john314 810 Napisano Jul 6 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojinsb 113 Napisano Jul 6 U prolazu, 17 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini , možeš li mi reći kakav je kamp ? Nešto me vuče ka ovom skupu pa me zanimaju sve informacije .. Hvala .. Kamp je iznad letnje pozornice na stazi ili u borovoj sumi u hladu i miru pa ko kako voli Dva dana lepog druzenja, bogata lutrija, lep muzicki program pa ko voli nek' izvoliSta god da mogu da pomognem tu sam.. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1855 Napisano Jul 6 (promenjeno) Drug član, 2161 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Bio prosle godine u Soko banji sa jos 2 drugara. Prvo vece bukvalno samo naša 3 šatora u borovoj sumu. Sledeće veče jos mozda 2-3 šatora i to je to. Svi ostali bili iznad bine. Borova šuma je super posto je tišina, mirise sve i nema nikog. Na 3 min pešaka si od glavnog događaja. Ove godine u planu je opet Soko banja i savrseni skup u Bratuncu Promenio Jul 6 član bopk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2544 Napisano Jul 6 Drug član, 1552 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Kada je moto skup Deta Corsarii? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2403 Napisano Jul 8 Drug član, 666 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Idemo li na Fest?? Samo vidim ulaz se naplacuje 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24959 Napisano Jul 8 Integrisan, 8100 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Harlijeva Ćacika 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12371 Napisano Jul 8 Hronični Motociklopata, 8003 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Al pazi onaj stav: "Prvi Beogradski moto festival" Kao da u BG nikada pre nije bilo moto dogadjaja, ovo je prvi... a muziku neću da kometarišem, samo s time su sebi umanjili posetu za bar 50% 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 694 Napisano Jul 8 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Brate svu vrstu muzike slusam nebitno mi je ali sve u svom nekom momentu ako sam na svadbi lupaj cajku ako sam na skupu mejden ali ovde covek pobrka babe i zabe 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 891 Napisano Jul 8 Zainteresovan, 624 postova Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, Disko Nindža je napisao: a muziku neću da kometarišem, samo s time su sebi umanjili posetu za bar 50% A sto je najtuznije, mozda su je cak i uvecali 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2403 Napisano Jul 8 Drug član, 666 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Motorcyclist je napisao: Harlijeva Ćacika Fina neka gospodjica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4976 Napisano Jul 8 (promenjeno) motoras, 2652 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Cirkus... I da dodam da nije za ovu temu. Ulaznice 1500 i 3600 dindzi. Promenio Jul 8 član stari roker Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 8579 Napisano Jul 9 Pana, 805 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, stari roker je napisao: Cirkus... I da dodam da nije za ovu temu. Ulaznice 1500 i 3600 dindzi. Sigurno ima neki popust uz člansku kartu, sl. legitimaciju, funkcionersko mesto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16467 Napisano Jul 9 Integrisan, 3386 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj vikend Sledeći 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 931 Napisano Jul 9 Drug član, 818 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Blaza je napisao: Ovaj vikend @Blaza ovo je bilo prošle godine. Ove godine u subotu uveče glavni bend je Prljavi inspektor @Blaza i kljunovi. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16467 Napisano Jul 9 Integrisan, 3386 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Guliver je napisao: @Blaza ovo je bilo prošle godine. Ove godine u subotu uveče glavni bend je Prljavi inspektor @Blaza i kljunovi. Da li je moguće da mi je prošlogodišnja objava danas izašla ??? Sorry, moja greška... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16467 Napisano Jul 9 Integrisan, 3386 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Evo ispravke... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 232 Napisano Jul 9 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Yamaha Virago xv125 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, stari roker je napisao: Cirkus... I da dodam da nije za ovu temu. Ulaznice 1500 i 3600 dindzi. Hvala ti sto si mi resio dilemu definitivno nemam nameru da se pojavim nisu mi pare problem vec mi je uvreda da je neko poceo zaradjivati na tome sto ljudi vole motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajja 210 Napisano Jul 10 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Bela Crkva - Banat Motocikl: MT-09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan jako me nervira kad se izbaci objava za skup a datum bez godine, ljudi postaju sve vise nepismeniji 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4976 Napisano Jul 10 motoras, 2652 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Blažo i kljunovi... Hehehehe.... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 16800 Napisano Jul 10 Drug član, 636 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Ajde priznaj @Blaza odakle ti kljunovi? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16467 Napisano Jul 11 Integrisan, 3386 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Blaži sam davnih dana bio na gajbi, dok je bio na Pevcu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24959 Napisano Jul 11 Integrisan, 8100 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 16800 Napisano Jul 11 Drug član, 636 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Ćaci bend na ćaci skupu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 11461 Napisano Jul 13 nekrunisani kralj moto cigana, 3366 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan On 8. 7. 2026. at 19:23, Pedja Ča je napisao: Idemo li na Fest?? Samo vidim ulaz se naplacuje 34 Reaktionen · 36 Kommentare | Nas brat Ivan Gavrilovic ce voditi... WWW.FACEBOOK.COM Nas brat Ivan Gavrilovic ce voditi program na Beograd Moto Fest 17-19. Jula i u nedelju ce nas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 810 Napisano Jul 14 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan SRPSKA CRNJA 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...