nuk 766 Napisano pre 12 sati Zainteresovan, 740 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Abi je napisao: Jel moguce da retarda lagano ide u tebe, jos mu dolazis sa desne strane i imas prvenstvo... ko sve ima dozvolu. 30m čistog prostora da me vidi, nisam ni naslutio da neće da stane inače bih lagano ukočio, taj previd nikako ne mogu da objasnim sebi. Možda bih i ostao na točkovima ali sam se u panici bacio zbog onih stubića. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2965 Napisano pre 1 sat Drug član, 1289 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, nuk said: 30m čistog prostora da me vidi, nisam ni naslutio da neće da stane inače bih lagano ukočio, taj previd nikako ne mogu da objasnim sebi. Možda bih i ostao na točkovima ali sam se u panici bacio zbog onih stubića. Ma tebe kapiram, ni kraj pameti ti nije da idiot nece stati. Meni se to desilo da mi je ciga u kamionu odjednom preprecio put, mislim da je namerno uradio, nema drugog objasnjenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...