Gliga 4381 Napisano Decembar 14, 2022 Advanced Member, 1961 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde molim vas kolega! Pa sve dok je kuća veća i na oko skuplja od okolnih nema razloga da se obraća pažnja na takve sitnice. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 230 Napisano Decembar 14, 2022 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, icecool je napisao: Malo dande malo vande...Do jaja je ispalo...Pogotovo rešenje A ... Problem je taj što su imali puno farbe i boje ali ne i prostora. Da se reše farbe morali su da dograde kuću. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1668 Napisano Decembar 17, 2022 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Jedna sa brda Visnjice 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5290 Napisano Decembar 17, 2022 (promenjeno) Drug član, 1893 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jel si ti ovo Promenio Decembar 17, 2022 član antir3ality Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1668 Napisano Decembar 17, 2022 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Lici samo mi je glava jos veca x))) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Decembar 18, 2022 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Park u Minhenu... 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Decembar 19, 2022 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Muž mi je konačno dopustio da parkiram Hondu u sobi. 5 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7684 Napisano Decembar 19, 2022 Solo Rider, 3076 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Parče po parče i jednog dana učiće cela 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3181 Napisano Decembar 19, 2022 Zainteresovan, 716 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Pogled odozgo na crnogorska brda i planine Na vrhu desno proviruju Komovi pod snegom, u podnožju u mestu Grablje - Gornja Rovca je stara crkvica posvećena svetom Nikoli, po predanju 120 god. starija od manastira Morače ( 1252 god.), a dole u levom uglu, ispod magistralnog puta vijuga, od velikih kiša mutna Morača 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3181 Napisano Decembar 21, 2022 Zainteresovan, 716 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Jedna morska decembarska 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1668 Napisano Decembar 25, 2022 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Juce na Rudniku... Vreme promenljivo ali svejedno odlicna voznja 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10140 Napisano Decembar 26, 2022 Drug član, 3363 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan On 10.12.2022. at 11:46, stegula je napisao: Stigla Šojka Sent from my iPhone using Tapatalk Ko bre,stig'o? 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1569 Napisano Decembar 26, 2022 Zainteresovan, 427 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ONA, piše stigla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10140 Napisano Decembar 26, 2022 Drug član, 3363 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako sam ja onda TAJ Šojka?Kukuu...da nisam cupi? 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9508 Napisano Decembar 26, 2022 Drug član, 1459 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, shoyyka je napisao: Pa kako sam ja onda TAJ Šojka?Kukuu...da nisam cupi? Milane, druže moj, ovi iz Evrope kažu da nikada nije kasno da se čovek preispita koji je rod? 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2984 Napisano Decembar 30, 2022 Drug član, 1174 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Nije baš od danas ali vredi... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladji referent grof 55 Napisano Januar 1, 2023 U prolazu, 7 postova Lokacija: Arandjelovac - Brezovac pod Vencacom Motocikl: F650 BMW Prijavi odgovor kao problematičan Srecna nova godina, prva voznjica ove godine, bez kofera, slikano pored groblja (sta cu kad tu zivim) :) 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Januar 1, 2023 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan SNG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Januar 3, 2023 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Prva vožnja ove godine, 01.01.2023. Želim vam srećnu Novu godinu i božićne praznike. Lepo je biti opet u sedlu. 14 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Januar 3, 2023 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Buduci bajkercici (e kad bi doziveo da se i sa njima provozam) evo vice zena, ti ces ziveti duze i od pantelije, sto znaci da cu morati ponovo da se zenim. 23 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8001 Napisano Januar 3, 2023 Drug član, 2108 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Takoje deda,cepaj.Dane Deda al da zoveš na svadbu,u stvari bolje na momačko veče. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Januar 3, 2023 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, gebee&co je napisao: Takoje deda,cepaj.Dane Deda al da zoveš na svadbu,u stvari bolje na momačko veče. Normalno Druze, ce se opijanimo. Dace Bog da docekate moje godine zdravi, veseli i sa puno unucadi. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15476 Napisano Januar 6, 2023 Drug član, 1776 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Hram Svetog Save - Beograd 23 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Januar 10, 2023 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Prošle godine sam bila skoro pa dobra, pravila sam pizdarije, jer živ čovek greši. Svakako je deda mraz odlučio da me nagradi ovim divnim okvirom. Hvala 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Januar 10, 2023 (promenjeno) Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Alexandra995 je napisao: Prošle godine sam bila skoro pa dobra, pravila sam pizdarije, jer živ čovek greši. Svakako je deda mraz odlučio da me nagradi ovim divnim okvirom. Hvala Који је контакт тог твог Деда мраза да га исцимам можда има још који за продају. Promenio Januar 10, 2023 član Marko05 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...