Achillescg 4 Napisano Jun 2 U prolazu, 70 postova Lokacija: Montenegro Prijavi odgovor kao problematičan Dragi motoristi, imam čast privilegiju i veliko zadovoljstvo da vas pozovem na prvu motorijadu u Rožajama 19.07.2026 godine u organizaciji MC Sokolovi.Za sve info stojim vam na raspolaganjuSent from my SM-S918B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 1249 Napisano Jun 3 MK Obrenovac, 629 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16467 Napisano Jun 3 Integrisan, 3386 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Video sam sinoć objavu. Da ne bude zabune kasnije, ovogodišnju manifestaciju je preuzeo "neko drugi" i biće okupljanje...ali ne od kluba Apač. Sve piše u komentarima na FB stranici. Iskreno mi je žao što su primorani na ovakav potez, ali nisu sami, biće ovakvih slučajeva još... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12371 Napisano Jun 3 Hronični Motociklopata, 8003 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Bojkotujem ćaci skupove, nek im dođe ona ekipa bez tablica kojima su trpali pare u džep da se pojave u glume podršku režimu... 3 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17938 Napisano Jun 3 Integrisan, 8769 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne idem više nigde na skupove. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconibc 133 Napisano Jun 3 U prolazu, 66 postova Lokacija: Beograd/Bela Crkva Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan U komentarima na njihovoj objavi se vidi ipak koliko ima caci bajkera... Jezivo... Steta za moj rodni grad, ako se pojavi "neko drugi" za organizaciju bice jezivo... Podrska za Apace 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24959 Napisano Jun 3 Integrisan, 8100 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Normalno da ima zato ove godine skip sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajja 210 Napisano Jun 3 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Bela Crkva - Banat Motocikl: MT-09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan Draga braćo i sestre, s velikim žaljenjem vas obaveštavamo da smo prinuđeni da otkažemo predviđeni moto skup. Želimo da naglasimo da mi ne organizujemo nikakav moto skup u Beloj Crkvi i da se ogradjujemo od bilo kakvih događaja koji se pominju pod tim nazivom. Nažalost, usled mešanja politike, nismo u mogućnosti da održimo događaj. Iskreno se izvinjavamo i zahvaljujemo na razumevanju. Nadamo se da će se do sledeće godine situacija smitiri, doći u normalu i da se vidimo opet u našem terminu! 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2544 Napisano Jun 3 Drug član, 1552 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Ovo moze u rubriku sta me je razocaralo. A vec sam bio rezervisso smestaj. Stvarno steta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16467 Napisano Jun 3 Integrisan, 3386 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Motorcyclist je napisao: Normalno da ima zato ove godine skip sve. Izgleda da je to plan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2403 Napisano Jun 3 Drug član, 666 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je sa tim skupovima...ko zna koji po redu je otkazan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
amburator 1 Napisano Jun 3 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan https://inmedija.rs/moto-skup-za-godinu-dana-poskupeo-120-ove-godine-iz-budzeta-45-miliona-dinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 15400 Napisano Jun 3 Ne silazi, 1530 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan I onda se pitate otkud toliko bajkera na sns skupovima. Želim im da im se niko normalan ne pojavi na njihovom ćaci moto skupu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24959 Napisano Jun 3 Integrisan, 8100 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan U Beloj Crkvi ce biti skup u reziji cacija koliko vidim na fb ne motokluba koji obicno organizuje skup. https://www.facebook.com/share/p/1DyoHF6GpT/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconibc 133 Napisano Jun 3 U prolazu, 66 postova Lokacija: Beograd/Bela Crkva Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Izmislili moto klub 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 1249 Napisano Jun 3 MK Obrenovac, 629 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan I ako sam zadnjih par godina redovan gost na moto skupu u Beloj Crkvi, Po meni treba bojkotovati ovogodišnje organizatore i da se niko ne pojavi.... Pa kad im propadne manifestacija , valjda će je dogodine vratiti pravim organizatorima i dobrim domaćinima MK Apač 2 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4684 Napisano Jun 3 Malinar u pokusaju, 1957 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Smrdlje, zato nas deru sa akcizom i kaznama, da bi imali da finansiraju i lapaju preko ovakvih manifestacija. Inače, saobraćajcima su rekli da nas deru gde god mogu, meni danas pisali za prvu pomoć što nisam imao u skuteru. Čekamo izbore, polako... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16467 Napisano Jun 3 Integrisan, 3386 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Otkazan i MC Cruisers u Bgd... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24959 Napisano Jun 4 Integrisan, 8100 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, milomir22 said: Smrdlje, zato nas deru sa akcizom i kaznama, da bi imali da finansiraju i lapaju preko ovakvih manifestacija. Inače, saobraćajcima su rekli da nas deru gde god mogu, meni danas pisali za prvu pomoć što nisam imao u skuteru. Čekamo izbore, polako... Meni nikad u životu nisu trazili niti sam je ikad imao.Cekam i ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24959 Napisano Jun 4 Integrisan, 8100 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zbog najave organizacije političkog skupa u Beogradu u vreme organizovanja našeg moto skupa moto klub Cruisers Beograd je odlučio da OTKAŽE predviđeni moto skup.Vidimo se na drumu,vole vas Cruisersi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4684 Napisano Jun 4 Malinar u pokusaju, 1957 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Motorcyclist je napisao: Meni nikad u životu nisu trazili niti sam je ikad imao.Cekam i ja. Ni meni niko nije tražio do sada. Ali im je dogorelo i traži se dlaka u jajetu. Zaustavili su me bez učinjenog prekršaja, daj dozvolu daj saobraćajnu, ajde alko test i kad nisu imali šta, moramo da ti pišemo, nemaš obaveznu opremu. Imao sam na koga da se pozovem, ali mi je muka i od tih (dva druga ponavljača iz osnovne su saobraćajci) i nisam želeo da zovem nekog kog ne gotivim za kaznu od 2500 rsd. Ali sam ovom liku stavio do znanja šta mislim o njemu i njegovoj uniformi, shvatio je i sam koji smo nivo dotakli. 3 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24959 Napisano Jun 4 Integrisan, 8100 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1398 Napisano Jun 4 Drug član, 573 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan @milomir22 U toku je akcija pojačane kontrole dvotočkaša, od 1. do 7. juna. Verovatno zato na silu traže i najmanju sitnicu. Da si imao prvu pomoć verovatno bi te drkali što ti nalepnica nije na viziru ili tako nešto. Najjače mi je bilo što je prvog dana kontrole dečak od 13 godina na mopedu udario devojčicu koja je završila u Tiršovoj. I? Nikom ništaaaa... Problem loše saobraćajne kulture se ne rešava na ulici, što verovatno i oni znaju, ali ih boli kurac da bilo šta promene jer je za to ipak potreban trud 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24959 Napisano Jun 4 Integrisan, 8100 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan A kao nema niti jedan pandur na forumu da se oglasi 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 531 Napisano Jun 4 (promenjeno) Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije tema, ali kada ste počeli, video sam par kljunova kod promenade u NS stoje i zapisuju u svesku koliko je mase preslo peske ili na bajsu crveno. Nikoga ništa ne pitaju. Promenio Jun 4 član plumber.ns Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...