Alekre 17303 Napisano juče u 08:46 Integrisan, 8632 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Imam. Prvi pik ti je fabrički centralni. To juriš polovno po oglasima evropskim. Gledaš da je kompletan. Posle toga SW Motech ili Hepco Becker. Najjeftiniji je ConStands replika SW Motech-a. Doduše kvalitet je loš. Ja sam moj morao da prepravljam (ugao poluge je bio loš) i finiš nije izdržao dve godine pa sam ga peskirao i plastificirao. Sad je super. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zsoci 4 Napisano juče u 11:30 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve jasno,hvala ti,nego bas me zanima koliko ce biti fabricki u barelu kad im pisem u ponedeljak. Kladim se da ce 300e + biti cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gato 117 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Slavonija Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 6. 2026. at 13:30, Zsoci je napisao: Sve jasno,hvala ti,nego bas me zanima koliko ce biti fabricki u barelu kad im pisem u ponedeljak. Kladim se da ce 300e + biti cena Yamaha TDM 900 centralna podstawka | RM-G.pl - Akcesoria do motocykli WWW.RM-G.PL Uzimao sam tu nekoliko puta crash bars za svoje i za TDM nekih od prijatelja, kvalitetna je izrada, cijena pristojna i brza dostava. Vjerujem da je tako i za centralne nogare. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponyexpress 535 Napisano pre 2 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Gato je napisao: Yamaha TDM 900 centralna podstawka | RM-G.pl - Akcesoria do motocykli WWW.RM-G.PL Uzimao sam tu nekoliko puta crash bars za svoje i za TDM nekih od prijatelja, kvalitetna je izrada, cijena pristojna i brza dostava. Vjerujem da je tako i za centralne nogare. Za ove ja licno nikad cuo nisam,ali imaju interesantne stvari ono Promenio pre 1 sat član Ponyexpress Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponyexpress 535 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan Nego @Alekre,tdm ti u nov nov,sto bi se naski reklo,izvini nisam dosad zujio po tdm temi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17303 Napisano pre 1 sat Integrisan, 8632 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, nije nov, 2003. godište mada se drži. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponyexpress 535 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Alekre je napisao: Hehe, nije nov, 2003. godište mada se drži. Mislis,drzis ga takvog(nije jevtino),problem u dosta ljudi kad dodje vreme prodaje,nemaju pojma i predstave koliko truda,zivaca i naravno novca kosta,i zaglavi se za jednu tacku pa ubija cenu,dobro pisano iznad,realno nema cenu brate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...