zerocool 4 Napisano Jun 8, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan sto se tice cenovnika usluga, adrese, radnog vremena, ... http://www.gsp.rs/tehnicki_pregled1.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzanags 7 Napisano Jun 8, 2010 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da je u Novom Sadu tehnicki vise manje i uglavnom oko od 800 do 1.200 din, obavestavam vas da sam danas bio na tehnickom - 600 din kuca se zove "Damjanov" Radoja Domanovica 45 (iz Partizanske desno kad se dolazu iz Kisacke), a taman krenuh za Temerin gde je 500 din. al' ovo mi blize i otprilike je to to. Samo mi u registracioni list ovaj na tehnickom upisao gorivo benzin/dizel a u agenciji mi rekose da je to nesto skuplja varijanta nego kada pise bezolovni benz al aj da se ne vracam... Za 500ccm registracija bez tehnickog 9.971 din. (prosle godine oko 7 i nesto 'iljada?) Nemojte da vise idemo na proteste povodom skupih registracija bice jos skuplje! :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Jun 8, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan pa da dok dodjes do nas i nazad 50km, prosek 300din u gorivu ;D izadje jeftinije u NS ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Jun 9, 2010 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan nije to fol, tako mora... kad bi prednjom ukočio, izleteo bi iz onih valjaka i postoji velika mogućnost da bi pao na neku stranu, Danas sam radio tehnicki za ST. Covek koji radi na tehnickom je proverio i prednju i zadnju kocnicu na valjcima. Takodje je to radio i za prosli motor. tehnicki- 1000din registracija sa novom saobracajnom i novim tablicama 19900din!!! Motor je 92 godiste. Bas mnogo. Iznenadih se kad sam cuo cifru. Sve zajedno skoro 21000din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Jun 14, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Tehnicki pregled za sve motorcikle (bilo koju vrstu), bez polise njihove- je 400 din, u "Balkanu", Ugrinovacka ulica u Zemunu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Jun 15, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan kawa er6n 2006 16250 din + GSP tehnicki 413 din o prenosu nisam hteo ni da razmisljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Jun 15, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan nije to fol, tako mora... kad bi prednjom ukočio, izleteo bi iz onih valjaka i postoji velika mogućnost da bi pao na neku stranu, Danas sam radio tehnicki za ST. Covek koji radi na tehnickom je proverio i prednju i zadnju kocnicu na valjcima. Takodje je to radio i za prosli motor. tehnicki- 1000din registracija sa novom saobracajnom i novim tablicama 19900din!!! Motor je 92 godiste. Bas mnogo. Iznenadih se kad sam cuo cifru. Sve zajedno skoro 21000din. E prijatelju....to je zato sto imas previse para pa ih bacas na svoje "LUKSUZNO VOZILO". Kako kaze ona presuda iz' 51 god. : "Imas motor koji nemilosrdno upotrebljavas i trosis benzin" Zbog toga si kaznjen sa 21 000 dinara ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkorsa85 200 Napisano Jun 21, 2010 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda crf300l rally Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam da na nekim mestima postoji varijanta da se na tehvickom pregledu bike ne tera na valjke nego imaju neku drugu varijantu.Zna li neko koja je to druga mogucnost za proveru kocnica i gde ima u bgdu da se uradi tehnicki bez valjaka? Ides u GSP garazu, pomenutu vise puta u ovoj temi. Testiranje kocnica se radi tako sto ga "malo zaletis i naglo zakosis, ali ne previse naglo da ne bi pao". Provereno u praksi. Ali, kocnice bi trebalo da sredis zbog sebe i svoje bezbednosti. Pozdrav, Nebojsa hvala i na informacijama i na upozorenju.poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile13 4 Napisano Jun 23, 2010 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway speed 150-2007,Kawasaki GPZ 500S-1996 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, hteo bih da kupim motor ali mu je registracija istekla prosle godine a nije odjavljen.Moje pitanje je dali treba samo da platim odjavu motocikla i vratim stare tablice ili cu morati da platim i neku kaznu jer je registracija istekla a motor nije odjavljen.Jos da pitam gde se vracaju tablice u Beogradu u Ljermontovoj ili negde drugde.Unapred hvala!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neboisha 2 Napisano Jun 23, 2010 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara-Miljakovac Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, hteo bih da kupim motor ali mu je registracija istekla prosle godine a nije odjavljen.Moje pitanje je dali treba samo da platim odjavu motocikla i vratim stare tablice ili cu morati da platim i neku kaznu jer je registracija istekla a motor nije odjavljen.Jos da pitam gde se vracaju tablice u Beogradu u Ljermontovoj ili negde drugde.Unapred hvala!!! Ako je motor registrovan u Beogradu samo uradis kupoprodajni ugovor, platis porez i ides u sup (bilo koji opstinski) da produzis registraciju . Nikakve odjave, prijave, bakraci... Ako je motor iz nekog drugog registarskog podrucja mora da se odjavi u pripadajucem supu i da se (verovatno) plati kazna jer su supovi po unutrasnjosti azurniji od beogradskog po tom pitanju. Onda ides u ljermontovu na registraciju, odnosno da uzmes tablicu... Pozdrav, Nebojsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile13 4 Napisano Jun 23, 2010 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway speed 150-2007,Kawasaki GPZ 500S-1996 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno Nebojsa na brzom odgovoru!!!Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Jun 24, 2010 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan nije to fol, tako mora... kad bi prednjom ukočio, izleteo bi iz onih valjaka i postoji velika mogućnost da bi pao na neku stranu, Danas sam radio tehnicki za ST. Covek koji radi na tehnickom je proverio i prednju i zadnju kocnicu na valjcima. Takodje je to radio i za prosli motor. tehnicki- 1000din registracija sa novom saobracajnom i novim tablicama 19900din!!! Motor je 92 godiste. Bas mnogo. Iznenadih se kad sam cuo cifru. Sve zajedno skoro 21000din. Odrali su te. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Jun 25, 2010 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan tehnicki- 1000din registracija sa novom saobracajnom i novim tablicama 19900din!!! Motor je 92 godiste. Bas mnogo. Iznenadih se kad sam cuo cifru. Sve zajedno skoro 21000din. Tek danas stigla tablica. GLeda radnica iz SUP-a moje uplatnice i kaze da mi je naplaceno 7500din umesto 3042din za porez. Ladno 4500din vise!!!!! Odem do dunava i uplatim te 3042 a one 7500 ce da mi vrate kroz par dana. Jbt sta ovde moze da prodje sve. Jos mi kaze lik iz dunava - mogla je i da ne gleda i da prihvati onu vecu uplatnicu i nikom nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Jun 26, 2010 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan tehnicki- 1000din registracija sa novom saobracajnom i novim tablicama 19900din!!! Motor je 92 godiste. Bas mnogo. Iznenadih se kad sam cuo cifru. Sve zajedno skoro 21000din. Tek danas stigla tablica. GLeda radnica iz SUP-a moje uplatnice i kaze da mi je naplaceno 7500din umesto 3042din za porez. Ladno 4500din vise!!!!! Odem do dunava i uplatim te 3042 a one 7500 ce da mi vrate kroz par dana. Jbt sta ovde moze da prodje sve. Jos mi kaze lik iz dunava - mogla je i da ne gleda i da prihvati onu vecu uplatnicu i nikom nista. Proveri ovde, mora da bude identicno http://www.registracija-vozila.rs/index.php?option=com_chronocontact&chronoformname=Info_za_registraciju&Itemid=65〈=sr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zerocool 4 Napisano Jul 7, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan moram da se ispravim, posto sam uradio registraciju F800GS, 2009 godiste. U GSB garazi neznaju gde je broj motora, drugo njihove radno vreme nije kao sto na sajtu pise od 09h-17h. nego od 09h do 15h(16h), pri cemu nemojte da idete tacno na vreme, ostavite bar 30 min iza 09h i bar 45min pre 15h. ja sma isao vise puta. i na kraju sam obavio tehnicki (900din) sa desne strane kada se ide iz pravca NB (blog70) i zelite da izadjete na auto put, neposredno pre izlaska na autoput. tu su praonica, i prodaj polovnih automobila. inace registracija, zeleni karton, tehnicki ~30.000din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jul 23, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan U cilju da se koliko je moguce smanje ukupni troskovi registracije, za one koji ne zele da cekaju redove u MUP-u, zamolio sam agenciju preko koje ja vec duze registrujem motore i auto, da ponudi snizene cene za svoje usluge clanovima BJB foruma (a moze i simpatizerima ). Usluga agencije za nosenje u MUP ( tj. cekanje i overu sabracajne) bi bila za BJB 600 din. uz uslov da se kod njih uzme osiguranje ( ukljucujuci pripremu i ispisivanje uplatnica i polise). Tehnicki, je, rekli su mi, za sada najpovoljniji u Balkanu, u Zemunu, kraj Ugrinovacke ulice, za motore 400 din., a za automobil 650 din. (a moze se doneti i tehnicki bilo gde uradjen). Ako neko misli da mu je ovo povoljno, Agencija je na Novom Beogradu, blok 70, a kontakt osoba iz agencije je Dragana 064/ 6136-101 kojoj treba napomenuti da je u pitanju clan BJB motociklistickog sajta, da bi se ostvarile ove cene. Bio prekjuče do Dragane za registraciju. Najveći problem mi je da bio da nađem taj TC između blokova i Save. Završili sve u tren oka. Registracija i osiguranje 12000din (cca. 1700 din jeftinije nego što mi je izračunao web kalkulator ) 600 din usluga nošenja u MUP i 414 din tehnički u GSP garaži na NBG (iza delta šitija) Preporuka za Draganu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lisinac 93 Napisano Avgust 11, 2010 U prolazu, 54 postova Lokacija: Београд Motocikl: Мønsтеr 620 i.e. Prijavi odgovor kao problematičan U cilju da se koliko je moguce smanje ukupni troskovi registracije, za one koji ne zele da cekaju redove u MUP-u, zamolio sam agenciju preko koje ja vec duze registrujem motore i auto, da ponudi snizene cene za svoje usluge clanovima BJB foruma (a moze i simpatizerima ). Usluga agencije za nosenje u MUP ( tj. cekanje i overu sabracajne) bi bila za BJB 600 din. uz uslov da se kod njih uzme osiguranje ( ukljucujuci pripremu i ispisivanje uplatnica i polise). Tehnicki, je, rekli su mi, za sada najpovoljniji u Balkanu, u Zemunu, kraj Ugrinovacke ulice, za motore 400 din., a za automobil 650 din. (a moze se doneti i tehnicki bilo gde uradjen). Ako neko misli da mu je ovo povoljno, Agencija je na Novom Beogradu, blok 70, a kontakt osoba iz agencije je Dragana 064/ 6136-101 kojoj treba napomenuti da je u pitanju clan BJB motociklistickog sajta, da bi se ostvarile ove cene. Bio prekjuče do Dragane za registraciju. Najveći problem mi je da bio da nađem taj TC između blokova i Save. Završili sve u tren oka. Registracija i osiguranje 12000din (cca. 1700 din jeftinije nego što mi je izračunao web kalkulator ) 600 din usluga nošenja u MUP i 414 din tehnički u GSP garaži na NBG (iza delta šitija) Preporuka za Draganu Sve je ovo super, samo što se Dragana ne javlja na navedeni broj telefona, a ne postoji ovde adresa niti naziv agencije. Može li neka pomoć u pronalasku? Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Avgust 11, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da zoveš fiksni u agenciji 011/227-32-67 DDB d.o.o. Gandijeva 115a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lisinac 93 Napisano Avgust 11, 2010 U prolazu, 54 postova Lokacija: Београд Motocikl: Мønsтеr 620 i.e. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Peki. Nazvao i saznao da ne rade do ponedeljka 16.08. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile13 4 Napisano Septembar 20, 2010 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway speed 150-2007,Kawasaki GPZ 500S-1996 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, kada se kupi registrovan ili neregistrovan motor iz nekog drugog grada dali se odjava motora i predaja tablica vrsi u mestu prodavca ili se to moze uraditi u opstini na kojoj zivi kupac ??? Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6117 Napisano Septembar 20, 2010 Svakom po zasluzi, 12436 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno u mestu prodavca, tako da sam ja za svoj motor morao ići u Sremsku Mitrovicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Septembar 20, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ili odnesi u agenciju da ti zavrsi, ja sam tako uradio, manje cimanja, a i manje kosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile13 4 Napisano Septembar 28, 2010 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway speed 150-2007,Kawasaki GPZ 500S-1996 Prijavi odgovor kao problematičan Ja dansa otisao da platim porez na prenos vozila u poreskoj upravi za opštinu Stari grad, začudo nikog na šalteru pa čak ni službenika.Ništa, Ja ti mirno sačekam da službenik dodje (posle 10min.).Predam dokumentaciju kada će meni službenik dodjite za tri dana po rešenje.Pa pitam ja vas dali je to standardna procedura za ovu opštinu.I još da ne zaboravim da kažem da na ovoj opštini porez formalno treba da plati prodavac vozila a ne kupac, tak da su mnogi prisiljeni da falsifikuju potpis prodavca.Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Septembar 28, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam u sapcu cekao 3 dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano Septembar 28, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Ovo oko plaćanja poreza i čekanja 3 dana važi i za opštinu Rakovica i Čukarica, bar je važila pre godinu dana. Na opštini Voždovac nije trebalo čekati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...