bajker71 16705 Napisano Maj 10 Drug član, 1947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Provozao se malo danas po lokalu sa Šojkom i od samog starta vidim da Bandža ne radi kako treba. Razmišljam gde sam sipao gorivo itd. Kažem Milane meni ne prima više onako lepo gas, kao da radi na tri cilindra. Proba on po gasu kaže super ti ovo, navikao na dva cilindra. Krenemo da pipamo izduvne grane, prve tri vrele, četvrta hladna. U tom čuču grmi zec! Vratim se kući i skinem Denso iridijumsku svećicu koja je prešla oko 13 Kkm i stavim neku staru Denso sa dva pipka, standardnu za njega. Motor radi kao sat... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3213 Napisano Maj 10 Andragog, 5750 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Vrati te stare koje su original i odlične za razliku od fake Denso ! Mene je XTZ750 zezala smo tako sa Denso iridiumom. Kad sam vratio stare verovatno iz 1995. god, nikad vise problema ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2963 Napisano Maj 10 Drug član, 1287 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam manje fake Denso svicica ima nego NGK kojih je kamara kod nas. Inace, Denso se proizvodi izmedju ostalog i u Kini. Ako mozes one Made In Japan, njih uzimaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23742 Napisano Maj 10 Integrisan, 7679 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam detaljisao. 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 16705 Napisano Maj 13 (promenjeno) Drug član, 1947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi lik javi da je stigla prednja guma. Stigao sam da skinem prednji točak a sutra idem po gumu pa kod vulkanizera. Pločice ne izgledaju loše posle 23 000 km... EBC polusinter Promenio Maj 13 član bajker71 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9460 Napisano Maj 13 Ne silazi, 3806 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Pločice su iha.. Niš ne diraj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 528 Napisano Maj 13 Zainteresovan, 415 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Vojo ili ti ne kocis ili se tvoje plocice regenerisu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10132 Napisano Maj 13 Ne silazi, 2693 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Da je GS pa da razumem...on proizvodi plocice , ostali trose Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 16705 Napisano Maj 13 (promenjeno) Drug član, 1947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, drazenye je napisao: Vojo ili ti ne kocis ili se tvoje plocice regenerisu. Ne znam u čemu je fora... Pločice prednje montirao kada i nove gume 12.04.2022. Ovo je današnja kilometraža... Prednju gumu menjam i ako je još mogla a zadnja dobra i dalje... Promenio Maj 13 član bajker71 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15564 Napisano Maj 13 Integrisan, 3319 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Dobra kompresija pa koči motorom ! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 16705 Napisano Maj 13 Drug član, 1947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne vozim po gradu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 528 Napisano Maj 13 Zainteresovan, 415 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Salim se malo, moj kum na autu mu plocice trajale skoro 80000km, on to poooolako vozi. Ja tako ne znam a bogami i necu! Meni max 25000km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12052 Napisano Maj 14 (promenjeno) Hronični Motociklopata, 7891 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Često mi se dešava kad vozim iza nekog i gledam kako im se stalno pale štopaljke a ja totalno bez potrebe da kočim. Motorno kočenje + blagovremeno puštanje gasa = večne pločice Promenio Maj 14 član Disko Nindža 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23742 Napisano Maj 14 Integrisan, 7679 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, bajker71 said: Ne vozim po gradu... Takodje. Sta ja po Vojvodini idem ravno, pa krivina prodjem bez kocnice. Mogu plocice da mi traju 5 godina i vise xD 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 24366 Napisano Maj 14 Vozim motor, nisam BAJKER, 2960 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan ...vi bas ne znate da se zabavljate...penzosi... 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23742 Napisano Maj 14 Integrisan, 7679 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo dosao od Ranka iz ZR. Ozuljao sam dupe fino. 240km Uradjen komplet servis vila i sinhronizacija. Dobio kompliment za motor 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 16705 Napisano Maj 14 (promenjeno) Drug član, 1947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Montirao novu prednju gumu. Vulkanizer u Pa uslugu montaže gume, zamenu ventila i balansiranje naplatćuje 1150 din! Prijatno iznenađen... Promenio Maj 14 član bajker71 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7625 Napisano Maj 14 Ne silazi, 3367 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pokvario 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2963 Napisano Maj 15 Drug član, 1287 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Mesec dana mi motor stoji onako, naisle neke drugi stvari i u garazu nisam usao. Nocas reko idem koliko god da mi se ne radi da vratim makar, isteci ce i registracija. Vracena klackalica i amortizer, pa cu videti dal da vratim tocak cisto da bih zategao sve to kako treba, pa da skinem ponovo i da odradim vile i ulje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7625 Napisano Maj 15 Ne silazi, 3367 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ima posla ko hoce da radi Hocu da odradim kod Tese amortizere, zamenim gume. Ne znam u kojoj temi je bila prica za crveni Brembo da bi trebalo da se oguli crveno da hoce da napravi dzumbus, vidim da je pocelo da se kruni pa cu i to da sredim. Lanac dobijam do kraja meseca i tad cu zadnju gumu. I mali servis u toku nedelje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9962 Napisano Maj 15 Ne silazi, 2452 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan To za Brembo je pomenuo @đunta a ja lično iskusio.Stopilo farbu sve.Skinuo pločice,odrao sve podmazao i montirao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10132 Napisano Maj 15 (promenjeno) Ne silazi, 2693 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, RankoBg87 je napisao: Pokvario Znao sam da ove ograde na motoru imaju neku bitniju funkciju : Jel Seba daje i dascicu po meri ili se to naknadno dokupljuje ? Promenio Maj 15 član Darko Mihajlovic 1 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7625 Napisano Maj 15 Ne silazi, 3367 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je za vip clanove a inace se gornji kres bar kod Honda zove gelender tako da mu dodje ko ograda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2963 Napisano Maj 15 Drug član, 1287 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, RankoBg87 said: Pokvario Nikad bolju primenu crash cage-a nisam video, ozbiljno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10132 Napisano Maj 15 Ne silazi, 2693 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, Abi je napisao: crash cage-a Zovi ga kako 'oces - to je ograda ! Gelender ! U duhu... 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...