Zuba87 6721 Napisano Avgust 8, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan А је л' није златна и је л' није забрањено рећи да је жута? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Avgust 8, 2020 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zlatna je, u pravu si. Ako kažeš da je žuta, onda znaju da si stranac i to je to. Ja sam rekao zbog one trake oko ruke i to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Avgust 8, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ааа, ма шала, јер је Влада поменуо ту другу заставу, са чудним плусићем на њој Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Avgust 8, 2020 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Plusić? Nije to plusić, to je oznaka za klonju, video sam u Indiji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13984 Napisano Avgust 8, 2020 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam samo rekao da racunam na +30% na cenu sa ovom zastavom a sa onom bar +100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Avgust 8, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Не исплати се работа без х3. Можда и бркове да му ставиш? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10106 Napisano Avgust 9, 2020 Drug član, 1498 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kod MAJSTOR Sebe montirao nosač kofera koji je izradio po mojoj želji. :-) 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9863 Napisano Avgust 9, 2020 Drug član, 1029 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Moram da ti pohvalim motor imao sam par godina istu takvu FZ i sladko se navozao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Avgust 9, 2020 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Bas je elegantno ispalo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10106 Napisano Avgust 9, 2020 Drug član, 1498 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima, evo i jedna slika otpozadi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 963 Napisano Avgust 9, 2020 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @bajker71 kolega,fabrički primerak FZ-a,svaka čast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 963 Napisano Avgust 9, 2020 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan A,vidim i ram tablice-Đuro,jel kod njega održavaš motor? To je moj dobar drug,nosimo iste boje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10106 Napisano Avgust 9, 2020 Drug član, 1498 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da, Đura je dobar drugar i odličan majstor. Kod njega sam radio servis nakon kupovine motora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10307 Napisano Avgust 10, 2020 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan A sad auto-put! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2754 Napisano Avgust 10, 2020 Ne silazi, 4856 postova Prijavi odgovor kao problematičan Одличан адитив.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22170 Napisano Avgust 11, 2020 Integrisan, 9547 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Procisti on brizgaljke ako su blaaago kontaminirane, kazu i sic usisnih ventila tretira... Ali, klapne gasa zaobilazi a obicno su one te koje ciscenje trebaju. Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2754 Napisano Avgust 11, 2020 Ne silazi, 4856 postova Prijavi odgovor kao problematičan Мислио сам као WYNN'S, име са великом традицијом. Ја више поштујем STP и стварно је учинковит онај OIL TRETMANT.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22170 Napisano Avgust 11, 2020 Integrisan, 9547 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja Soyki rekoh sta ga ceka ako hoce pravo ciscenje , a tvoje postove Krokodilo postujem i uvek volim procitati sta imas za reci 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2754 Napisano Avgust 11, 2020 Ne silazi, 4856 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ништа као ултразвук ако ситуација доџе до коске АЛИ, да не би дошла одличан је WYNN,S, STP а најјефтинији и више него учинковит ПЕТРОЛЕЈ.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15885 Napisano Avgust 11, 2020 Integrisan, 9303 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Najbolja kombinacija je skinuti dizne, ocisti ultrazvucno, vratiti nazad, upaliti motor da se zagreje pa pustiti ciscenje preko masine. Ovo sve pije vodu ako nema garezi na pecurci ventila. Ako ima garezi, jedini lek je rucno skidanje ako se moze prici ili demontaza glave. Sa aditivima koji se dodaju u rezervoar ne treba preterivati da se ne bi degradirala/odlepila guma sa usisne grane. Sasvim je dovoljno jednom izmedju 30 - 50K ocistiti dizne ako ima potrebe, kod automobila cesto bude izmedju 10 - 20K. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10307 Napisano Avgust 11, 2020 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Posle 44 'iljade predjenih može jedan aditiv, mislim da će mu koristiti... što i jeste ali pravi učinak će se videti kad se ladne pa na dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13984 Napisano Avgust 11, 2020 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Zuba87 čekam da ovde napišeš da si pišnuo na svom motoRciklu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Avgust 11, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Хахаха! Нисам ниједном... Од јуче! А да не буде да ништа нисам урадио, ставио сам му ланац, да држи таблицу да не испадне 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 11, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, shoyyka je napisao: Posle 44 'iljade predjenih može jedan aditiv, mislim da će mu koristiti... što i jeste ali pravi učinak će se videti kad se ladne pa na dalje... Ja sam u svoj FJR sipao taj aditiv za čišćenje dizni, ali celu bočicu na 2 puna rezervoara (na 50 litara). Mogu reći da se razlika oseti. Ali sam ja kod sebe radio i pranje usisnih leptira... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10307 Napisano Avgust 11, 2020 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, ThePainkiller je napisao: Ja sam u svoj FJR sipao taj aditiv za čišćenje dizni, ali celu bočicu na 2 puna rezervoara (na 50 litara). Mogu reći da se razlika oseti. Ali sam ja kod sebe radio i pranje usisnih leptira... Ja na pola... 325ml tretira do 70l goriva, minimum mora biti 20l goriva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...