stepin vajat 1 Napisano Mart 4, 2012 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan zasto praviti generator vodonika na samom motoru, zar nije daleko jednostavnije da prikacis bocu vodonika negde na motor, a da je punis kod kuce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada_d 203 Napisano Mart 4, 2012 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Sokobanja - Nis Motocikl: XJ550 brat/cafe Prijavi odgovor kao problematičan Da, o to generalno jeste mnooogo dobra ideja, ali proces kompresovanja vodonika je veoma opasan i treba mnogo opreme za takav sport... Lorde, drago mi je sto imam lepe vesti za tvoju struju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trigger 47 Napisano Mart 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MBK Skyliner 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pročitao sam celu temu al nigde nisam video da je neko napisao kakve su moguće posledice po unurašnjost cilindra, klipa i ostalih delova kroz koje putuju izduvni gasovi. Neko je u jednom postu napomenuo da je loša strana hho brže stradanje izduvnog sistema. Znamo da vodonik kad sagori tj spoji se sa kiseonikom nastaje voda a voda u cilindru mi baš i ne zvuči dobro. Kod kola još i nekako, grane imaju pad al kod motora gde se top izdiže moguće je da se nataloži eventualna voda... Ovo je neko moje zapažanje pa ako neko može da pojasni malo šta se dešava sa sagorelim vodonikom tj novonastalom vodom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada_d 203 Napisano Mart 7, 2012 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Sokobanja - Nis Motocikl: XJ550 brat/cafe Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam pomenuo, dok radi motor, radi i celija, a kad motor radi sve se izduva napolje, pritom je izduv vruc pa teoretska eventualna voda bi isparila. Onda mogu da podsetim da se na 1000 predjenih kilometara sa stalno ukljucenim HHOom potrosi oko 1dl vode koja se pretvori u gas, pa koliko se od tog gasa vrati u stanje vode? Da li znas da je nekom propao izduvni sistem od hho-a? Mnogo vise posledica pravi kondenzacija u izduvu koja se nocu stvara dok je motor napolju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Mart 7, 2012 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan @ Trigger: Pogledaj sta nastaje sagorevanjem benzina .Da ne bude da pametujem,evo i linka gde je to opisao neko ko se u to mnogo bolje razume od mene: http://www.madsci.org/posts/archives/1999-04/923373229.Ch.r.html Ima vode i onda,i to mnoooogo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada_d 203 Napisano Mart 9, 2012 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Sokobanja - Nis Motocikl: XJ550 brat/cafe Prijavi odgovor kao problematičan evo primera mojih starijih celija u akciji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Mart 9, 2012 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Vlado da li je bilo nekog testiranja potrosnje u medjuvremenu? Mozes li da podelis neke brojke sa nama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada_d 203 Napisano Mart 9, 2012 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Sokobanja - Nis Motocikl: XJ550 brat/cafe Prijavi odgovor kao problematičan Ispitni rok, grejem stolicu! Ali uskoro bice znacajnih obavestenja o povecanju obrtnog momenta i ustedi, propraceno slikama i video-ima, obecavam! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-b 59 Napisano Mart 9, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: BG Motocikl: Ducati Crveniiiiii Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na entuzijazmu i volji za ovaj projekat,vidi se da si mlad i pun elana samo napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Mart 11, 2012 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=U6e2eYBQ91o&feature=related Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndrijaD 3 Napisano Mart 11, 2012 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde mogu da kupim pleksiglas u Beogradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada_d 203 Napisano Mart 11, 2012 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Sokobanja - Nis Motocikl: XJ550 brat/cafe Prijavi odgovor kao problematičan STR Miva, negde na NBG-u, progooglaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Mart 11, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan u galenici u zemunu koliko sam ja cuo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Mart 11, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan treba da ima i u "uradi sam", vid`o sam nešto tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 11, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan pleksiglas imas i u staklorezackim radnjama, samo ne znam da li imaju debljinu koja ti treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndrijaD 3 Napisano Mart 11, 2012 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E hvala puno samo me jos zanima gde mogu da nadjem prikljucke za creva iliti "sisice". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 15, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan koliko bi mi gasa u min trebalo za 150 ccm motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndrijaD 3 Napisano Mart 17, 2012 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna kako da prikljucim creva za pleksi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Mart 18, 2012 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Odlična tema! Ja sam u fazi proučavanja HHO generatora jer planiram da ga ugradim u auto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inspektor Nagib 58 Napisano Mart 26, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit (ex Kawa ER5) Prijavi odgovor kao problematičan Sjajna tema, vec dokazan sistem. Ozbiljno razmisljam da ga instaliram, ovi ubijaju sa cenama goriva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kanda82 59 Napisano Mart 27, 2012 U prolazu, 79 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: suzuki rf600r Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna kako da prikljucim creva za pleksi. uzmes Uvodnike za kablove od struje, oznaku nose PG9.svaka radnja elektronike treba da ima a cena je 30 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Mart 27, 2012 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Uvodnici za kablove mi bas i ne ulivaju poverenje. Ipak im to nije namena. Kablovi nisu suplji za razliku od gumenog creva. Je li ovo provereno u radu pri povisenoj temeratori elektrolita? Inace, na bubanj potoku imaju da se kupe klasicni metalni uvodnici (pravi i pod uglom) na koje se naticu creva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kanda82 59 Napisano Mart 27, 2012 U prolazu, 79 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: suzuki rf600r Prijavi odgovor kao problematičan Uvodnici za kablove mi bas i ne ulivaju poverenje. Ipak im to nije namena. Kablovi nisu suplji za razliku od gumenog creva. Je li ovo provereno u radu pri povisenoj temeratori elektrolita? Inace, na bubanj potoku imaju da se kupe klasicni metalni uvodnici (pravi i pod uglom) na koje se naticu creva. metalni uvodnici ne bi trebalo da se stavljaju, elektrolit vremenenom nagriza. Ja sam kod mene stavio PG9 uvodnike i to funkcionise vise nego dobro.nigdce ne curi.pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Mart 27, 2012 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan A kakva si creva koristio? Ona tvrda za pneumatiku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Mart 29, 2012 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde mogu da kupim pleksiglas u Beogradu. "Klirit" (plexiglas) u Zemunu proizvodi, sece, savija i radi sve zivo sa kliritom. Maloprodaja im je u Ugrinovackoj, a velikoprodaja tamo kod bm-boss trznjaka - dakle tamo onaj veliki galenikin pogon. Galenika klirit pravi mnogo kvalitetan klirit ali nije bas preterano jeftin. Imaju 80W laser za secenje a rade savijanje, livenje etc etc...Najbolje ti je da odes na pocetak Ugrinovacke (prekoputa one male JP pumpe)i tamo se raspitas o svemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...