Jump to content

Moto Zajednica

Ducatista

Članovi
  • Broj tema i poruka

    529
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Ducatista

  • Rođendan 03.02.1996.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Kragujevac
  • Interests
    Supermoto
  • Motocikl
    Ducati 748 S

Contact Methods

  • Yahoo
    ognjen.lazarevic@yahoo.com
  • Skype
    ognjen.lazarevic

Poslednji posetioci profila

6478 profile views

Ducatista's Achievements

Zainteresovan

Zainteresovan (3/6)

222

Reputacija u zajednici

  1. 7000 dinara nova cena.
  2. Kofer Kappa 48 litara na prodaju sa kompatibilnom SW-Motech plocom. Kofer je kupljen nov, bas odavno, ali je montiran na motor samo par puta, i stvarno je u vise nego odlicnom stanju, jos uvek ima fabricku foliju kao sto se vidi na slikama. Razlog prodaje je zato sto nemam vise motocikl za koji je bio namenjen kofer, tako da je visak. Jedina "mana" na koferu je to sto je je skinuta plastika na predvidjenom mestu za instalaciju za svetlo ( slika ispod, ploca na motociklu za koji je bio kofer je imala instalaciju iako sam kofer nema ugradjeno svetlo, to je bila dodatna oprema), a ova ploca nema izveden deo za instalaciju za svetlo. Cena kofera i ploce je 9000 dinara. Moguce je licno preuzimanje u Kragujevcu i okolini, a ukoliko imate dodatna pitanja mozete me kontaktirati ovde na forumu ili na broj telefona 066006727 ( Viber, WA, SMS, poziv ).
  3. Cizme i prosle godine bile na prodaju, nisu prodate tada, zaboravio sam i da ih imam, do sadasnjeg sredjivanja garaze i moto opreme, tako da su opet na prodaju, zato sto samo zauzimaju mesto. Kupljene su u aprilu 2022. godine , preko X Moto prodavnice, i u perfektnom su stanju. Bukvalno su obuvene samo 3 puta, od toga 2 enduro voznje i jedna asfaltna voznja. Broj cizama je 44,5 ( US 10 ), ali zbog manjeg kalupa vise odgovaraju realnom broju 42: 42.5. Ja licno nosim 42 i odlicne su mi. Cena je 8000 dinara, moguca manja korekcija. Moguce je licno preuzimanje u Kragujevcu i okolini ili slanje brzom postom o trosku kupca. Mozete me kontaktiati preko foruma ili na broj 066006727 ( Viber, WA, SMS, poziv)
  4. Prodajem KTM 690 enduro 2010. Godiste. Motocikl je u odlicnom stanju, pogotovo za enduro motocikll. U mom vlasnistvu je od marta prosle godine kada sam ga kupio od kolege s foruma ( @severian ). Razlog prodaje je zato sto nemam vremena za enduro voznju ( na zalost, za voznju motocikla veoma malo, uopste ). Za godinu i par meseci koliko je kod mene presao sam nesto vise od 1500km, od toga samo tri lakse enduro voznje od po 50-100km I sve ostalo po gradu I okolini Kragujevca. Takodje , malo sam presao s njim I zato sto mi nije jedini motocikl, pa samim tim me zamene ne interesuju. Ovaj motocikl sam kupio da bih zasao malo u enduro svet, ali sam shvatio da niti imam vremena, niti je to za mene. Motocikl poseduje dosta dodatne opreme: Motocikl poseduje: -K-tech opruge napred I pozadi ( originalne opruge idu uz motocikl ) -Leo Vince slip-on top homologovan ( originalni top ide uz motocikl ) -SW-motech rep i modularni rek za teret -SW-motech proširena ploča za teret -Preradjeno sediste, poseduje 3 zone razlicite tvrdoce ( prednji deo je tvrdji, za voznju u stojecem polozaju, u sredini meksi deo s dodatkom gela, za udobniju touring voznju, pozadi srednje tvrdo, za teret) -UNI sundjerasti filter -Motocikl je remapiran u svakom modu voznje, odlicno se ponasa -LED dinamicki migavci -Kratke rucice kvacila I kocnice ( produzenja rucica idu uz motocikl ) -Prekidac za rucno ukljucivanje ventilator -Low-temp prekidac za ukljucivanje ventilatora -Prosirenje copave -Enduro preklapajuci retrovizor ( originalni idu uz motocikl ) Takodje uz motocikl idu I filteri ulja I ulje ( sve original KTM ) za mali servis, nabavio sam preventivno, a nisam presao dovoljno da dodje servis na red ( motociklu je bio uradjen servis kada sam ga kupio, I u narednih par stotina kilometra bi trebalo da se uradi, servisiran je kod prethodnog vlasnika na 2000km I ja sam planirao tako da nastavim ). Jedan migavac je negde nestao u enduro voznji, narucen je nov, cekam da stigne iz Nemacke ( nisam nasao isti u Srbiji ), ako neko u medjuvremenu kupi motocikl, bice mu prosledjen migavac. Motocikl je trenutno na 225xx km, povremeno provozam po gradu, cisto da ne stoji. Motocikl je garaziran, stoji na stenderu u grejanoj garazi. Cena 4900e, naravno za clanove foruma popust A posto planiram da odem na mesec dana u inostranstvo relativno brzo, sto pre dodjete da se dogovorimo, veci popust dobijete Ako se ne proda dok odem, po povratku pregovori tvrdji Za sva pitanje stojim na raspolaganju, preko foruma, 066006727 ( pozivi, viber, WA ), ukoliko se ne javim, posaljite poruku pa cu Vas pozvati cim budem mogao. PS. Izbacicu vise slika u toku nedelje
  5. Zbog prodaje enduro motocikla, nece mi vise biti potrebne navedene cizme. Kupljene su u aprilu 2022. godine , preko X Moto prodavnice, i u perfektnom su stanju. Bukvalno su obuvene samo 3 puta, od toga 2 enduro voznje i jedna asfaltna voznja. Broj cizama je 44,5 ( US 10 ), ali zbog manjeg kalupa vise odgovaraju realnom broju 42: 42.5. Ja licno nosim 42 i odlicne su mi. Cena je 18000 dinara i moguce je licno preuzimanje u Kragujevcu i okolini ili slanje brzom postom o trosku kupca. Mozete me kontaktiati preko foruma ili na broj 066006727
  6. Posto prodajem svoj enduro motocikl i prestajem sa enduro voznjom za sad, nece mi biti potreban navedeni stender koji je u dobrom stanju, a kupljen je u aprilu 2022. godine preko X moto prodavnice. Stanje stendera se vidi na slikama, ima par sitnijih ostecenja na gornjoj gumenoj podlozi, koja apsolutno ne utice na stabilnost stendera. Cena stendera je 5000 dinara, a moguce je ili licno preuzimanje u Kragujevcu i okolini ili slanje brzom postom o trosku kupca. Mozete me kontaktirati preko foruma ili na broj 066006727
  7. Na otprilike polovini 2010 godine su odradili ristajling modela, zato sam napisao da bih 2011 i mladju Apriliju Dodata je ona maskica napred ( znam da moze i na stariji model da se doda bez prepravke ) koja po meni mnogo lepse izgleda i to mi nije preterano bitno, ali mi se ne svidja na starijem modelu izgled vozacevih i suvozacevih nogstupa, a i na ristajling modelu su malo vise postavljeni nogostupi za vozaca. Takodje je na ristajlingu malo tvrdje vesanje, kada sam seo na stariju, delovalo mi je premekano vesanje, a s obzirom da vozim sportski motocikl, volim da vesanje bude tvrjde vise no udobnije Znam da je sve ovo relativno lako i jeftino promeniti, ali mi se vise dizajnerski i vizuelno svidja ristajling i to je u sustini jedini razlog PS. Svidja mi se tvoja Aprilija, vidi se da je mazena i pazena, a i ova boja joj stoji odlicno
  8. Raspitao sam se malo i nisam cuo neko negativno misljenje. U Kragujevcu ih nema mnogo policijskih, vise ima Mana 850 i Stelvia, a u celom KGu niko ne vozi Shivera.
  9. Posto nisam imao srece s kupovinom Monstera ( nema ih na oglasima za sad ) odlucio sam da vidim da li na prodaju ima neka Aprilia Shiver 750, godiste 2011+ obavezno. Kontakt moze preko poruke na forumu, odgovor u temi ili na broj 066006727 ( poziv, SMS, Viber, WA )
  10. U opticaju za kupovinu dolazi i Aprilia Shiver 750, posto Monstere niko ne zeli da proda ( realno, da imam, ne bih zeleo ni ja ). Tako da ukoliko neko zeli da ponudi svoju Apriliju, neka se javi bez ustrucavanja .
  11. Pozdrav svima, kupujem Ducati Monster 1100 ili Monster 796, pa rekoh da vidim da li ima ovde neki komad koji nije na oglasima, posto od oglasa nema vajde ( sve moguce pratim vec duze vreme ). Ukoliko prodajete, neckate se da li da prodate ili znate nekoga ko bi prodao, mozete se javiti ili ovde u temi, preko poruke na forumu ili na broj 066006727 ( poziv, sms, viber, WA ). Takodje, imam KTM 690 Enduro 2011. godiste koji je moguce dati u zameni, ukoliko to nekome odgovara ( bice uskoro na oglasima, ali ne moram da prodam KTMa da bih kupio Ducati, da ne bude zabune ).
  12. Postovani clanovi foruma, moj otac prodaje svoju Yamahu pa rekoh da oglasim motocikl i ovde. Yamaha je stvarno u odlicnom stanju i odrzavana je odlicno. Presla je pravih 46621km. Yamaha je 2010. godiste, a u vlasnistvu mog oca je od marta 2012. godine kada je uvezena iz Svajcarske sa nesto preko 9000km. Motocikl je, od kada je uvezen, redovno odrzavan u 3T-Racingu. Na motociklu su trenutno gume Pirelli Angel ST, s tim sto je zadnja guma uskoro za zamenu ( gume su uvek menjane u paru, stanje guma se vidi na slikama ). Od dodatne opreme poseduje: pokazivac stepena prenosa, zatamnjen MRA vizir, SW-Motech nosac gornjeg kofera sa MonoKey plocom za kofer i izvedenom instalacijom za svetlo na koferu, SW-Motech nosac bocnih kofera i Givi E36 bocne kofere. Navedena cena motocikla je sa svom dodatnom opremom i nije moguca prodaja bez iste. Motocikl poseduje 3 originalna kljuca ( dva crna i jedan crveni ). Cena motocikla je podlozna minimalnoj korekciji na licu mesta, a proba nije moguca bez novca za kupovinu motocikla. Razlog prodaje je kupovina drugog motocikla tako da nikakva zamena nije u opticaju. Cena na oglasima je 4500e, ali tu nije uracunat popust za clanove foruma Dodatne informacije je moguce dobiti na sve moguce nacine: preko mail-a ( ognjen.lazarevic@yahoo.com ), poruka preko foruma, pitanje u temi, poziv, SMS, Viber, WhatsApp na 066006727.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja