dvlns 15216 Napisano Petak u 18:51 Ne silazi, 6190 postova Prijavi odgovor kao problematičan E da i ja recimo koristim samo TRW ali CRQ za stazu i nemam problema. Brembo Z04 bolje koci, brze se trosi (sto znaci da je nezniji prema disku) ali i kosta mnooogo vise od TRW CRQ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18764 Napisano Petak u 20:42 Integrisan, 5616 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Pala prva nocna voznja. Poprilicno sam zadovoljan dugim svetlom. Neka Osram sijalica unutra je sa plavom tintom. Mozda malko da duze baca. Dovoljno za 80km/h. Kratko ima jacinu ali ko na svakom, kratko jebiga. S obzirom kada vozim uvece vozim van naselja po mrklom mraku. E sad probacu kada me ne bude mrzelo malo da podignem snop, ali da ne izgubim mnogo na jacini snopa. Sada kada sam se vracao probao sam voziti jedno 60km/h pa dati gas da se motor propne. Tacno dobro dodje jos tih par metara kratkog ali se izgubi na jacini. Isto je tako i sa dugackim. Naci neki kompromis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4424 Napisano Petak u 21:39 motoras, 2519 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ninja završen večeras. Mašina završena, stavljen akumulator, nasuo ulje. Sutra - "Pajo frajer!" 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 852 Napisano Subota u 15:13 Zainteresovan, 387 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Centralni štender skinut, ispeskaren, plastificiran i danas montiran. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 292 Napisano pre 15 sati Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo danas da dotegnem nosac vizira I naravno lomim prste sa nekim malim kljucicem, na pola posla se setim da mi ova mala gedorica hvata prasinu i pored snega me i sunce obasja , naravno na sve to zedan a mrzi me da udjem u kucu … Sve zavrsim,dodjem kuci i sine mi da mi je u bisagama ostala guarana . U pravu je cale kad mi kaze da imam 2 vijuge vise od kokoske samo zato sto ne s___m po dvoristu . 3,4 god se ja zajebavam i ovu bogovsku spravu cuvam za ko zna koga . 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2844 Napisano pre 12 sati ODUSTO OD DIJETE, 2741 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan I ja kupio tu mini gedoricu, Okov ili Krafter pre par godina, poslužila jedno desetak puta do sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 149 Napisano pre 12 sati U prolazu, 58 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Opran lanac i natopljen Malo sam i gumu zaprljao, al to je kad me mrzi da poturim karton iza lanca dok prskam sprej.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10876 Napisano pre 12 sati Hronični Motociklopata, 7493 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan @Bojan_87 pogledaj moj "izum" u podnožju ove stranice: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 149 Napisano pre 12 sati U prolazu, 58 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Bojan_87 pogledaj moj "izum" u podnožju ove stranice: Sad sam proverio, i kradem ideju. Uzeću balon od vode, isečem prednji i gornji deo i postavim na neke cigle, da ne moram da držim. Taman ću imati više prostora da mlatim četkom i krpom, a moći ću i direktno da ga duvam (lanac!!!) kompresorom.Hvala za ideju.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 292 Napisano pre 11 sati Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, ZEMZEM said: I ja kupio tu mini gedoricu, Okov ili Krafter pre par godina, poslužila jedno desetak puta do sada. Najgore od svega je za svaku registraciju a ona je naravno u julu ja skidam I vracam vizir ,svaki put dozivim toplotni udar a mogao sam ko gospodin covek samo krc krc krc , a kako sam pametno i kosio travu danas odem da bacim istu tu travu ,vratim se a ono sok . Nigde kutije sa alatom . Ajde znam da nisam normalan trk u garazu ,nema. Kod mojih nema ,trk opet u garazu ,na jok . Vec sam se zapitao da li cu I po kanti da rovarim , dodjem u kucu sav sludjen a ono me ceka na stolu. Klinac izasao uzeo ,doneo kuci ,kao vidi tata zaboravio na stepenicama 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3716 Napisano pre 11 sati Drug član, 2106 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Juce ga sredio, sreca bi suvo vreme svaki put kad sam vozi pa su i ovoliki intervali, gledam juce, jos ima masnoce, i ko nov je. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 149 Napisano pre 11 sati U prolazu, 58 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan E ovo je desciplina!Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3716 Napisano pre 11 sati Drug član, 2106 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da podesim da mi na tabli odbrojava, sija lampica, treperi km, ali ovo mi je bolje, zapisem, ne pamtim nista, tu parkiram, uvek vidim, ako je vozen po kisi onda posle voznje, da je i 100 km predjeno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6160 Napisano pre 11 sati Drug član, 1759 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, RankoBg87 je napisao: Mogu da podesim da mi na tabli odbrojava, sija lampica, treperi km, ali ovo mi je bolje, zapisem, ne pamtim nista, tu parkiram, uvek vidim, ako je vozen po kisi onda posle voznje, da je i 100 km predjeno. Cek, a sto ne metnes scottoiler ? Znas li koji je spas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3716 Napisano pre 10 sati Drug član, 2106 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: Cek, a sto ne metnes scottoiler ? Znas li koji je spas Nije mi nesto bitna stavka, imam gde da cistim i ne mrzi me, ovo sto je na 1k, nije da me mrzi nego nije bilo potrebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...