Luckygsxr 699 Napisano April 10, 2020 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan 39 minutes ago, Krokodilo said: Овог пропелера готивимо јер има Јапански дух. Sent from my SM-G955F using Tapatalk A pod japanski duh naravno "SUZUKI" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14720 Napisano April 10, 2020 moto merkat °°, 4907 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, dvlns je napisao: @MaxiS BMW S1000RR Nikad od tebe sektasa. godinu si izostavio 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano April 11, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Zbunilo te što nema kardan ili što nije zrikav? Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Nema ni sise Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2657 Napisano April 11, 2020 Drug član, 1520 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Videh da je neka petarda. Al' nigde signalizacije, i neAm pojma je li ovo street legal ili je samo za stazu, vidim ima i slick gume... Vidim da je neka nesreća Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13987 Napisano April 11, 2020 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan U ovom izdanju je samo za stazu ali za maximum sat-dva vremena postaje street legal Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3112 Napisano April 11, 2020 Drug član, 1062 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Auh kakva je crna 'tica, kako izdržiš do trekday-a 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13987 Napisano April 11, 2020 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nikako, trebalo je da sada imam vec jedan Navak iza sebe sledece nedelje drugi i u cetvrtak da krenem za Madjarsku na Pannonia ring. A umesto toga sam obrisao prasinu. Gotovo izvesno je da ni od Slovakia ringa u maju nece biti nista tako da mi predstoji jos brisanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2657 Napisano April 11, 2020 Drug član, 1520 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @dvlns Imas li neki snimak na YT kako teras "ovo" po stazi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13987 Napisano April 11, 2020 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan @MaxiS imam naravno, ovaj motor vozim od prosle godine i nisam ja neki predobar vozac. Onako solidno mi ide da ne budem lazno skroman ali voze ljudi i mnogo bolje. Imas tu dosta snimaka ako te zanima i na raznim motorima od kada sam poceo sa stazom. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13987 Napisano April 11, 2020 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan @štamparpa to sam ostavio za sledecu epizodu sta sam uradio na svom motociklu. Ali stavicu Ducati znojnicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13987 Napisano April 11, 2020 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, štampar je napisao: Biće bolje ali moraš početi da zavrćeš do ili u crveno Skupljao sam 00 jer sam godinama vozio 600. Moram priznati da je bilo nategnuto vec sam hteo da odustanem od litre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17180 Napisano April 11, 2020 Integrisan, 5049 postova Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, štampar said: Bogami razlika je to .. Probao sam drugarov GSXR 600 i svidelo mi se (dorađivano za stazu,kočnice vanserijske)...lepo mi ''ležao'',... Zašto nisi uzeo nešto 750 ccm ? GSXR750 <3 svaka cast suzukiju i ne znam zasto ostali japanci nisu uleteli u tu kategoriju posle. Manje zavrtanja, saltanja, vise obrtnog momenta, vise snage. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13987 Napisano April 11, 2020 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za 750 spala knjiga na jedno slovo. Par godina sam vozio cbr600rr pa kad sam pao sa nje kupio r1 big bang da isteram strah. Vozio jednu panoniju i isprepadao se pa je prodao i kupio gsxr600 i kada sam se opet malo oslobodio straha uzeo bmw. Hteo sam sa traction control a bmw je najjeftiniji jer su japanci tek 2013 na zx10 i r1 ubacili traction a honda i suzuki tek 2017 Mozda je Kawa koju godinu ranije imala traction ali svakako malo ih je kod nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1697 Napisano April 11, 2020 Drug član, 874 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno sam stigao da se malo posvetim motoru i zalepim nalepnice. Usput sam i ofarbao bocne plastike, onako, sprejom, amaterski, stara boja mi je bola oci... Ovakav je bio do jutros: Onda pranje, pa matiranje plastika i farbanje: I na kraju nalepnice: Sve je bilo gotovo veceras, zato je poslednja fotka iz garaze, ali se vidi ideja... Resenje je privremeno, motoru sleduje detaljno sredjivanje, verovatno vec sledece zime, ovo mi je samo da ga malo uljudim do tada. Jos jednom hvala Grafigu koji mi je odradio nalepnice. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2357 Napisano April 16, 2020 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio sijalicu. Video sam da obicno idu 2 u kutiji,ja trazio jednu i dobio. 750 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17217 Napisano April 16, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2393 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, lestra je napisao: Zamenio sijalicu. Video sam da obicno idu 2 u kutiji,ja trazio jednu i dobio. 750 din. Uh, nadam se da imas bilo kakvu garanciju, tesko g...no od sijalica, namenjao sam ih se milion...nikad vise c6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1961 Napisano April 16, 2020 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam stavio gumene podloske na svaki saraf na oklopu, jeftina investicija a mnogo znaci. Ne znam zasto nisu ranije bile na motoru, ili farbicki nisu stavljene ili je neko pre mene skinuo. Sve u svemu meni je ovako i lepse i sigurnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano April 16, 2020 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan priprema sedla konjiću, radovi teku.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6732 Napisano April 16, 2020 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Hteo sam danas nešto da uradim ali mali pomoćnik više smetao nego pomagao... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2357 Napisano April 16, 2020 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, BokyBoy said: Uh, nadam se da imas bilo kakvu garanciju, tesko g...no od sijalica, namenjao sam ih se milion...nikad vise c6 Jbm li ga,ova prosla je trajala jedno 2 god,nek traje i ova tolko ja srecan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 122 Napisano April 16, 2020 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio ulje u viljuskama,sipao 15w za probu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoronaSeed 32 Napisano April 16, 2020 U prolazu, 79 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha FZ1 (N) Prijavi odgovor kao problematičan Ugradio katadiopter (macije oko) ispod tablice da bih presao tehnicki... "JEEEEJ" zar ne? -otpalo je taman posle slikanja- ... Dok je u to vreme neki Amer sklapao custom copper-a od viska materijala koji je pronasao u garazi i sada ga legalno vozi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17217 Napisano April 17, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2393 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje za sve, prednja viljuska uradjena kompletno pa sam cackao danas ogibljenje, tj SAG...uradio prednje extra, drasticna razlika u voznji, pogotovo na kocenju, mnogo mirniji prednji kraj, Ohlins je cudo... e sad, zadnji mi je malo rebus pa se pitam, (a pitam i Vas) koji li je za podesavalje Preload-a, koji za Rebound, ja nesto kontam da je ovaj sa sajlom (prva slika) Preload a onaj direktno na amortu za Rebound al rekoh, ajd da pitam... Sutra nastavljam fino podesavanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17217 Napisano April 17, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2393 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, BokyBoy je napisao: Jedno pitanje za sve, prednja viljuska uradjena kompletno pa sam cackao danas ogibljenje, tj SAG...uradio prednje extra, drasticna razlika u voznji, pogotovo na kocenju, mnogo mirniji prednji kraj, Ohlins je cudo... e sad, zadnji mi je malo rebus pa se pitam, (a pitam i Vas) koji li je za podesavalje Preload-a, koji za Rebound, ja nesto kontam da je ovaj sa sajlom (prva slika) Preload a onaj direktno na amortu za Rebound al rekoh, ajd da pitam... Sutra nastavljam fino podesavanje. Nasao jbg...Hvala u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2741 Napisano April 17, 2020 Braveheart, 703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Stavljen nov did zlatni lanac i lančanici, podmazani semerinzi tockova. Kad sam video kako izgleda, hteo sam da se upiškim od sreće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...