ARES 1234 Napisano Septembar 1, 2011 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan @tocrank U ovu listi nabrojanih vozaca zaboravio si da stavis Mike Hailwood-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Septembar 1, 2011 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan @tocrank U ovu listi nabrojanih vozaca zaboravio si da stavis Mike Hailwood-a. Jbg, njega se ne sećam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Septembar 1, 2011 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Po meni jedini vozac koji je parirao Agostiniju. Kakva trka davne 1967 na ostrvu man. posle 2 kruga tj 120 km razlika je bila sekundu. Na kraju Hailwood je pobedio. Posle toga se Honda povukla iz moto takmicenja da bi se usresredila na F1. Platila je Haiwood-u 50.000 funti da ne vozi vise ni za jedan fabricki tim . to je kazu ekonomisti oko milion funti u danasnje vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Septembar 1, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan crank druze tebi ne mogu da prigovorim ni jednu ali opet se ne slazemo oko par stvari... rekoh vec da i mene libo za dornu koje mi je ko i SAT-a pun kufer ali... ja nemam problema sa popularizacijom ama bas nikakvom jer mislim da ima mesta za sve... i za tebe,mene pa i onih 4.500.000 kineskinja... na kraju mi je samo bitno da imam prenos i da je dobra peglacina... ne znam sto smo otisli ovoliko daleko ( verovatno sam ja zbog svojih glupih postova kriv ) ali prosto prica je bila o harizmi vozaca... kameni ili je nema, ili je kao i ti be mu se za majce sa kokoskama i jajcima... sedi, vozi, obori... rosi je ima i te kako a mozda mu je i marketing manager isti kao i za dornu... bem ga... na kraju... sledeci put cu stvarno da se javim kad imam nesto pametno da kazem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 1, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan I to_crank je najviše slikao Rossija u Brnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Septembar 1, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi nama bilo u opste zanimljivo da nema ovog navijanja na ovim stranicama. Salu na stranu. Volim da gledam Moto gp, volim da navijam ali volim i uzbudjenje na stazi. Hoce li neko biti protiv da Moto GP postane interesantna kao Moto 2, gde skoro na svakoj trci neko drugi pobedi i uvek se neko iz drugog plana pojavi da pomrsi racune glavnim pretendentima na titulu. E to je ono sto trenutno nedostaje Moto Gp-u. A ko ce da pobedi, pa nek pobedi onaj koji taj put ima najvise vestine srece i najbolje podesen motor. Ove godine koliko vidim u Moto Gp i nema bas neke zabave, jedino ako ne racunate da je zabava kad Stoner odvali konkurenciju za preko 10 sekundi. I da Rosi tako pobedjuje uvek bih rekao da je trka dosadna i ako navijam za njega. Al mi drago kad se moj dobri prijatelj Lalajko nervira, pa i mene jos usput nervira, a onda zajedno sednemo i sabijemo 5kg pasulja, kobasice i jedno 3 litra Koka Kole, i ne naljutimo se jedan na drugog, jer ljudi treba da imaju toleranciju da smo svi razliciti i da navijamo za druge vozace. Kao sto meni Laki uvek kaze Stoner je najbolji tako i ja njemu "Forca Vale" :D :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 1, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan i jedno 3 litra Koka Kole Taman posla, to je nezdravo, bolje to zamenite pivom A Stoneru ostavite da pije Coca-Colu, jer drugo i ne sme da pije (zna se od koga ne sme) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Septembar 1, 2011 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Pa Coca_Cola ga nadima a onda jos bolje tera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1803 Napisano Septembar 1, 2011 Vlasnik sajta, 5353 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Jbt sad smo udarili u tesku filozofiju i palamudjenje. Nije valjda da Dorna organizuje takmicenje zbog para? Ja mislio to rade zbog mira u svetu. I jos kao cudno sto su njima interesantni vozaci koji su fajteri i zbog kojih trka bude interesantna. Moracete to u Nedelju uz pivo da mi objasnite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 1, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Pa Coca_Cola ga nadima a onda jos bolje tera. Hoćeš reći da dobija dodatni jet pogon? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Septembar 1, 2011 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan na kraju... sledeci put cu stvarno da se javim kad imam nesto pametno da kazem Kad bi ovde čekali da imamo nešto pametno da kažemo retko kad bi nešto kazali. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Septembar 1, 2011 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto ovakve rasprave navode da malo čovek vraća film šta je i kada kako bilo reših da pogledam neku trku iz 2010, imam ih više u HD na multimedijalnom plejeru i reko ajde neka bude poslednja Valensija. Ko želi da se podseti kako ide crveni broj 27 rado bih mu da to pogleda a da ne pričamo Philip Island ili drugo. Da ne dužim sa pričama ukratko vidi se da Stoner ima mnogo više posla od Lorenca i Rossija u borbi sa onim motorom ali da ne poveruješ sada u sept 2011 da je čuvena Yamaha ne jedvite jade obilazila taj motor sa brojem 27. Danas je teško poverovati da je tako bilo. Danas tog Ducatija sa najboljim timom na svetu koji je doneo mnogo titula (mislim na Burgessa) obilaze što sa leve a što sa desne strane. Ništa novo nisam rekao ali sam pod utiskom trke jer se vidi da taj motor može Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1803 Napisano Septembar 1, 2011 Vlasnik sajta, 5353 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ovde niko ne spori talenat Stonera, vec sporimo ove sto spore talenat i ucinak Valeta Rosija. Jasna situacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Septembar 1, 2011 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan @Pablo jesi li dobio poruku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Septembar 1, 2011 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde niko ne spori talenat Stonera, vec sporimo ove sto spore talenat i ucinak Valeta Rosija. Jasna situacija. Pravo da ti kažem sve informacije oko nekih mućki bi uzeo sa velikom rezervom, zna se ko je bio Rossi i ostao je isti Rossi ali nažalost ne može se večno živeti od slave, od njega se uvek očekuje na stazi. Njegovi rezultati su teško dostižni za mnoge što opet ne znači da je najbrži vozač današnjice bio on na Yamahi ili Ducatiju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3006 270 Napisano Septembar 1, 2011 Zainteresovan, 666 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rosi=Šumaher=Koka Kola, jednostavno rečeno. Za Koka Kolu znaju svi, čak i oni koji je nikada nisu pili. Za Rosija znaju i oni koji nikada nisu gledali trke bilo koje vrste, ne samo MotoGP. Kod mene u kraju živi jedan čova, ima blizu 70 godina, po ceo dan čuva koze i kokoške, od toga živi. Kada mu ulicom malo brže prođe neki auto kaže "šta je, Fanđo", a kada prozuji neko motorče kaže "šta je, Rosi". Inače, čovek ima crno-beli tv, bez antene, mislim da gleda samo prvi program i to retko. Ne bih da ponižavam ono što je Rosi napravio, to može samo neko ko je bolji od njega na stazi, a ja na stazu nikada izašao nisam, samo se slažem sa predhodnim postovima o snazi novca i profita. Samo, šta kad se Rosi povuče? Koga će DORNA (ili ko već) da unovči? Markez miriše na novog Rosija... Rosi jeste veliki vozač, ali se ne bih složio da je dve svetlosne godine ispred ostalih. Toliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1803 Napisano Septembar 1, 2011 Vlasnik sajta, 5353 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ovde niko ne spori talenat Stonera, vec sporimo ove sto spore talenat i ucinak Valeta Rosija. Jasna situacija. Pravo da ti kažem sve informacije oko nekih mućki bi uzeo sa velikom rezervom, zna se ko je bio Rossi i ostao je isti Rossi ali nažalost ne može se večno živeti od slave, od njega se uvek očekuje na stazi. Njegovi rezultati su teško dostižni za mnoge što opet ne znači da je najbrži vozač današnjice bio on na Yamahi ili Ducatiju. Slazem se potpuno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4355 Napisano Septembar 1, 2011 Svrati cesto, 3522 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Ja sve razumem, samo ne razumem u čemu je sreća što je MotoGP postao mnogo popularan. Jel neko od vas dobio % od toga ili šta? Šta me boli uvo da li 4.500 000 kineskih srednjoškolki gleda Dornin proizvod zbog Rossi-a ili ne. Bolje bi bilo da nisu "regulisali" stvari kroz finansijsku prizmu. Ja sam ovo već nekoliko puta napisao, Dorna je samo front, Carmelito je samo piun, vlasnička struktura je ponikla (i nije se menjala) iz rukovodstva City Bank od rpe 20-ak godina, osnivač i prvi CEO firme koja će kasnije postati Dorna je bio CEO te banke (Amerikanac). Sve što su radili (a to je Rossi), radili su u cilju popularizacije SVOG PROIZVIDA DA BI ZARADILI PARE! Niko od njih nije ni seo na motor a kamoli vozio trke i zabole ih za "sport". Rossi je definitivno u rangu Agostini-a, Roberts-a, Sheen-a, Rainey-a, Doohan-a a broj titula je dobijen množenjem talenta sa privilegijama konstruisanim da bi nekome (a i Rossi-u) donele zaradu. Pogledajte pad gledanosti kad on ne vozi!! A šta mislite ko su ti koji ne gledaju trke ako Rossi ne vozi? To su onih 4.500.000 kineskih srednjoškolki (što vole i Beckham-a i Jackson-a). Hteo sam da kažem, iebe mi se za popularizaciju. To je parola uzurpatora finansijskih tokova. p.s. Popilarizacija lopte na uštrb Kalašnjikova među decom u Africi je druga priča. A najveci medju velikima Fredi Spenser? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4355 Napisano Septembar 1, 2011 Svrati cesto, 3522 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan I Fredija Spensera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...