Motorcyclist 23357 Napisano Januar 24 Integrisan, 7505 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Javilo mi se dosta kolega na fb da ih nazovem sutra ako treba. Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel68 281 Napisano Januar 24 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Apn6s,Jawa350ts,Bmw R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ako imaš od nekog u blizini da pozajmiš mali brener za plinsku bocu, zagrejati sastav pa politi vodom brzinski ohladitii i tako jedno tri puta za redom i mora da popusti. Posle prilikom sastavljanja obavezno upotrebiti bakarnu mast. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23357 Napisano Januar 24 Integrisan, 7505 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 45 minutes ago, Daniel68 said: Ako imaš od nekog u blizini da pozajmiš mali brener za plinsku bocu, zagrejati sastav pa politi vodom brzinski ohladitii i tako jedno tri puta za redom i mora da popusti. Posle prilikom sastavljanja obavezno upotrebiti bakarnu mast. Imam wynns za auspuhe. Nije mi problem izvuci to vec spustiti lonac. Pisu mi ljudi: ja morao pajserom, ja tuko cepanicom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4905 Napisano Januar 24 motoras, 2629 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj nista siliti. Nije na silu ni ušlo. Bolje ostavi,pa kasnije probaj ponovo. Pregledaj ponovo da nije neki sraf ostao što bi moglo pomoći u rešavanju problema. Ja kad ne ide ostavim pa probam za sat vremena,pa opet za sat ako nece. Samo lagano i opušteno. Kad smo vec kod problema, ja za danas zacrtao da upalim Hondu. Neće, pa neće. Eno razbucao sam je ,valjda ce biti nesto. S obzirom da nije paljena godinu dana dobro je da vergla... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23357 Napisano Januar 24 Integrisan, 7505 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nije ostao 100% Problem je spustanje zadnjeg lonca. Probacu skinuti lim, ako ne uspe nazvacu ljude sto su se ponudili pomoci. Svima je problem taj zastitni lim izgleda... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23357 Napisano Januar 24 Integrisan, 7505 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih rekao da tu treba malo sile ka dole ali bezveze je jer ne verujem da su napravili takav propust tako da mislim da je do mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23357 Napisano Januar 24 Integrisan, 7505 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 910 Napisano Januar 24 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Šabac Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Meni kad nešto zapne, ja se naljutim na njega, pa sledećih par sati, ili dan/dva okrenem glavu kad prodjem pored motora. I posle kad mu pridjem obično ide bolje. Tu taktiku primenjujem kad zakaže taktika:"Sedi, popij pivo."Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7304 Napisano Januar 24 Ne silazi, 3274 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ja mom okrenuo tocak da nije u jednoj tacki 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23357 Napisano Januar 24 Integrisan, 7505 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dosta stvari ipak treba malo zapeti ali prvi put kad radis nesto tu je strah i pipkavo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 910 Napisano Januar 24 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Šabac Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, samo polako. Dok budeš ljut na njega pašće ti na pamet kako najlakše da odradiš.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23357 Napisano Januar 25 Integrisan, 7505 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Eto nisam ni poceo, prvo kafica ali sam spazio zasto ne mogu vratiti nazad Metalna caura, kako da to nazove, sto prolazi sraf kroz nju se izvukla i zato nisam mogao da vratim top nazad. Prstom je vratio i to bi trebalo biti to. Eto kakva glupost.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 10187 Napisano Januar 25 Drug član, 3380 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Kako glupost, sitnica, umeju da iznerviraju i da zaustave posao na sate i dane. Javljaj kako napreduje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23357 Napisano Januar 25 Integrisan, 7505 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, Žaksi said: Lonac ti je malo sišao dole,taj lim se montira sa donje strane,imaš mesta da zavučeš ruku sa alatom i odviješ i ukloniš lim,lonac garatno izlazi. Odvrnuo. Ne moze se bocno vaditi pre auspuha. Idemo dalje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23357 Napisano Januar 25 Integrisan, 7505 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan ALELUJAAA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2364 Napisano Januar 25 Drug član, 1468 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo pracenje auspuha, pravi rijaliti Svaki sraf navijanje, nece japanac da se pokori kineskoj imperiji 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23357 Napisano Januar 25 Integrisan, 7505 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sad stage 2, svlacenje topa sa grane. Jel sam ja to juce rekao da mi to nije problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23357 Napisano Januar 25 Integrisan, 7505 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 23956 Napisano Januar 25 Vozim motor, nisam BAJKER, 2934 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Leptejebo, ko Španska serija... Lonac k'o na Tamiću... 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23357 Napisano Januar 25 Integrisan, 7505 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Stavio sam ih e sad moram vratiti stop svetlo i plastike. Vec imam neki gadan osecaj da nesto nece pasati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23357 Napisano Januar 25 (promenjeno) Integrisan, 7505 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra je novi dan. Danas opet corsokak... Ili je racva previsoka pa mi auspusi kace plastiku stop svetla ili ce trebati drugi auspusi. Promenio Januar 25 član Motorcyclist 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4905 Napisano Januar 25 motoras, 2629 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Upalio Hondu danas. Pet puta sam palio kameru da usnimim prvo paljenje i kad sam probao bez snimanja ono vrummm! Skontao sam da slavina ne propušta gorivo. Vergla lepo ,svećice suve,varnice. Skinem slavinu ,nekoliko puta dam kontakt da prodaje gorivo u karbove i upali kao mina. Sad problem,crevo od pumpe do filtera curi. Moram naći odgovarajuće. Problem je fi na pumpi 8mm ,a na filter 10mm. Slavina tu mozda i ne treba. Gledam na forumu ,to kome je crklo nije ni vraćao nazad. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23357 Napisano Januar 25 Integrisan, 7505 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra teram kod komsije varioca, cim dodjem sa posla. Kaze nikakva frka prepravice racvu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 14310 Napisano Januar 25 Ne silazi, 1451 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Kad svi nešto rade sa motorom odlučio i ja. Obuko se i provozao jedno sat vremena 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15375 Napisano Januar 25 Integrisan, 3287 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Takođe... 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...