shoyyka 12025 Napisano Četvrtak u 03:38 Ne silazi, 3705 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Rumenka Prijavi odgovor kao problematičan Ako menjaš kaiševe i td izađe na 1200,sam Desmo oko 700. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 12025 Napisano Četvrtak u 04:29 Ne silazi, 3705 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Rumenka Prijavi odgovor kao problematičan 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa 88 Napisano Četvrtak u 06:09 U prolazu, 66 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DUCATI MULTISTRADA 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, shoyyka je napisao: Hvala, čuh da je radio ranije u servisu, ako ima alat i zna super je. Bolje njemu dati, šta znam 400 nego ovima 700... ja sam radio desmo kod njega pre 2 godine , Gagi je super i majstor i covek. o cenama ne bi, ako te interesuje mozes mi pustiti poruku, ali ja sam bio veoma zadovoljan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa 88 Napisano Četvrtak u 06:12 U prolazu, 66 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DUCATI MULTISTRADA 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, shoyyka je napisao: kao laik koji samo vozi isti i ne razume se mnogo, razlika je u tome ko voli da kazem da divlja onda se oseti razlika a neko ko volim malo da nagazi i vosi normalno, taj sport mod totalno nepotreban, ja stalno vozim na toruring i niti treba visi a ni manje taman 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 12025 Napisano Subota u 08:54 Ne silazi, 3705 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Rumenka Prijavi odgovor kao problematičan Pa ima mesa na pločicama 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 12025 Napisano Subota u 09:43 Ne silazi, 3705 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Rumenka Prijavi odgovor kao problematičan Stiže i kočnica 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 12025 Napisano Subota u 10:48 Ne silazi, 3705 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Rumenka Prijavi odgovor kao problematičan Konačno moj omiljeni deo procedure... Priprema i pranje... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 12025 Napisano Subota u 12:48 Ne silazi, 3705 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Rumenka Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan... Ja sam Rumenka, a Milanče me zove Zlato?! Sušim se... ... a ko će Milanče da kosi ono u pozadini? Katalizator se žuti, kvari, kvari... Regina se sija Mada nije u baš novom stanju, istegla se malo, na jednom mestu, videćemo u vožnji. 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 12025 Napisano Subota u 17:13 Ne silazi, 3705 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Rumenka Prijavi odgovor kao problematičan Pala prva vožnja, mala... Usvinji mi pozadi, a tako bilo novo, možda se vratim na sprej Utisak... Woooooow Položaj, korman, ruke... Jeeeeee A i ove gume bre plitke... E... ceo sam dan oko nje, moram joj i ulje novo turiti... najbolje za najbolju?! 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...