Darko Mihajlovic 4352 Napisano Octobar 5 Drug član, 1428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 58 minutes ago, bajker71 said: Hteo sam da kupim te navlake na aliju, imam i "farbarski fen" ali ne znam kako se to posle skida, kada se pohaba, a da ne oštetim fabričke ručice koje su kao nove? Pa ako radi po principu termo buzira - nema sta da se osteti... Raseces skalpelom malo i skines...mozda ostane lepak , nemam pojima... Ili , scenario br 2. Kad se pohabaju , kupis nove pa ispocetka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3325 Napisano Octobar 5 Drug član, 943 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Darko Mihajlovic je napisao: Sex je ako se mlatis kao ja , sa upaljacem... Dosta su vece od rucica , ali se dosta i skupljaju .. i fora je da ih iseces makazama na pravu duzinu , a ne skalpelom... Dakle , izmeris duzinu, iseces , i ako imas onaj fen sto greje - montaza je limunada i traje 10 m Postoje navlake u više dimenzija. Uzmeš kod kineza onaj upaljač ko brener. Lako se skida, rasečeš na ivici i posle pocepaš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2092 Napisano Octobar 5 Drug član, 781 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, RankoBg87 je napisao: Videcu kad stigne, napravim sam nesto, bravarajia mi struka. Posalji svakako da vidim kako je reseno. Znam da cu morati da produzim instalaciju pa da vidim taman kako da je postavim. Hvala. Колега ја сам правио носач за Денали сирену, од прохрома, никада није мрднула, жилав је прохром. После на Версису сам правио до маринјума, и од вибрација је пукао и изгубио сам је…Тако да није било најбоље решење. Ако си поручио Денали сирену у паковању ти долази поред ње, релеј и шема инсталације, тако да сам ја наручио подножије релеја из Ниша и ово све остало направио… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4352 Napisano Octobar 5 Drug član, 1428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 50 minutes ago, Atorn said: Postoje navlake u više dimenzija. Uzmeš kod kineza onaj upaljač ko brener. Lako se skida, rasečeš na ivici i posle pocepaš. Jbmt , svi ste znali za ove navlake , samo ja nisam.. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9534 Napisano Octobar 5 Ne silazi, 2258 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Gde si kupio, i meni se sviđaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4352 Napisano Octobar 5 Drug član, 1428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 30 minutes ago, Blaza said: Gde si kupio, i meni se sviđaju... Univerzalne navlake za toplotno skupljanje ručki za - Temu SHARE.TEMU.COM Погледајте овај Univerzalne navlake za toplotno skupljanje ručki za motocikle, gumene... Izvolte ga... Samo , obrati paznju onda na velicinu...moje bile bas vece od rukohvata ali se skupile dosta ... Ako jma neka manja velicina , da ne mora grejes do vecnosti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4352 Napisano Octobar 5 Drug član, 1428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ps - evo izadjose jos jeftinije.. Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More SHARE.TEMU.COM Za moj motor polovne rucice sa grejacima 250e... Krv krvavu !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2642 Napisano Octobar 5 Drug član, 1597 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Немања je napisao: Колега ја сам правио носач за Денали сирену, од прохрома, никада није мрднула, жилав је прохром. После на Версису сам правио до маринјума, и од вибрација је пукао и изгубио сам је…Тако да није било најбоље решење. Ако си поручио Денали сирену у паковању ти долази поред ње, релеј и шема инсталације, тако да сам ја наручио подножије релеја из Ниша и ово све остало направио… Od prohroma sam i mislio da pravim pa plastifikacija. Porucena je sa nekog sajta, nisam gledao sta ima, samo sam prosledio drugaru da poruci, za instalaciju cu da vidim, znam da mora da se produzi, bilo kod kolege na Nc-u i produzio, ne znam da li treba rele drugi da ide, struja i ja se ne volimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2092 Napisano Octobar 5 Drug član, 781 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: Ps - evo izadjose jos jeftinije.. Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More SHARE.TEMU.COM Za moj motor polovne rucice sa grejacima 250e... Krv krvavu !!! Ја сам на мом мотору расекао гумене ручице, грејач сам прелемио пошто се види где је у прекиду, поручио Ариете ручице мислим да су биле негде око 2000-2500дин, нисам ни ја сигуран, навукао о све је цакум пакум. Само приликом монтаже, најбоље и најлакше се монтирају са ваздухом. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2092 Napisano Octobar 5 Drug član, 781 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan ево где је обично у прекиду. Пажљиво се пребруси и прелеми Само када се сече гумена ручица пажљиво са скалпером, може врло лако да омакне и да се пресече грејач. ( НЕ ПИТАЈТЕ КАКО ЗНАМ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4352 Napisano Octobar 5 (promenjeno) Drug član, 1428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da smo u njemackom inzinjeringu grejac ostaje na rucici... Na motorima , normalnim motorima , grejac je kroz gumu.. PS - kod mene je slucaj ovakav. Kupujes sa grejacima Promenio Octobar 5 član Darko Mihajlovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2092 Napisano Octobar 5 Drug član, 781 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Па сад, шта је боље конструкцијско решење , немачко или неко друго, јапанско, италијанско ‘бем ли га. Ја сам мој проблем решио врло јефтино. Друг који исто вози бмв је решио тако што је узео жицу ( рече ми назив али искрено и заборавио сам ) која служи за грејаче, само обавио око ручице, залемио и по негде ставио лепак да прилоком монтаже се не помера, навукао грип и то је то. Ево већ две године ради без проблема…0 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4352 Napisano Octobar 5 Drug član, 1428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ma pokusavam da ti kazem , nije moguce uraditi to sto si ti uradio kod mene i kod japanaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2092 Napisano Octobar 5 Drug član, 781 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: Ma pokusavam da ti kazem , nije moguce uraditi to sto si ti uradio kod mene i kod japanaca Да да тек сада видим јбг нема друго него ново-половно… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4352 Napisano Octobar 5 Drug član, 1428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Jeftino sam i ja resio, nije to problem... A mislim da , kad bi i ti resavao zamenom kako Bog zapoveda , verovatno je isto skupo kao sok iz ribice nevine crnkinje.. Jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5528 Napisano Octobar 5 (promenjeno) Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Сад сам га оправио за све паре... Операција успела пацијент преминуо. После шестице и хиљадарка прошла третман замене сајле квачила. Успут замењен филтер ваздуха. Машина и даље остаје у деловима јер се чека филтер пумпе горива. А и планирам да чистим, полирам... део по део. Закључак од данас је да мотор из Швајцарске дефинитивно неће више ући у моју гаражу... Promenio Octobar 5 član Marko05 4 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16385 Napisano Octobar 5 Integrisan, 4924 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zasto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4352 Napisano Octobar 5 Drug član, 1428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 32 minutes ago, Marko05 said: Закључак од данас је да мотор из Швајцарске дефинитивно неће више ући у моју гаражу... Vazi to i za aute .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5528 Napisano Octobar 5 Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Гледајући комплетну слику, мислим да се му је фалило доста пажње и одржавања. Углавном је то естетски. Ништа није ломљено и слично, све је фабрички, можда и превише "фабрички". Претераћу ако кажем запуштено, али генерално није то одржавано по мом укусу. У односу на шестицу која је дошла из Немачке и која је, када сам је расклопио, била као из салона са својих 15 и кусур година, овај мотор није такав. Мислим биће у наредних пар месеци кад ухватим времена да га чистим и лицкам. Можда је индивидуално и можда сам под утиском Борка из "Будућих класика" али мислим да се доста фушери код њих што се тиче одржавања. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 5909 Napisano Octobar 5 Drug član, 2998 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Немања said: Па сад, шта је боље конструкцијско решење , немачко или неко друго, јапанско, италијанско ‘бем ли га. Ја сам мој проблем решио врло јефтино. Друг који исто вози бмв је решио тако што је узео жицу ( рече ми назив али искрено и заборавио сам ) која служи за грејаче, само обавио око ручице, залемио и по негде ставио лепак да прилоком монтаже се не помера, навукао грип и то је то. Ево већ две године ради без проблема…0 Da nije cikas žica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1219 Napisano Octobar 6 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Za grejače se koristi Cekas žica, ili Kantal traka. Traka je verovatno bolje rešenje za DIY. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2092 Napisano Octobar 6 Drug član, 781 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, misa-pei je napisao: Da nije cikas žica? Мислим да је то та жица Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7907 Napisano Octobar 6 Drug član, 2086 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Juče,ne danas,ne izdržah.....oće @shoyyka da ima bolji sjaj,ne da može.Inače,primenjuje se @N.F.S. standardi kontrole,provere,a za čišćnje ne pominjemo. 16 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10007 Napisano Octobar 6 Drug član, 3336 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7907 Napisano Octobar 6 Drug član, 2086 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, shoyyka je napisao: Leleeee,mora da pojačam trljanje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...