Zsoci 13 Napisano pre 1 sat U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Alekre je napisao: Nije motor baš toliko tih, normalno je da kada se načuljiš čuješ "nešto". Kad se pokvari španer, to se baš čuje da zvoni. Mada, 900ka već ima godina, to što je bilo loše davno se već pokazalo i zamenjeno je. Kod mene je fabrički sve npr a imam stariju verziju španera. Kad se lepo sinhronizuju usisi, gore podese ventili, sve to lepo smekša i utiša se koliko je moguće. Inače, za to trzanje, malooo više olabavite lanac. Onako skoro kao na kroserkama da malo visne kao pa probajte. Mislim, uvek će da bude trzanja, mora malo kvačilom da se kompenzuje i da se ne ubrzava iz treće sa 1500 obrtaja i tako. Ipak su to dva velika klipa koja idu gore dole, ne može to nikad da bude mekano i nežno kao četiri cilindra. Zacepio crevo sa M5 sarafom,kao sto ste objasnjavali,mogu ti reci drugi motor,dosta dosta blazi izmedju 2500-3000 obrtaja,al naravno nemoze se ocekivati da bude kao 4 cikindra,jedina zamerka koju sam kao primetio,ili samo davno sam ga peglao,da posle 4000 obrtaja pre sam osetio onako bas bas potegne,sad je sve onako linearno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17737 Napisano pre 27 minuta Integrisan, 8720 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa isključio si tu klapnu koja se otvara i zatvara baš tu negde na tim obrtajima. Mislim, nebitno, to se vrati na fabriku očas posla pa zdravlje Bože na kvalitetan remap Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...