RankoBg87 8190 Napisano Jun 11 Ne silazi, 3562 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sto ti smetaju torbe, stavis ih gore, malo cudna pozicija ali dok ne resis bice ok, e sad jedino ako ne mogu da se okrecu tj da budu kontra zbog snopa onda jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1292 Napisano Jun 11 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da, može i tu, ali onda mi nisu zaštićeni od pada. Aj razmisliću, tek sam ih stavio, pa ću videti opcije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8190 Napisano Jun 11 Ne silazi, 3562 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Bolje misli da ne padnes nego sta ce biti s maglenkama, one su svakao na cevi pa ce ih ako vec i dodje do kontakta pomeriti tako da bolje ih pomeri da imas funkciju kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 7986 Napisano Jun 12 Ne silazi, 6830 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Današnja zanimacija. Prilično očuvan Colibri AOS. Godina 1972 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1720 Napisano Jun 14 Vinyl rider, 901 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan On 19. 5. 2026. at 20:49, Andrej_Hotstepper je napisao: ...to su te godine... "daj poklopac".. Bolje da stavi poklopa nego da se osramoti - kazu - u ovim godinama ne moze da razocara , moze samo da iznenadi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 17465 Napisano Jun 14 (promenjeno) Drug član, 1992 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam podešavao ugib (sag) prednjih vila i prepodesio predopterećenje zadnje opruge. Koristio sam vezice za određivanje položaja prednjih vila a nekim proračunima uz korišćenje neta došao sam do vrednosti od 3,5 cm koliko treba da motocikl čučne napred pod mojom težinom sa obe noge na fuzasterima. Pridržavao me burazer za nosač kofera da se ne izvalim na stranu. U principu bio je tu negde, bilo je potrebno dodati samo 1/3 kruga. Pozadi podigao sa položaja 3 na 4, pomoću motke jer ključ nemam, pošto sam utvrdio da je na 3 ipak bilo previše meko... Povrat (rebound) ostavio na položaju 3 jer mi tako odgovara. Igri nikad kraja... Promenio Jun 14 član bajker71 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24584 Napisano Jun 14 Integrisan, 7936 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja to nesto podesavao pa na kraju odustao Ispalo da kad sednem napred i ne sedne puno, da moram da popustim i fabricko podesavanje preloada napred a ne verujem bas da sa 80kg sa opremom sam toliko lagan da moram da otpustim do kraja... Sta ja znam vozi se lepo kako sam podesio i to je to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 25167 Napisano Jun 15 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 3002 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Nisam jos al' sa' ću... Lepte'ebo, radim servis na svaka dva meseca... Promenio Jun 15 član BokyBoy 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8190 Napisano Jun 15 Ne silazi, 3562 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pa radi na 6-8k pa neces 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 4167 Napisano Jun 15 Drug član, 1335 postova Lokacija: New Now Motocikl: B King Prijavi odgovor kao problematičan On 6/9/2026 at 3:35 PM, Влајко said: Ја бих вам свима препоручио карданиш... Kaže se kaiš, evo ispravio sam ti to 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9995 Napisano Jun 15 Ne silazi, 3966 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, BokyBoy said: Nisam jos al' sa' ću... Lepte'ebo, radim servis na svaka dva meseca... A ne valja av?! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 3095 Napisano Jun 16 Drug član, 1328 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Hornet 600, Honda VT 750 RC29, Honda CBF 600 S, Kawasaki KLX 250, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ulje zamenjeno u menjaču, sipan Castrol 75W140 MTX, stavljen kofer koji sam kupio od kolege, ploču sam imao kući, setih se slučajno starog Givi kofera koji ima monokey sistem. Послато са 23127PN0CG помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 19299 Napisano Jun 16 Ne silazi, 1490 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Za kolege koje su se raspisale oko podmazivanja lanca: VITOILER — Mechanical Chain Lubrication for Motorcycles VITOILER.COM VITOILER is a fully mechanical, automatic chain lubrication system for motorcycles. No electronics — just reliable oil... Nesto novo, naš čovek patentirao, Vita iz MK Bezbednost. Specijalna formula, neki Afrikanci iz grupe ugradili. Meni zanimljivo, ali imam Cobru pa ne bih da menjam. Jedino ako promenim motor. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2366 Napisano Jun 16 Drug član, 1633 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Gledao. Zanimljivo da se lanac podmazuje odotzo, tako da kažem. Inače je 140€ aparatura a ako oni ugrađuju, to je još 5.000. Praktično kao scott V sistem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1947 Napisano Jun 16 Drug član, 1719 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Možda jedna zanimljiva stvarčica... Pro-Oiler Webshop PRO-OILER.EU Pro-Oiler developed an advanced chain lubrication system in 2002. Over the years the system is slighly improved with extra options like a GPS module 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 10791 Napisano Jun 16 Drug član, 3418 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije baš jasno zašto mnogi podmazuju i prskaju lanac odozgo, a ne po "gazećem" sloju. Prvo, penetriraće bolje ako ga odmah nagazi lančanik, drugo, smanjuje se trenje pri kontaktu sa lančanikom, treće, manje će da prska. Ovako kad se nalije odozgo, prvo ga otrese u prostoru kod prednjeg lančanika, a ako nešto i ostane na lancu, zadnji ga lansira u facu neopreznom posmatraču Što se ispiranja tiče, direkt pada na karton koji se podmetne ispod (ako se čisti klinerom u spreju), a ne da se sa gornjeg dela prenosi na donji. A i napraviste od svega nauku... Beskrajna rasprava oko jedne usputne, rutinske radnje. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1615 Napisano Jun 20 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Taman sto istekla garancija, poceo da slini na kucistu termostata tako da sam danas zamenio O ring, oprao ekspanzionu posudu i promenio rashladnu tecnost. U motoru je bila cisto zelena tecnost, mislim da je original Kawasaki, ja nisam mogao da je nadjem ovde pa sam sipao IPone 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 17465 Napisano Jun 20 (promenjeno) Drug član, 1992 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ovih dana se baš peglalo, skupila se lepa kilometraža. Malo mokrog asfalta posle kiše, malo buba na autoputu, malo sveže postavljenog asfalta, bilo je radova na putu i nasutog belog prašnjavog kamena... Danas sam oprao i podmazao lanac, koji je baš bio katastrofa i uljni hladnjak je bio bukvalno začepljen krupnim insektima... I naravno preleteo potrošenom šmirglom izduvne cevi koje su bile pune skorenih nečistoća. Promenio Jun 20 član bajker71 13 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Valsorim 70 Napisano Jun 20 U prolazu, 48 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT07 2014. Prijavi odgovor kao problematičan Kako su lepo ispolirane izduvne cevi, svaka čast. Jesi koristio neko sredstvo uz šmirglu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 17465 Napisano Jun 20 Drug član, 1992 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne ništa, samo potrošena vodena hiljadarka. Imam Autosol Bluing Remover koji savršeno radi posao i ubija žutilo cevi, ali ima da se trlja a ovako mi bukvalno 10 minuta posla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 498 Napisano Jun 27 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio fabrički vizir , stigao mi crni sa AliExpress.Nije loše , dobro se uklopio. 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 10791 Napisano Jun 27 Drug član, 3418 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Na lepom modelu, sve lepo stoji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 498 Napisano Jun 27 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Tako je kolega po motoru Nije da se falim ali bio prošli vikend u V.Plani sa drugarima na moto skupu , bar 6 ljudi me pitalo oko motora i oduševljavali su se sa njime . Lik na ulazu čim sam stigao me startovao i oduševljavao se mašinom,razumljivo je sve manje ih ima pogotovu krštenih primeraka.Videh još jednog na skupu dual b belo plavo crveni i to je to.Uglavnom ljudi stari kao ja četres-pedeset godina ispisnici fleširaju na ovaj model. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 169 Napisano Jun 28 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Lozanj, Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki ZZR 250, Yamaha YZF600R Thundercat, Ninja ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Oprao i podmazao lanac... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 15097 Napisano Jul 3 Ne silazi, 1508 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Danas na ćerkinoj Yamahi mt07 (kupila pre par dana) promenjrno ulje i filtar,zamenjene pločice i opran i podmazan lanac. Radila dosta toga sama uz nadzor i objašnjavanje zašto se nešto radi baš tako. Najviše mi je drago što sno proveli vreme zajedno jer u zadnje vreme toga je sve manje. Još treba nabaviti gume ali to baš i nije tako jedmostavno. Da li neko zna gde bi mogli poručiti a da ne bude čekanje 10 dana i da DOT ne bude 19,20 nego 25 i da ne bude xmoto...od njih ni aspirin. 4 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...