitno je da smo slozni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5375 Napisano Jun 3, 2013 Ne silazi, 4807 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan 1370285357[/url]' post='1504406']1370269520[/url]' post='1504238']A cisto i da se vidi koliko nas ima i u Srbiji. Tu ste obojica Nisko, nisko. Nisam se tome nadao. Ma nema veze, neka nas je i samo dvojica. Bitno je da smo slozni. I ja sam uz vas, tako da nas je troje... A ostali ce se javiti kad Rossi pobedi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHO 598 Napisano Jun 4, 2013 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CB250, HONDA CB360,MZ es 175/1 1966, Triumph Thunderbird 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan GO VALE GOOOOOOOOO uvek 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Jun 4, 2013 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan A cisto i da se vidi koliko nas ima i u Srbiji. Tu ste obojica Al zato kilavog Stonera nema! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Jun 4, 2013 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, vidi kilavog kako hebe u Muđelu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Jun 4, 2013 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, vidi kilavog kako hebe u Muđelu! Nešto mi ne valja ekran pa ne vidim boju jel to beše na crvenom motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Jun 4, 2013 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan A cisto i da se vidi koliko nas ima i u Srbiji. Tu ste obojica Ovo je bio baš klizeći start i to po kolenima "Hadžialagić" :lol: Ma Hatunić :moto3: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Jun 4, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, vidi kilavog kako hebe u Muđelu! Nešto mi ne valja ekran pa ne vidim boju jel to beše na crvenom motoru? Stoner po meni najbolji vozac MotoGP -a od kad ja pratim (2004-2005 ne znam tacno ). Zao mi je sto je otisao ali je covek u pravu sve sto je rekao . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Jun 4, 2013 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, vidi kilavog kako hebe u Muđelu! Nešto mi ne valja ekran pa ne vidim boju jel to beše na crvenom motoru? Ono crveno đubre od motora što je neupravljivo i divlje za Mačo muškarce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Jun 4, 2013 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred momci , pa vise vi spominjete Rossija nego mi koji navijamo za njega . Mozda zato sto vi svog vozaca gledate u nekim drugim emisijama ( sport lov i ribolov ) Mi cemo Rossija gledati jos neko vreme , pa makar i bio zadnji. On ce imati vise navijaca i to ne malo vise , nego duplo vise navijaca od svih ostalih vozaca zajedno sve dok bude vozio . Pa on u Spaniji ima vise navijaca od Pedrose , Lorenza i Marqeza zajedno . I da , evo se skupismo sedam , osam , a ne dva . 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 529 Napisano Jun 4, 2013 Pažljivo prati, 617 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Samo broji ima toga još 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4355 Napisano Jun 4, 2013 Svrati cesto, 3518 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Sta brojite? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1432 Napisano Jun 4, 2013 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dokaz Rosijevog talenta i jeste u tome što ima toliko navijača i kad ne pobeđuje. A ovi su samo ljubomorni...nema tu puno nauke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Jun 4, 2013 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Sta brojite? Znamo da si i ti sa nama 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Jun 5, 2013 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ni u Barceloni ništa ne uradi moraću da revidiram mišljenje o njemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tkd 174 Napisano Jun 5, 2013 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Evo mi smo imali hrabrosti i mi smo se prebrojali. Necemo dalje. Ajde sad vi...... da vidimo koliko vas ima. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jun 5, 2013 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam na putu nisam stigao da svoj glas dam padaRossiu. I kad leti i kad pada Go Vale 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...