shoyyka 12608 Napisano Subota u 13:35 Ne silazi, 3805 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Rumenka Prijavi odgovor kao problematičan Ti bre...sad će da kaže koji će ti,a on... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 570 Napisano Subota u 19:09 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro ondak, Sojka koji ce ti ovo??? Vidi kako dobro izgleda, jos ako i radi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 12608 Napisano Nedelja u 05:19 Ne silazi, 3805 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Rumenka Prijavi odgovor kao problematičan Nista mi ne javlja Talijan,tražim dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10527 Napisano Nedelja u 07:03 Drug član, 2049 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan @shoyyka da li samo ja imam ovakve asocijacije? 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 3396 Napisano Nedelja u 15:50 Drug član, 579 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Ducati Multistrada 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Bila je to ljubav na prvi pogled... 25 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 12608 Napisano Nedelja u 16:44 (promenjeno) Ne silazi, 3805 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Rumenka Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom Luka, dugo da se vozi... I piši utiske... I mane... Malo ih ima, zaštita od vetra, najvažnija niski obrtaji po gradu. Aj pa neku turu zajedno, ne mogu više sa sporaćima... nazadujem. Promenio Nedelja u 16:45 član shoyyka 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 3396 Napisano Nedelja u 17:21 Drug član, 579 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Ducati Multistrada 1200S Prijavi odgovor kao problematičan @shoyyka ha ha može tura, dogovoreno! Pišem sve lepo prvom prilikom Za sada, oduševljen. Vrlo brzo smo se stopili. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 248 Napisano Nedelja u 17:40 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: NBG Motocikl: NC 750 X Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Luka9905 said: Bila je to ljubav na prvi pogled... Srećno!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 10105 Napisano Nedelja u 18:42 Ne silazi, 2490 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Luka9905 čestitke!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireblader 419 Napisano Nedelja u 20:12 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Pulser 125. MTS 1260 Enduro. Husky TE 250tbi Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke @Luka9905, pravi izbor. Sad sedi na MT800 pa ces shvatiti zašto je MTS 10 god stara skuplja od novog CF-a. @shoyyka ovo je noviji DVT agregat od tvoje, nema toliko problema pri niskim obrtajima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 12608 Napisano Ponedeljak u 04:26 Ne silazi, 3805 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Rumenka Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je uglađeniji ali opet je muka na niskim,to je normalno,dok sam vozio TDM900 sam morao kvačilati po gradu,kamo li ovo...To je mana ubrizgavanja kod dvocilindraša tj. on/off. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 3396 Napisano Ponedeljak u 07:25 (promenjeno) Drug član, 579 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Ducati Multistrada 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam ga dovezao iz Kg, a jutros došao na posao. Hajde neki prvi utisak da prenesem. Malo je reći da sam prezadovoljan i oduševljen, motor se izuzetno lako vozi i ono čega sam se najviše plašio, a to je da će me terati da ga peglam, nije tako. Ima neverovatnu snagu, sve to stoji, ali ovo je ipak Touring motor. Ogibljenje je ludačko, rupe ne oseća, lepo se obara, sve to uliva sasvim solidno poverenja. Desni zavoji mi nisu bili ubedljivi, kao da me u nekom trenutku zaljuljuška (osećaj kao da sam prešao preko nečega – preterujem, mikro osećaj je da ne bude zabune – samo desni zavoji), rekao bih uvek pod istim nagibom, a to bih možda mogao da pripišem zadnjoj gumi koja je po sredini potpuno potrošena i iskockana (novija je, al’ je za zamenu). Kad taj nagib pređeš toga više nema. Sve vreme sam vozio u modu Touring. Nisam još uvek toliko komforan sa obaranjem, tu sam sa Hornetom bio sigurniji, ali lagano, upoznaću se i sa dukcem. Kad ga namestiš on to drži kao zalepljen. Da moram da biram između dukca ili horneta za grad, moj glas bi otišao za dukca. Što se Fuel Cut-a tiče (kako ga nazivaju), ja to nisam primetio, da li je razlog tome što za sve ispod 30 km/h kvačilam prvu (osećaj mi govori da tako mora), ili ga uopšte nema, ne mogu za sada zasigurno da tvrdim, ali ću isprobati. Ni u prvoj ni u drugoj do sada nisam osetio nijednom taj ON/OFF. Do šeste verujem da ću stići svake prestupne godine, a peta možda po autoputu kao lagani cruze na 130. Osećaj vožnje kao da sam Kraljević Marko, a sedim na Šarcu. V2 mašinu nemam šta da komentariše, definitino nije uglađeno kao četiri cilindra, ali sam to i očekivao. Vibracije nisam nešto značajno primetio, ali nije to ni neka stavka koja bi mi smetala, kad se oplete po gasu hoće korman da vibrira fino. Kao što prvi post reče, bila je to ljubav na prvi pogled. Italijani su to spakovali baš po mom ukusu. Nabacah sve na brzinu, praštajte. Promenio Ponedeljak u 07:28 član Luka9905 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3986 Napisano Ponedeljak u 10:13 Drug član, 1018 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, shoyyka said: Aj pa neku turu zajedno, ne mogu više sa sporaćima... nazadujem. Auuu @bajker71, sta ti rek'o Shoyyka 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 17809 Napisano Ponedeljak u 12:05 Drug član, 2014 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Uter'o ga do balčaka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1676 Napisano Ponedeljak u 12:45 Drug član, 350 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan @Luka9905cestitke, u zdravlju se vozio, da te dukac svuda odveze i uvek bezbedno kuci vrati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 12608 Napisano Ponedeljak u 13:03 Ne silazi, 3805 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Rumenka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, grafigo je napisao: Auuu @bajker71, sta ti rek'o Shoyyka Ne vozi Voja sporo,motor mu slab... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa 107 Napisano Ponedeljak u 14:04 Svrati ponekad, 84 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DUCATI MULTISTRADA 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Luka9905 je napisao: Ogibljenje je ludačko, rupe ne oseća, lepo se obara, sve to uliva sasvim solidno poverenja. Desni zavoji mi nisu bili ubedljivi, kao da me u nekom trenutku zaljuljuška (osećaj kao da sam prešao preko nečega – preterujem, mikro osećaj je da ne bude zabune – samo desni zavoji), rekao bih uvek pod istim nagibom, a to bih možda mogao da pripišem zadnjoj gumi koja je po sredini potpuno potrošena i iskockana (novija je, al’ je za zamenu). Kad taj nagib pređeš toga više nema. Sve vreme sam vozio u modu Touring i sam sam imao osecaj za to , pripisaivao starim gumama, stavio nove GT i jednom mi se desilo a novim , ok na nekoj sporoj brzini ili mi je to bio samo tako subjektivan osecaj , da li sam nesto pogresno urardio ili sta vec, kao da malo klizne a DTC ukljucen u full modu. Ko zna sta li je... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 3396 Napisano Ponedeljak u 14:18 Drug član, 579 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Ducati Multistrada 1200S Prijavi odgovor kao problematičan @sasa probaću ga u Sport modu prvom prilikom pa da vidim ima li razlike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 12608 Napisano Ponedeljak u 17:34 Ne silazi, 3805 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Rumenka Prijavi odgovor kao problematičan To ste vi izgleda samo slobodniji u levim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 3396 Napisano Ponedeljak u 18:11 Drug član, 579 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Ducati Multistrada 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Može biti i do toga, probaću. Danas sam kao retard vozio onako kao da "zagrevam gume" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10527 Napisano Ponedeljak u 19:07 Drug član, 2049 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Polako Luka, nemoj biti nestrpljiv dok se malo ne uvozaš. Sve je to slično ali ipak različito. Neka te dobro služi nova makina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 1050 Napisano Ponedeljak u 20:49 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, DraganNS said: Polako Luka, nemoj biti nestrpljiv dok se malo ne uvozaš. Sve je to slično ali ipak različito. Neka te dobro služi nova makina. I obavezno ga teraj prvom prilikom da ga @shoyyka izriba kako Bog zapoveda.Ja kad vidim njegove motore,sramota me 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 3396 Napisano Utorak u 04:34 Drug član, 579 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Ducati Multistrada 1200S Prijavi odgovor kao problematičan @DraganNS Nisam nestrpljiv, svestan sam svega, do sada sam upoznao sebe da mi je za svaki motor trebalo dve godine da u potpunosti upoznam njegove limite. Isto i sa skuterima i sa motorima, vozim ja to sve u fulu, ali tek posle dve godine mogu da kažem da tačno znam šta smem, koliko i kad. Hvala puno! @Patriota Mora jedno dobro kupanje da padne Ima Scotoiler, prethodni vlasnik ga nije koristio jer je bacao svuda. Ja ću verovatno dati šansu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa 107 Napisano Utorak u 07:43 Svrati ponekad, 84 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DUCATI MULTISTRADA 1200S Prijavi odgovor kao problematičan ma ovaj 1200 dukac, to bombonica motor i za one koji vole brzo i za one koje vole samo polako i pun gas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 3396 Napisano Utorak u 08:04 Drug član, 579 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Ducati Multistrada 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Motorče sam uzeo od Branka, bivšeg člana foruma, pa želim ovom prilikom javno da mu se zahvalim, ukoliko i dalje prati forum. Odavno nisam upoznao tako korektnog i poštenog čoveka. Sve mi je rekao otvoreno, fer i potpuno transparentno, a ponudio se i da pomogne ukoliko mi bilo kada nešto zatreba. Nije dozvolio čak ni da ja platim overu ugovora, već je sve sam organizovao i dokumentaciju mi poslao poštom. Zaista mi je bilo zadovoljstvo da trgujemo. Sjajan čovek i odličan sagovornik, lepo smo se ispričali. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...