Jump to content

Moto Zajednica

Ducati Multistrada 1200

Recommended Posts

• Ne silazi, 3725 postova
  • Motocikl: Rumenka

Posle nekih par stotina km na Rumenci, mogao bih par utisaka... Kad kažu čupa ruke iz ramena... to ti je to... skoro... Tu oko ramena duva pa i to pripomaže za ono "čupanje". A ne možeš staviti neki deflektorčić sa strane ili proširiti vizir, možda par cm može, udara korman... Videću sa Ivanom, kontaktirao sam ga, kaže radio je ali je u gužvi, javiće, super.

Elem, vožnja laka, dok ne daš gas:jee:,od suptilne, penzionerske do polu-agresivne(to mu i najviše odgovara), manervisanje lako, ciklistika super, povezao i "mladu", udobnost je ok, balans, težina se ne oseća, malo se propne vidim po retrovizorima, kad bude pun tereta štelovaćemo ogibljenje. Od modova samo turing i Urban probah i to 100hp i 150hp, kad da stignem do sporta, a i gde... Po gradu očekivano mora kvačilanje, ne voli tačnije mrzi niske obrtaje(a koji pa voli), trza, otima se, buni se... Ne greje oo što je bitno... Menjač kako se žale da je koščat... ne, u stvari da kad se pregreje po gradu, a takav je svaki. Samo na malo većim obrtajima tj. u penjanju istih šaltati i sam ide. Šta još... 

Zvuk-meljava kukuruza... Takav je... Zadnja guma 190 što će reći plitka, lagano do ruba, ne volim, volim da imam lufta kao na užim, a oblijim... Paljenje mi se sviđa, vidim po klipovima da pali kao i GS, drnd, stenje... Novu bateriju stavio, relativno lako pali. 

Aj veri 'epi za početak, mnogo se lako vozi, lagan, ne umara položaj... 

Rumenka konza

image.thumb.jpeg.e3fcb0f59b2395b0a70332cd4dec88f3.jpeg

• Sviđa mi se 22

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Juče Rumenka dobila bočne koferiće

image.thumb.jpeg.27efd04506b3bc0665a1330bc07b748a.jpeg

Kappa K22N ekstra, praktični vrlo,za svakodnevicu, otvoriš gore, ubaciš, zatvoriš, teraj... Ne ono sa strane, njih samo za dalje. Prodadoh one balone... 

Išao i do Barela da kupim deflektor nosa za Shark D skwal, nema, matora kaciga. I dalje je kao nova, slabo se koristi... 

image.thumb.jpeg.86b5cae68ffd2c5329932a7c616116bf.jpeg

Šta je u stvari pisac hteo reći? 

Po gradu sam je malo drnd'o, muka... Kvačilanje na max, da što manje cima. Rumenka je otprilike 03-04 mesec 2012 godine i zato ima samo dve svećice, tj. jednu sa svaki cilindar. Ali od kraja 2012e su uveli dual spark tj. dve po cilindru da smanje mučenje po gradu... 

I malo sam je produvao na obilaznici, odma' lepše radi, da... Nasmejana... 

• Sviđa mi se 2

Ide za sve pare! 

Ali i koči... podseća me na TDMa 900,isti samo "malko jači"?! :jee:

Čak mi i zadnja nije loša, ozračivao sam je pola sata. 

Voziš li se Aco... Ka'ćemo turu sa Nikolom, da mu ponesem crevo originalno, pošto sam ga zamenio kad podizah korman. I da mu prodam zadnji lančanik,nov mi stoji, crni... Da turi zlatni lanac... joooj lepote?! 

Pre 1 sat, Alekre je napisao:

Ipak je TDM prva Multistrada još od 1991 :)

Meni se i 950 sviđa, bio bih zadovoljan iako kažu da je "mala".

Promenio član shoyyka

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja