drmilan_ 5407 Napisano Jul 6, 2021 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Blago vama, ja moju moram da molim da odem negde sam bez nje SKoro pa da ne znam kako je sam voziti 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Jul 6, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan što si prodao Transalpa, mogao si da se osamostališ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Jul 6, 2021 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Tesko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Jul 6, 2021 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan @Tumbe @ZERO CORD ADVZa sediste tj.udobnost ste u pravu.Zene ne razlikuju mnogo motore da li je sport,turing ili enduro ili koja je marka..kada sedne na motor njoj je bitno da je udobno i da je polozaj ok i tu je kraj price....naravno prvi uslov je da se ne vozi divljacki i da je voznja na motoru bar malo privlaci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZERO CORD ADV 641 Napisano Jul 6, 2021 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Ježevica - Požega Motocikl: KTM 450 EXC-R, Honda Africa crf1000L Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ovo poslednje ključno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Jul 6, 2021 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je situacija malo drugacija, nije vazno koji motor ili skuter vozis dovljno je zeni reci da nece morati da kuva 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZERO CORD ADV 641 Napisano Jul 6, 2021 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Ježevica - Požega Motocikl: KTM 450 EXC-R, Honda Africa crf1000L Prijavi odgovor kao problematičan Da ne smorimo temu, evo par slučica sa poslednje vožnje. Možda i u njima čuči odgovor za moj slučaj. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2556 Napisano Jul 12, 2021 (promenjeno) Drug član, 1502 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja juce 200km u komisluku. Niš, Prokuplje, Beli kamen, Bubličko jezero, preko Zlate do Kočana, Niš, Svrljig, Niš. Nesto preko 200km. Put do Prokuplja standardan, od PK do belog kamena puno krivina, a nekih 7-8km do belog kamena rupa do rupe. Msm da sam tu deonicu prelazio pola sata. Istres'o sam svaki sraf i zabicu koja mi je ispala negde u oklopu skutera Mali točkići na burgmanu... Odatle do jezera spust i malo bolji put, jezero iznenadjujuce puno sa dosta kupaca. Po meni bolje izgleda od Bovanskog i ako je Bovansko vece. Ima i kafanica na plazi. Na dalje standardno. Utisak, dosta sam proveo na skuteru juce, i primetio da mi sediste tvrdo. Vrv cu ga presvuci i ja. Do sada su voznje bile max 2 sata uz pauze, juce se bas izvozah... Druga stvar koju sam naucio na tezi nacin, vise ne vozim u majici kratih rukava i u sortsu. Izgoreo sam! Jos sam rukave prebacio na ramena da ujednacim boju. Pa ne smem da pipnem ramena i butine Promenio Jul 12, 2021 član MaxiS 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4494 Napisano Jul 12, 2021 Drug član, 971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Tako moj ćale vozio do Grčke ua majici, izgorele mu ruke kao nikad. Ostatak porodice bilo sramota kad se skinuo na plaži Inače, nešto mi ova tema mrtvo deluje u odnosu na prošlu godinu. Ne znam da li se manje vozi zbog vrućina ili mi mrtvo deluje jer ne stižem da vozim, pa i ne dajem svoj doprinos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8426 Napisano Jul 12, 2021 4_tocka_i_karoserija, 1872 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Nešto više od 400km kolima juče Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Jul 12, 2021 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Sledeći vikend je okupljanje najboljih kosača na Rajcu pa sam skočio dok nema gužve i naroda 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Jul 12, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Sta ce da kose, kad je sve izgorelo, ostala samo zemlja? Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Jul 12, 2021 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Košenje je u drugom planu pored kiselog kupusa i pečenja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7642 Napisano Jul 12, 2021 Drug član, 2920 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Po planinama trave koliko hoces, to u Bg sve izgoreloПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Jul 12, 2021 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Uf kakve fotke @Milanezi svaka cast.Imam pitanje bas vezano za Rajac.Nisam nikada bio....1000x prosao ibarskom pored skretanja ali nikada nisam otisao bas tamo.Sta ima da se vidi kakav je put od skretanja sa Ibarske i da li vredi ici motorom koji nije za off road(Yamaha Fazer).Na mapi deluje da moze da se napravi lep neki krug. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Jul 12, 2021 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ok je put od Ibarske pa sve do gore, solidan asfalt. Imaš par serpentina do vrha i na njima ima šodera i peska. Danas su sredjivali obalu pa je bilo i neke mehanizacije. Sačekaj da prodje kosidba pa opleti onaj tamo vikend ili kasnije. Možeš fejzerom i ovo sa fotki da obidješ, ja sam malo preko livada malo zemljanim putem ali može do vrha. Sa Rajca se spustiš na Takovo, ima lepih etno sela i prirode, ima šta da se vidi, vozi i pojede 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4494 Napisano Jul 12, 2021 Drug član, 971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Meni Rajac lep, čak sam i planirao ove godine da kampujem tamo jedan vikend, samo zbog obaveza neću stići. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Jul 12, 2021 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru.Svakako cekam da prodje kosidba i da se provozam kada nema guzve.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4494 Napisano Jul 12, 2021 Drug član, 971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Pazi, za voznju i nije nesto. Za setnju msm da je top. Prosle godine sam se odvezao gore, nisam isao dalje, ali msm da u tom smislu nema mnogo sta da ponudi. Ali ima pesackih staza odatle do Ravne gore i jos nekih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Jul 13, 2021 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, zaludan said: Nešto više od 400km kolima juče Lakat kroz prozor ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8426 Napisano Jul 13, 2021 4_tocka_i_karoserija, 1872 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Ninja66 je napisao: Lakat kroz prozor ? Što je najgore, nije. Prevruće je bilo pa sam skoro sve vreme vozio pod klimom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
polic 55 Napisano Jul 15, 2021 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, sto Strom dobro izgleda ! Imao sam ga od 2007 do 2010 i u medjuvremenu promenuo dosta motora a sada imam Tracera 900 GT ali kada ga vidim uvek mi zaigra srce ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Jul 15, 2021 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovo treći po redu 650, šta da ti kažem... Mnogi oko mene se zbog toga pitaju dal sam normalan Nekome se svidja, nekome ne, meni je skoro pa savršen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Jul 18, 2021 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan On 7/12/2021 at 2:41 PM, Eol said: Na mapi deluje da moze da se napravi lep neki krug. Evo jedne ideje koju bih obisao ove godine, pa ako si zainteresovan ... (2) put - KV + Borac + Takovski Grm.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Jul 18, 2021 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan @Deki Katana lep krug,zainteresovan sam za ovako nesto,meni uglavnom vikendom odgovara,ma da moze da se desi i radni dan da sam slobodan ....pisemo ovde sta,kada i kako pa da se uklopimo.Mozda bude jos neko zainteresovan .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...