ZEMZEM 3061 Napisano April 9 (promenjeno) ODUSTO OD DIJETE, 2833 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Rade već, ja bio kod njih u salonu u ponedeljak i kupio nešto. Kod nove autobuske stanice su. Evo ti lokacija, malo zeznuto za parking ali lako se nalazi. Parkiraš se kod Vera i pešaka do njih. Zovi na mobilni. Google мапе WWW.GOOGLE.RS ★★★★★ · Продавци мотоцикала Promenio April 9 član ZEMZEM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša3 35 Napisano Jun 14 U prolazu, 56 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima kod nas u Srbiji neko da prodaje Cobra Nemo podmazivač? Zvao sam Burnout kažu trenutno nema ali javiće mi da li će dobijati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4333 Napisano Jun 15 Drug član, 2773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Raša3 je napisao: Da li ima kod nas u Srbiji neko da prodaje Cobra Nemo podmazivač? Zvao sam Burnout kažu trenutno nema ali javiće mi da li će dobijati. Temu, Aliex...kopija radi posao isto...3x jeftinije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša3 35 Napisano Jun 18 U prolazu, 56 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru, naručih neki sa Temu- "Gidiai", 3220rsd. Videćemo kada stigne kako radi posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 20914 Napisano Jun 19 Vozim motor, nisam BAJKER, 2714 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje u vezi Scoot-a, kapalica mi stoji usrafljena na pecurku na zadnjoj viljuski, onoj za podizanje na stender i ulje kaplje direktno na lanac, jel treba tako ili da je premestim direktno na zadnji lancanik pa da pomocu centrifugalne sile podmazuje lanac ili da ne diram nista? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14747 Napisano Jun 19 Integrisan, 7929 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo drugo veli Scottoiler i Cobrra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 681 Napisano Jun 19 drkadzija, 1238 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, BokyBoy said: Jedno pitanje u vezi Scoot-a, kapalica mi stoji usrafljena na pecurku na zadnjoj viljuski, onoj za podizanje na stender i ulje kaplje direktno na lanac, jel treba tako ili da je premestim direktno na zadnji lancanik pa da pomocu centrifugalne sile podmazuje lanac ili da ne diram nista? Treba da dodiruje zadnji lančanik i preko njega prenosi ulje na lanac. Slikaj i pošalji mi na Viber pa ću ti lakše pomoći. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 20914 Napisano Jun 19 Vozim motor, nisam BAJKER, 2714 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, grof je napisao: Treba da dodiruje zadnji lančanik i preko njega prenosi ulje na lanac. Tako sam i mislio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1997 Napisano Jun 19 Drug član, 1510 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje u vezi Scoot-a, kapalica mi stoji usrafljena na pecurku na zadnjoj viljuski, onoj za podizanje na stender i ulje kaplje direktno na lanac, jel treba tako ili da je premestim direktno na zadnji lancanik pa da pomocu centrifugalne sile podmazuje lanac ili da ne diram nista? Zaseci crevce ukoso a da dodiruje lančanik Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 8495 Napisano Jun 19 Drug član, 3203 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ali, onda podmazuje samo jednu stranu lanca. Unutrašnja, čini mi se i prljavija, slabo dobija ulje. Ne znam, nisam nikad probao, samo razmišljam. Da ima nešto kao zmijski jezik, pa da ide i sa spoljne i sa unutrašnje strane lančanika, bilo bi idealno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6660 Napisano Jun 19 Enduraš, 6507 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ulje se rasporedi na obe strane lanca, nisu potrebne kapaljke sa obe strane. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 14391 Napisano Jun 23 Drug član, 1414 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 19. 6. 2025. at 7:27, BokyBoy je napisao: Jedno pitanje u vezi Scoot-a, kapalica mi stoji usrafljena na pecurku na zadnjoj viljuski, onoj za podizanje na stender i ulje kaplje direktno na lanac, jel treba tako ili da je premestim direktno na zadnji lancanik pa da pomocu centrifugalne sile podmazuje lanac ili da ne diram nista? Uvek sam drzao na lančaniku, onda na Africi mi malo bacalo po centralnom stenderu pa ga premestim da kaplje direkt na lanac, @Satelis kad je video kaze-vracaj na lancanik ,jebo stender, brisi ga povremeno, ne podmazuje ti dobro i sta cu poslusam mladjeg i pametnijeg 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...