Zlatko LA 2971 Napisano pre 4 sati Drug član, 1317 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: BMW R 1150 GS, Triumph Tiger 1050, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Rešio sam da probam nešto novo, mislim staro, ali za mene novo. R 1150 GS 2000. Uvežen iz CH pre nekoliko dana, stanje me oduševilo za motor koji je iz tog perioda i na satu ima 123000 km. Sve na motoru radi u najboljem redu, boxer prede. Gume nove, ulja sva promenjena, ali bih ja to promenio podrazumeva se. Pa mi ipak treba vaša pomoć oko toga, najbolje bi bilo vaše iskustvo koje se ulje dobro pokazalo, takodje za menjač i kardan. Biće još detalja, ovo je prvo pranje. Послато са 23127PN0CG помоћу Тапатока 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3235 Napisano pre 1 sat Drug član, 1098 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu, neka je sa srećom. Već 2 meseca vrtim oglase i pratim cene, isti model - od 2000.do 2003.god, samo da ne bude žut Ali nećemo znam da li će mi se svideti boxer...Pratiću te Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2971 Napisano pre 30 minuta Drug član, 1317 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: BMW R 1150 GS, Triumph Tiger 1050, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuu žut mi je numero uno, lepa mu je i tamno siva. Boxer je van ovoga sto sam do sad vozio. Nekome sam vec pisao, eneralno meni takav utisak ostavlja, deo od kamiona, traktora, aviona, grejdera i eto GS 1150. Ima sva tri kofera (bocne aluminijumske), tank torba, roll bar, poviseni vizir, custom sediste koje je vrhunski udobno. Ja sam narucio jos jedan kofer nekako mi je onaj fabricki star, valjda nisam navikao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...