Jump to content

Moto Zajednica

bajker71

Članovi
 • Broj tema i poruka

  444
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

1452 Excelent

O članu bajker71

 • Rank
  Svrati ponekad

Profile Information

 • Lokacija
  Beograd
 • Motocikl
  Yamaha FZ 750 Genesis

Poslednji posetioci profila

1237 profile views
 1. Meni mačke redovno uriniraju po ceradi motora. Pre neki dan sam podigao ceradu da nešto pogledam i dok sam ušao u kuću neka od njih je iskoristila priliku i isprskala mi skroz po alternatoru i levom deklu... Dok nisam provalio da mi one to rade stalno sam bio u tripu da mi negde curi rashladna tečnost. Ne znam kako da ih odviknem, svašta mi padalo na pamet.
 2. To je savršena žena, po mom kriterijumu. Voli motore, može dobro i da popije... Ja sa 2,2 promila alkohola u krvi nisam u stanju da spustim motor sa štendera. Verovatno joj nije problem ni da se potuče ako treba. @zika56 raspitaj se malo, u tvom je kraju... Vidi jel' čemu, baci neku fotku!
 3. Takvu ženu tražim godinama!
 4. Žao mi je što ispade najskuplji scenario kada je opravka Suzane u pitanju. Dobro je što nosiš opremu, uključujući čizme koje su čvrste i koje su ti, verujem, spasle stopalo od teže povrede.
 5. Znam jako dobro koliko je tu ljudi poginulo do sada. Voziš li ti tom deonicom 60 km/h? Ja ne, priznajem...
 6. Taj pravac od Prislonice do Preljine je dugačak 4-5 km, nema tu mnogo kuća oko puta i ono što ima je udaljeno dosta od magistrale. Put je širok i pregledan, kada bi neko vozio 50-60 km/h kamioni bi ga obilazili. Nikakvi "buljuci dece" se ne šetaju magistralom lupkajući loptu. Nemojmo preterivati stvarno...
 7. Tuga velika, u nedelju dana ostadosmo bez tri dobra čoveka sa foruma. Putuj Lale i široki ti putevi nebeski.
 8. Ovo je velika tragedija i gubitak, pre svega za njegovu porodicu a potom i sve nas na ovom forumu. Maločas videh temu i bio sam u neverici. Boris i ako mlad po godinama, bio je iskusan vozač, dobar poznavalac materije i odavao je utisak mirne i staložene osobe. Nekako mi ne ide uz njegov lik da je nešto jurcao bez kacige, obilazio... I ako je to sve sada manje važno bilo bi dobro saznati sve okolnosti pod kojima je naš kolega izgubio život. Boris je ostavio je trag na ovom forumu i bio poznat kao neko ko poznaje motocikle i bio je voljan da pomogne savetom ili ličnim angažovanjem. Saućeš
 9. Imaš li neke nove informacije o kolegi?
 10. Ja sam za vožnju uvek spreman! Nisam hteo sam da se javljam i preporučujem pošto mi je žao da vas limitiram po pitanju izbora terena za vožnju. Ipak su vaše mašine sposobne i za neki lagani off a moja Yamaha je malo izbirljivija po pitanju podloge. Ako planirate nešto po asfaltu rado bih se priključio i ako oklope još nisam montirao. Hvala Deki što ste me se setili!
 11. Bitno da je glava na ramenima i da nisi teže povređen a voljenu Suzanu ćeš ti srediti. Drži se i želim ti da što pre prevaziđeš situaciju.
×
×
 • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja