Jump to content

Moto Zajednica

fibra

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1826
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu fibra

  • Rođendan 06.11.1975.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    DE

Poslednji posetioci profila

4884 profile views

fibra's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

345

Reputacija u zajednici

  1. fibra

    Kawasaki KLX650C

    Nikako da napisem... kliks prodat zena tuzna, a ni meni nije bas drago. Srecno bilo Mare! Moze lock.
  2. fibra

    Kawasaki KLX650C

    1450EUR bez Acerbisa i Renthala ili 1650EUR sa svom opremom. Evo i par novih fotki na kojima se malo bolje vidi kako motor izgleda.
  3. fibra

    Kawasaki KLX650C

    Spustam cenu na 1700EUR sa svim dodacima i opremom ili 1550EUR bez Acerbis rezervoara i Renthala. U Srbiji sam do 16.09. pa bi bilo dobro da se zainteresovani jave do tada. Valjda ima nekoga ko ume da prepozna dobar motor.
  4. fibra

    Kawasaki KLX650C

    Setih se... motor ima ugradjen engleski alarm Hawk i 2 daljinska upravljaca. Ako uspem da iskopam medju stvarima koje su spakovane za selidbu, dajem i GSM GPS uredjaj za pracenje koji sam planirao da ugradim.
  5. fibra

    Kawasaki KLX650C

    Ejde da probam ovako... 2000 EUR sa svom gore navedenom opremom. 1850 EUR bez Acerbisovog rezervoara. (sve ostalo od opreme ostaje u ponudi)
  6. fibra

    Kawasaki KLX650C

    Deki, hvala za dizanje oglasa. Pivo imaš kad god te vidim, a sa tobom može i roštilj, iako sam vegeterijanac. Predpostavljam da aludiraš na spuštanje cene. Ovako stoje stvari... motor sam kupio za 1850 EUR, na njega sam dodao lanac i lančanike i u toj izvedbi sam već na oko 2000. Rezervoar sam platio 170 EUR + PTT i carinske iz Poljske. Renthal je bio 60-tak EUR. Gume i ostali potrošni materijal ni ne računam, a uz motor dajem i Givi kofer i torbe... Kad sve saberem, da ga za 2000 EUR bio bh u dobrom gubitku. Kao što rekoh, a i sam znaš, motor sam pravio za sebe, kao ADV mašinu. Kome treba takav KLX, prepoznaće dobru ponudu. Ko hoće motor isključivo za zajebanciju u offu verovatno u oglasima ima neki fabrički jeftiniji, bez opreme i u lošijem stanju. Iako nisam voljan da ga vraćam na fabričku opremu, da se neki kolega forumaš, sa nedovoljno keša baš zalepio za njega, mogli bi da se dogovorimo da ga eventualno ogolimo, ali je motor mnooogo bolji u ovoj izvedbi. U off-u je neprepoznatljiv nakon montaže Renthala, a rezervoar od 18l već omogućava ozbiljno i opušteno putovanje na duže bez grčevitog gledanja na cajger. Iskreno, meni sad nije frka za pare, sve sam nešto odlagao da ga dam u oglase, ali na kraju to ipak učinih. Verujem da ima svog kupca. Ako ništa drugo, ostaje meni kad dođem kući da se vozam po Srpskim planinama. Nema smisla da ga dajem u bescenje. Kako god, otvoren sam za svaku vrstu dogovora, osim zamene.
  7. fibra

    Kawasaki KLX650C

    Zaboravih da napišem... motor je registrovan do 12.06.2016.
  8. fibra

    Kawasaki KLX650C

    Evo, još par slika sa detaljima koje sam iskopao. Konzola koja se vidi na kormanu je dvodelna plivajuća. U sendviču se nalaze gumeni damperi koji služe da se izoluju vibracije motora od gornje ploče na koju je trebalo da se kače telefon, navigacija i Joškin Moto gadget v2, koga nisam stigao da montiram. Na istoj slici se vidi kilometraža koja je bila na satu kad sam kupio motor, pre nego sam ga zamenio. Sat na stolu je samo primera radi da se vidi kako izgleda nakon LEDizacije. Sat je inače od dragog prijatelja Busmana, a oba sam uradio na isti način. Verujem da se is priloženo vidi da sam motor sređivao za sebe kao ADV mašinu sa kojom smo draga i ja napravili nezaboravnu on/offroad turu prošlog leta. Sposoban na terenu, a može i u tandemu. Žena bi sad nešto dodala, ali neću da je pustim.
  9. fibra

    Kawasaki KLX650C

    I meni, zato ga jos nisam bacio u oglase vec samo na forum. Meni je jos gore, ja ne vozim ni motor ni po asfaltu, a po stare dane sam morao da pocem da vozim 4 tocka i da se navikavam na gabarite i nepreglednost. Za motor na kredu ce morati jos da saceka, ko ce da mi da kredit bez stalnog zaposlenja i nekog staza.
  10. Prodajem voljenog Kliksa 650cc,`93 godište sa dosta dodatne opreme i pripadajućim originalnim delovima (plastike rezervoara, rezervoar 12l, korman, migavci) Motor lepo radi, ne dimi i ne troši ulje. Najmanja izmerena potrošnja goriva je 4.26l, najveća 5,78l Dodatna oprema: - Acerbis rezervoar 18l - Acerbis štitnici za ruke sa aluminijumskim jezgrom - Renthal povišeni korman - Offroad LED flood svetla (ugao rasipanja 60°) - Originalni Givi topcase 42l sa dodatnom aluminijumskom platformom i pripadajućim nosačem - Par biciklističkih nepromočivih torbi sa nosačem iz samogradnje. Pored rezervoara, kormana i LED svetala letos zamenjeno: - set lančanika i lanac: RK - motorno ulje: Motul 5100 - prednja guma: Michelin T63 - zadnja guma: Mitas E07 - kočione pločice: Nissin - kočiono ulje: Bardahl DOT4 - svećica: DPR8EA-9 - antifriz - semering pogonske osovine - odrađena LED-izacija cajgera - mehnički automat migavaca zamenjen elektronskim sa dodatnim režimima (sva 4, "pandurski") - ugrađen blicer stop svetala prošle godine poštelovani ventili i zamenjeni semerinzi, klizači i ulje u viljuškama Nedostaci: - na 2 mesta napuklo ogledalo desnog retrovizora (prosle godine 500 din zamena ogledala) - start dugme sam odvalio umesto čega je montiran mikroprekidač koji radi bez problema. - levi plastični štitnik štapa (ako se ne varam ovo je oko 13 EUR) - jedno LED svetlo otkazalo poslušnost (kupljeno na ebay-u, mogu da nabavim novo i pošaljem) Motor je u odličnom stanju. Počeo sam da ga sređujem za sebe kao ADV mašinu. Razlog prodaje je što od početka godine živim u Nemačkoj, gde na žalost nema ni "o" od offroad-a. Na žalost moram ponovo da kupim veći motor. Na satu, kad je motor kupljen je imao oko 26000 km. (pošto sam sat sjebao, zamenjen je polovnim satom sa značajno većom kilometražom pa trenutna kilometraža nije relevantna) Kako nisam u zemlji molio bih da se jave samo ozbiljno zainteresovani. Nije mi baš jednostavno da organizujem gledanje motora. Cena: 2200 EUR Zamena me ne interesuje Posto nisam u prilici da postavim adekvatnije, okupane slike motora, postavljam one koje imam. Na prvima slikama se vidi kako je izgledao na jednoj od poslednjih voznji.
  11. Premerih, i moj je tih dimenzija. Ja sam porucio preko Bere jer je na ADV forumu lik rekao kako je taj semering nestandardnih dimenzija.
  12. Ustedeo si vise od 10tak EUR. Prekjuce mi stigao taj semering. Izasao me oko 1500 din sa postarinom. Od oznaka ima samo NOK BE6562E. Cudno, razlikuje se od sifre koju je Pera naveo.
  13. Pošto smo draga i ja delom vozili istu trasu kao i drugi par koji smo sreli (Alp i Ex man), samo iz suprotnog pravca, ubacujem i ja koju fotku. Sjajna lokacija za vožnju, pogled puca na sve strane. Na mestima malo zahtevnija za dvojac, ali je KLX čupao samo tako sa pojačanim zadnjim opterećenjem. Spust sa Riora je malko nezgodan zbog rastresitog kamenja, dok je penjanje ka Ravnoj Gori bilo prilično zajebano. Verovatno bi bilo lakše da suvozačica nije olakšala zadnji trap napustivši vozilo. Strmo je, lako se izgubi trakcija, pa je ponovno kretanje, pogotovo sa istrošenom zadnjom K60 malko nezgodno zbog ukopavanja.
  14. Aha, poznati su mi ti isti zapisi sa stazeibogaze sajta. Ajde, nesto napisi o terenu. Mladen mi rece da mozda bas i nije za voznju u dvoje, sa druge strane, sa slika koje sam video mi, bar Pester, deluje prilicno zgodno za dvojac. Da ne kazem da izgleda kao neasfaltirani autoput.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja