Zsoci 12 Napisano Četvrtak u 14:18 U prolazu, 28 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Gato je napisao: Radio ja, preko nekoliko puta. Kakvi su utisci,reakcija gas pa cimanje na niskim obrt pa itd,ono generalno vredi uraditi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17699 Napisano Četvrtak u 14:46 Integrisan, 8709 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kako gde. Na mlađim TDM-ovima mapa je malo upeglana. Ko hoće stvarno da to uradi kako treba i da ga dotera, samo REMAP kod Grka Samiosa. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gato 126 Napisano Četvrtak u 15:12 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Slavonija Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, Zsoci je napisao: Kakvi su utisci,reakcija gas pa cimanje na niskim obrt pa itd,ono generalno vredi uraditi? Znatno je bolje nego kad se ne uradi, ali kao što reče Alekre: nema do remapa, onda je to prava stvar. Inače, moj prošli TDM iz 2010. (zadnja generacija) je išao savršeno glatko u kojim god okretajima bio. Vozio sam ga radi probe na 2000 okretaja u 3. brzini, bez ijednog štucaja, a sve je na njemu bilo original. Bivši gazda Slovenac kaže da ni remap nije rađen. Za razliku od toga, sada imam istu, zadnju generaciju. Piše da je 2013. godište, bila je kupljena iz starih zaliha jer se tad više nije proizvodila. Gore su otvoreni topovi "Dominator", airbox mod odrađen, a trza i štuca čim okretaji padnu na 3000. Kako god probao podesiti CO, ista priča. Na žalost, nemam original auspuhe da probam kako bi radila s njima, ali mislim da joj ne gine remap. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zsoci 12 Napisano pre 16 sati U prolazu, 28 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam za odgovore,bas cu probati za vikend! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gato 126 Napisano pre 15 sati Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Slavonija Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Zsoci je napisao: Hvala vam za odgovore,bas cu probati za vikend! Mali savjet: najjednostavniji i najbrži način za uraditi Airbox mod je da podigneš rezervar toliko da imaš pristup vakuumskom ventilu na airboxu koji regulira klapnu, svučeš s njega tanko sivo crijevo i začepiš ga običnim šarafićem M5 i to je to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zsoci 12 Napisano pre 11 sati U prolazu, 28 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Gato je napisao: Mali savjet: najjednostavniji i najbrži način za uraditi Airbox mod je da podigneš rezervar toliko da imaš pristup vakuumskom ventilu na airboxu koji regulira klapnu, svučeš s njega tanko sivo crijevo i začepiš ga običnim šarafićem M5 i to je to. Hvala ti za ovaj savet,poslusat cu,posto ja sto sam nasao je zica da se izvuce iz ecu a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...