Nightrider Z 891 Napisano Avgust 7 Zainteresovan, 624 postova Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se svima i podrzavam pricu ako su stvarno caci. Medjutim mene zanima kako smo do tog zakljucka dosli jer prica da dovode yu grupu i nije neki reper. Oni 30 godina prave takve skupove sa velikim izvodjacima i uvek se kod njih islo i bilo puno motora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4796 Napisano Avgust 7 BJB Maxi Scooter Club, 1430 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, Nightrider Z je napisao: Medjutim mene zanima kako smo do tog zakljucka dosli I mene je zanimalo, nije teško naći Paraćinci predali krivičnu prijavu protiv odgovornih u Opštini - više puta nezakonito isplatili sredstva moto-klubu N1INFO.RS Studenti i zborovi građana okupili su se danas ispred Osnovnog javnog tužilaštva u Paraćinu kako bi podneli krivičnu prijavu. Skup je počeo 16-minutnom tišinom 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 891 Napisano Avgust 7 Zainteresovan, 624 postova Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala lepo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9890 Napisano Avgust 7 (promenjeno) Ne silazi, 3335 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Andrej, ali džabe se trudiš. Onima koji do sada sami nisu shvatili da nam je državu otela i okupirala organizovana kriminalna grupa i da je kao rak zašla u sve pore društva - ne možeš ti to nikako da dokažeš i objasniš. Oni to i ne žele, nema svrhe ni pokušavati. Uvek će oni sebi naći opravdanje zašto žmure na neke stvari ili još gore podržavaju. A dovoljno je da pogledaš koji su skupovi otkazani a u koje je uloženo više nego ikad i sve ti bude jasno, ako želiš da ti bude jasno. 30 godina prave skup ... Filmski susreti u Nišu su prošle godine trebali da proslave 60 godina postojanja. Ali nije ih bilo. Jer glumci su LJUDI SA KIČMOM. Nisu želeli da se pozdravljaju sa ćaci gradonačelnikom koji svoje sugrađane koji ga ne podržavaju naziva ustašama između ostalog. I da prećutno podržavaju sve što se radi. Bojkotovali su susrete i bojkotovaće dok god je potrebno. Bila je priča da će vlast organizovati svoj događaj, sa ćaci glumcima i ćaci publikom, na istom mestu u isto vreme. I naravno da bi i tu bilo onih kojima ništa nije jasno i koji ništa nisu čuli i došli su samo da pogledaju film. Na sreću - izgleda da su ćaci shvatili da bi više štete nego koristi sami sebi napravili, pa se od toga odustalo. edit: I uvek kažem sebi da neću da ulazim u ovakve diskusije na forumu jer se samo iznerviram, i opet napravim istu grešku. Pitao sam pitanje, čovek mi je odgovorio, proverio sam na još jednom mestu i to je sve, znam šta mi je činiti. Odjavljujem se iz ove teme. Promenio Avgust 7 član živke 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 891 Napisano Avgust 7 Zainteresovan, 624 postova Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Sto me isproziva brate pitao sam najozbiljnije i dobio odgovor koji sam trazio. Apsolutno nikog nisam branio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9890 Napisano Avgust 7 Ne silazi, 3335 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Nightrider Z moj komentar se ne odnosi direktno na tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 8579 Napisano Avgust 7 Pana, 805 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Живке , реално и мене нису убедили . А где је ту печат ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24959 Napisano Avgust 7 (promenjeno) Integrisan, 8097 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bas me zanima koji debilni izgovor ce njihovo rusofilsko glasacko telo imati na dolazak Zelenskog u Srbiju... Promenio Avgust 7 član Motorcyclist 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja1971 315 Napisano Avgust 7 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan А мене, рецимо, занима какав изговор ће имати еуропско гласачко тело по питању факта да нападач на Русе кога подржава цела еУ, долази "на ноге" једном диктатору. Видећемо. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9598 Napisano Avgust 7 -, 1993 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Kako sad napadac, zar nije kontra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24959 Napisano Avgust 7 Integrisan, 8097 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 38 minutes ago, Pedja1971 said: А мене, рецимо, занима какав изговор ће имати еуропско гласачко тело по питању факта да нападач на Русе кога подржава цела еУ, долази "на ноге" једном диктатору. Видећемо. Napadac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24959 Napisano Avgust 7 Integrisan, 8097 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, ser said: Kako sad napadac, zar nije kontra? Uverili su sebe da je Ukrajina izvrsila agresiju na Rusiju Pa ovo je hit! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja1971 315 Napisano Avgust 7 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Па Руси нису Срби, а Укри нису Хрвати. Бацаш бомбе на Донбас годинама и онда добијеш по тамбури. Нису Укри напали Русију (до 2023.), али јесу Русе. Тако да... по пичци, наравно. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9598 Napisano Avgust 7 -, 1993 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Obrazlozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1855 Napisano Avgust 7 (promenjeno) Drug član, 2161 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ovo kao u balkanskom spijunu- da se izvinis Djuri sto te je tukao : -) Ps: Ovo postaje kao hepi tv. Ps 2: Ja mislio da je njihovo obrazlozenje napada bilo da ce Ukrajina da udje u nato i da ce svi zajedno da napadnu Rusiju kad sad izgleda da nije to vec samo da odbrane svoje na istoku Ukraine. Hmmm nesto mi to poznato... Ko li je beše napao neku zemlju nekada da odbrani svoju ugnjetavanu manjinu... Ah,da, Nemacka Poljsku, septembar, četrdesete proslog veka. Promenio Avgust 7 član bopk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 881 Napisano Avgust 7 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde se stvarno neko pravi grbav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17937 Napisano Avgust 7 Integrisan, 8767 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Lazanski je objasnio pre desetak godina. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja1971 315 Napisano Avgust 7 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Образложење - јебе ми се тачно, да простите. Ми Срби (и остала слабашна светска стока) веровали у правду, па право, па међународну заједницу, у Бога, откуд знам, кад оно.... к. Дакле, само сила се важи? Е па ето силе, па пробајте. Нит сам русофил нит сам икад тамо био, али ево некога кога гамад нацистичка усташка може да цмокне у дупе. И наравно да сам на њиховој страни. Лик који усташама честита погром, заслужује "булаву" у двориште. И то је то, што се мене тиче. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 512 Napisano Avgust 7 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Alekre je napisao: Lazanski je objasnio pre desetak godina. E ako je on objasnio... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja1971 315 Napisano Avgust 7 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Alekre said: Lazanski je objasnio pre desetak godina. Да. Само оружје за масовно уништење и ракете великог и средњег домета, гарантују независност. Па јеб'о такав свет. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja1971 315 Napisano Avgust 7 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, bopk said: Ovo kao u balkanskom spijunu- da se izvinis Djuri sto te je tukao : -) Ps: Ovo postaje kao hepi tv. Ps 2: Ja mislio da je njihovo obrazlozenje napada bilo da ce Ukrajina da udje u nato i da ce svi zajedno da napadnu Rusiju kad sad izgleda da nije to vec samo da odbrane svoje na istoku Ukraine. Hmmm nesto mi to poznato... Ko li je beše napao neku zemlju nekada da odbrani svoju ugnjetavanu manjinu... Ah,da, Nemacka Poljsku, septembar, četrdesete proslog veka. Док је Пољска малко пре тога отимала земљу Чехословачкој. Историја није баш лагана наука. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 924 Napisano Avgust 8 Zainteresovan, 312 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Управо се вратио са мото скупа у Параћину... Вечерас је свирала Ју Група, група која је активна 56 година, група коју нисмо могли да чујемо од једног неандерталца на кваду који је цело време турирао бесомучно! Пијан са другарима око њега вероватно пристиглих из неких припиздина где се не подразумева да се искаже поштовање некоме ко је величина у свом послу и кога можда нећемо имати прилике слушати још дуго. Иначе је леп простор, има хладовине и места за камповање, доста људи је било, отићи ћу и сутра јер долази Кербер. За бајкере бесплатни улаз, за остале 300дин што је по мени ок... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24959 Napisano Avgust 8 Integrisan, 8097 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan razlog zbog kog sam batalio te vasare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 8579 Napisano Avgust 8 Pana, 805 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24959 Napisano Avgust 8 Integrisan, 8097 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Offujem ali nemamo Svastaru koja je obrisana. Rusi cute, ko zna sta im ovi nasi daju. Reakcija javnosti na dolazak Zelenskog je katastrofalna na društvenim mrežama i ovo mu nije trebalo ali, tako mu je naredjeno. On je ovim kupio/kupuje validaciju brutalne izborne kradje kada budu izbori. Znaci ako EU i USA verifikuju kradju, narod tu nema sta da trazi. Dzaba i masovni protest u izbornoj noci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...