AcoHonda 77 Napisano Mart 27 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Africa Twin , Kawasaki VN 1500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipo, Sklapam Hondu Africu Twin RD04 1990 gosište, posle dugo godina vožnje i korišćenja rešio sam da je osvežim. Potrebni su mi šrafovi za bočne plastike ispod sedišta i plastike ispred rezervoara. Na starim šrafovima su oštećene glave od šrafcigera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8439 Napisano Mart 27 Ne silazi, 3622 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Postavi slike, ako su standardni srafovi mozes uzmes druge od inoxa, pogledaj i aliexpres, dosta nekih srafova sam tamo uzimao, glava ovakva ili onakva i dosta jeftinije nego kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 910 Napisano Mart 27 (promenjeno) Drug član, 710 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Ja za vfr uzimao neke specificne kod uvoznika (nemam pojma ko bese), nije bilo nesto preterano skupo. A one da kaem uobicajnije planiram da zamenim inox srafovima. Ako mislis na ovakav Nesto slicno ima i vfr, samo za inbus, mislim da sam placao 400 dinara OEM 90112-MT4-000 to je oem broj. Ceka se otprilike dve nedelje. Promenio Mart 27 član JoeD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcoHonda 77 Napisano Mart 27 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Africa Twin , Kawasaki VN 1500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Ovakvi šrafovi mi trebaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 910 Napisano Mart 27 Drug član, 710 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Posalji im mail sa oem brojam pa vidi sta kazu prodavnica.delova@deltaautomoto.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8439 Napisano Mart 27 Ne silazi, 3622 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Treba potražiti ima sigurno. https://www.aliexpress.com/item/1005010606656795.html 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...