Jump to content

Moto Zajednica

Moto Skupovi na kojima se ne naplaćuje ulaz.

Recommended Posts

• Drug član, 666 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000
Pre sat vremena, MARKOtls je napisao:

Hardcore ćaci

Jbj ga ja mislio ici. Sad mi pade na pamet,pitam drugara iz jednog moto kluba koji redovno ide na skupove da idemo u Paracin .. kaze ne moze. Al ne rece zasto. Moguce da zbog toga😁

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2856 postova
  • Motocikl: FJR 1300 , ZZR 1400
4 hours ago, živke said:

Društvo, skup u Paraćinu sad za vikend - ćaci ili ne ?

Biće YU Grupa a vidim i par ljudi sa foruma će ići, pa razmišljam da odem ako budem mogao.

YU grupa sama vise od 10k €.

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 313 postova
  • Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g.

Ima skup u Odžacima,na bazenu,i na Zelenom otku,kod batine,samo se pređe most u hrvatsku!

• Sviđa mi se 5

• Braveheart, 737 postova
  • Motocikl: BMW S1000xr,Yamaha XJR 1300,Voge SR3
On 8/4/2026 at 4:16 PM, MARKOtls said:

Hardcore ćaci

Tek sad čitam temu ja rezervisao pre par dana smestaj u Paraćinu, reko dolazim da vidim malo grad nisam nikad bio i da slušam moju Yu Grupu... a vidim u subotu kerber ali neću moći da ostanem i subotu zbog obaveza.

Sad isfinansirati dolazak Yu Grupe i Kerber na istom moto skupu, znamo koje su cifre u pitanju... 

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 666 postova
pre 56 minuta, M_Bane 87 je napisao:

Tek sad čitam temu ja rezervisao pre par dana smestaj u Paraćinu, reko dolazim da vidim malo grad nisam nikad bio i da slušam moju Yu Grupu... a vidim u subotu kerber ali neću moći da ostanem i subotu zbog obaveza.

Sad isfinansirati dolazak Yu Grupe i Kerber na istom moto skupu, znamo koje su cifre u pitanju... 

Ja sam hteo da idem,vise zbog voznje i bas da vidim Paracin,a i zbog Yu grupe...Malo sam odustao,a malo i nisam...odlucicu dan pre.

Sad mozemo debatovati o politickoj pozadini,ali bih to prepustio onima koji su u materiji...ja nisam 

• Ne silazi, 2490 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0

Trudim se da ne pišem u ovakvim temama,ali...Posle sam jednog pisanja,i to člana koji retko svraća,i napiše to što napiše....tome se veruje.Meni ne ide u glavu.Možda je samo uvređeni bivši član,pa da napakosti.Paraćinci dugi niz godina organizuju skupove,dobri su domaćini i članstvo im je za respekt,i druženje je uvek bilo na nivou.Ne volim mnogo moto skupove,ali Paraćin i Svilajnac obavezno posetim.Uvek je dobro društvo.Ove godine se poklopilo oba za isti vikend.A to,da verujem nekom koji je nešto napisao....ja to da svarim nikako.Ako mi se negde ide,ići ću.Samo jedno hipotetičko pitanje.....šta ako negde ostanete bez goriva,i stane drugi motorciklista da pomogne,pitaćete ga šta?Dal jer možda ovaj ili onaj,ajde manite me.

Promenio član Žaksi
  • Sviđa mi se 3
  • Hvala 2

• Drug član, 666 postova
pre 9 minuta, Žaksi je napisao:

Trudim se da ne pišem u ovakvim temama,ali...Posle sam jednog pisanja,i to člana koji retko svraća,i napiše to što napiše....tome se veruje.Meni ne ide u glavu.Možda je samo uvređeni bivši član,pa da napakosti.Paraćinci dugi niz godina organizuju skupove,dobri su domaćini i članstvo im je za respekt,i druženje je uvek bilo na nivou.Ne volim mnogo moto skupove,ali Paraćin i Svilajnac obavezno posetim.Uvek je dobro društvo.Ove godine se poklopilo oba za isti vikend.A to,da verujem nekom koji je nešto napisao....ja to da svarim nikako.Ako mi se negde ide,ići ću.Samo jedno hipotetičko pitanje.....šta ako negde ostanete bez goriva,i stane drugi motorciklista da pomogne,pitaćete ga šta?Dal jer možda ovaj ili onaj,ajde manite me.

Isto mislim.

• Hvala 1
  • Podržavam 1

• Ne silazi, 3335 postova
  • Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere
27 minutes ago, Žaksi said:

Ako mi se negde ide,ići ću.

Ko ti brani, samo napred. Ja ne vidim da neko nekom brani da ide? 
Ili je ipak nešto drugo u pitanju ?

27 minutes ago, Žaksi said:

šta ako negde ostanete bez goriva,i stane drugi motorciklista da pomogne,pitaćete ga šta?Dal jer možda ovaj ili onaj,ajde manite me.

Eno odgovorio ti je BokyBoy u drugoj temi. (javio mu se Grčić ispred Kote)
Ako ga prepoznam ili vidim neko ćaci obeležje - samo može da produži. 
Meni muka u zadnje vreme da se javljam bajkerima jer se uvek pomislim šta ako se javljam smradu koji je za rezervoar goriva i sendvič išao da glumi bajkera 2.0. 

Dakle takvi mi ne trebaju ni blizu mene, a kamo li nešto drugo. 

edit: A inače i da pitaš - 90% ćacija neće priznati da su ćaci, i njih je sramota. Nego su sve u fazonu, jao, meni nisu jasne ove podele, šta se ovo događaaaa, mene politika ne zanima, ja nisam znao itd itd.

edit2: Inače što se tiče toga kome ćemo da verujemo - to moramo sami da odlučimo. Neko veruje i informeru - ja to ne mogu da svarim. Pogledao sam dečkov profil, vidim da je učestvovao u protestima, i ne vidim zašto bi me lagao. A svakako nije on jedini od koga sam čuo da skup organizuju ljudi bliski OKG.

Promenio član živke
  • Sviđa mi se 12
  • Haha 1
  • Podržavam 4

• BJB Maxi Scooter Club, 1430 postova
  • Motocikl: Voge 300 Rally
pre 22 minuta, Žaksi je napisao:

šta ako negde ostanete bez goriva,i stane drugi motorciklista da pomogne,pitaćete ga šta?

Da, vrlo otvoreno i već jesam, jbg takvo vreme došlo. Taj mi jednako kolega kao i onaj što pijan bez kacige vozi 200kmh u gradu, apsolutno 0 poštovanja ili bilo čega sličnog. 

Nisu meni motociklisti drugari samo zato što voze motor

• Sviđa mi se 5

• Braveheart, 737 postova
  • Motocikl: BMW S1000xr,Yamaha XJR 1300,Voge SR3

Ne razumem sta vam se u glavama dogodilo da ste se toliko zatrovali i dopustili da politika uđe i u naš moto svet.

Šta me boli briga da li je neko SNS, da li radi sa gudrom ili čime se već bavi...

Ako je prema meni korektan i drugar, to čime se bavi je samo njegova privatna stvar i šta radi kući u četiri zida. 

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• BJB Maxi Scooter Club, 1430 postova
  • Motocikl: Voge 300 Rally
pre 14 minuta, M_Bane 87 je napisao:

Ako je prema meni korektan i drugar, to čime se bavi je samo njegova privatna stvar i šta radi kući u četiri zida. 

Odavno je ovo sve prevazišlo 4 zida i privatnost, odavno

• Sviđa mi se 7

• Drug član, 1968 postova
  • Motocikl: BMW F900 GS⬜🟦🟥
pre 50 minuta, M_Bane 87 je napisao:

Šta me boli briga da li je neko SNS, da li radi sa gudrom ili čime se već bavi...

Pa ti si idealan tast.😃

A i gde si bio kad sam prodavao kuću ,tik pored Romskog naselja.

Promenio član Džim Džarmuš
  • Podržavam 1

• Drug član, 1325 postova
  • Motocikl: Lep
51 minutes ago, M_Bane 87 said:

Ne razumem sta vam se u glavama dogodilo da ste se toliko zatrovali i dopustili da politika uđe i u naš moto svet.

Veoma je jednostavno, kada pocne da ti utice na svakodnevni zivot, postaje problem. A takvi (sa koje god strane da su) upravo tome doprinose. Naravno, na kraju kako god se okrene narod najebe, ali je tako. Ja sam poprilicno od svega udaljen i ne zavisim od politike, ali recimo ako odem u bolnicu, naravno da ispizdim jer bukvalno nema ko da leci ili ako mi odbijaju od plate za zdravstveno svakog meseca, a ja kao i 90% ostalih idem privatno jer... jbiga, mnoge stvari ne mogu drugacije. I onda normalno je kada neko svesno ili ne, direktno ili indirektno podrzava takvu strukturu svega i doprinosi njenom opstanku da pocinje da te se tice.

• Sviđa mi se 8

• Integrisan, 8100 postova
  • Motocikl: Kwikasfuki 600
1 hour ago, M_Bane 87 said:

Ne slazem se.

• Zainteresovan, 667 postova
  • Motocikl: Apn 6

Ne volim da pisem u ovoj temi ali ajde.i ja se ne slazem itetako me je briga.ne mogu da volim,cenim postujem nekog ko za sitnu lovu koju dobije ode i uvelicava neciji dogadjaj,a taj neko vodi ovu drzavu u jarak.jel imaju ti ljudi decu,jel razmisljaju o njihovoj buducnosti.kada bi nase starine ustale iz groba pola nas bi proterale jer ne zasluzujemo na senku njihovu da stanemo.ja nebih otisao za milion evra bukvalno ako znam da to steti narednim generacijama.toliko od mene.

• Sviđa mi se 4

• Svrati ponekad, 164 postova
  • Motocikl: Bmw F650gs
Pre 11 sati, M_Bane 87 je napisao:

Ovo je logika ljudi koji zive u selu pored konc-logora. Nadam se da te je sramota.

Promenio član AlekShu
  • Sviđa mi se 4
  • Haha 1
  • Podržavam 3

• Malinar u pokusaju, 1957 postova
  • Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050

Problem je što je politika sve, to kako će da me prime kod lekara je politika, da li ću sutra od penzije imati za život dostojan čoveka je takodje politika. Sve je politika. Ja ne idem na ćaci skupove, ali ne mažem one koji idu (jer odem na dva skupa godišnje, a kapiram da postoje ljudi koji žive za te skupove), a čim su neki dobri bendovi i čim je veća manifestacija, 99% je ćaci priča.

U komšiluku imam slučaj da su otac i sin u ozbiljnoj svadji oko politike, otac je ćaci, sin je podržao studente na svakom protestu. Jbg, to je što je, ako hoćemo bolje sutra, svi ćemo morati da izadjemo iz zone komfora. 

Ja sam ranije uvek kupovao gume od Ričija Sagmajstera, više to ne radim i svesno idem protiv sebe.

• Sviđa mi se 8

• Drug član, 2161 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt
Pre 11 sati, živke je napisao:

Nego su sve u fazonu, jao, meni nisu jasne ove podele, šta se ovo događaaaa, mene politika ne zanima, ja nisam znao itd itd.

Ti su mi najgori. 

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 3

• Drug član, 1552 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri
Pre 5 sati, Bobni je napisao:

Ne volim da pisem u ovoj temi ali ajde.i ja se ne slazem itetako me je briga.ne mogu da volim,cenim postujem nekog ko za sitnu lovu koju dobije ode i uvelicava neciji dogadjaj,a taj neko vodi ovu drzavu u jarak.jel imaju ti ljudi decu,jel razmisljaju o njihovoj buducnosti.kada bi nase starine ustale iz groba pola nas bi proterale jer ne zasluzujemo na senku njihovu da stanemo.ja nebih otisao za milion evra bukvalno ako znam da to steti narednim generacijama.toliko od mene.

Pola starih se kroz istoriju takođe delilo, počev od turskog doba, kraljevine, socijalizma i komunizma itd... Tako da stari, odnosno preci, bas i nisu dobar primer.

Promenio član Zarkela
  • Sviđa mi se 1

• Pana, 805 postova
  • Motocikl: Yamaha XV535

Напредњак  није само припадност "некој" политичкој партији.     То је постала карактерна особина која у једној речи ћаци   подразумева   есенцију зла , лично користољубље , корупцију на свим нивоима , затуцаност по свим питањима , подаништво , тотално одсуство емпатије , крајњу себичност ,   лоповлук ,  глупост , лаж , охолост , бестидност , лажни патриотизам ,  верско лицимУрство ,  функционалну неписменост , веома често необразованост  ...    

Данас те маме и купују , сутра те уцењују и продају.    Немој да се лажемо  да се не дешава : сви клубови који су трошили општинске паре  морају спремити чланове за ОКГ потребе.  Без прслука , са прекривеном таблицом и подкапом  на зборно место у знак подршке ...       Бесплатни сир је само у мишоловци (Британска изрека , они су империја а  ми  се снебивамо као  снајка што не зна шта ће да је снађе пред прву брачну ноћ ) 

Знате ли неког ,  не 100% поштеног него иоле нормалног напредњака  или вука вегетаријанца? 

Кад неко каже : Мене рибе и море не занимају, ја би само да се мало расхладим и окупам међу ајкулама.  Не занима мене то што су им зуби крвави , према мени су коректне.  

Мислим стварно...   може човеку да се деси  али  намерно да зажмури  -  зна пуно да утиче на карактер. 

Promenio član Jašim
  • Sviđa mi se 17
  • Podržavam 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja