stoka 127 Napisano Jun 27, 2022 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan Vozali se juče malo po Alpima. Lep asfalt, lepe krivine. Nije da se hvalim, al'... pa ustvari se hvalimSent from my SM-A515F using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12547 Napisano Jun 29, 2022 Ne silazi, 7331 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Detalji su ti koji prave razliku. Poziciono svetlo je pokazalo malo znake umora pa smo zamenili novim. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2106 Napisano Jun 29, 2022 Drug član, 789 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, Alekre je napisao: Detalji su ti koji prave razliku. Poziciono svetlo je pokazalo malo znake umora pa smo zamenili novim. Још само жмигавце да промениш па да буде бомбона Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12547 Napisano Jun 29, 2022 Ne silazi, 7331 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Razmišljao sam da stavim neke modernije, mada mi treba oko 100 evrića da napakujem neke baš fine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Jun 29, 2022 Drug član, 1103 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam te zabice narucio na amazonu koliko se secam ima oko 700 komada raznih dimenzija i uz to se dobija i alat,kostalo je 20 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gato 90 Napisano Jun 30, 2022 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Slavonija Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz HR svim vlasnicima TDM-a! U potrazi sam, (kao i za svaki TDM koji sam imao do sada), za kvalitetnom zaštitom gornjih bočnih plastika, tzv. crash barsima za moj TDM 900. Jednom mi ih je radio Seba, ali nisam bio najsretniji izgledom, međutim sada radi drugačiji model koji izgleda puno bolje na motoru i odrađuje posao kako treba . Problem je taj što on bez motora nemože napraviti ništa, a trenutno ni jedan TDM nije kod njega. Planira li netko uskoro voziti svoj TDM k njemu ili možda može otići tamo da čovjek pohvata mjere za crash ili mi može pomoći na neki drugi način oko toga? Unaprijed hvala! Prilažem fotku ovog crasha koji mi je radio prvi puta i ovoga kakav bih htio da mi sada napravi. Pretpostavljam da je fotkan motor netkoga sa ove grupe...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1777 Napisano Jun 30, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz HR svim vlasnicima TDM-a! U potrazi sam, (kao i za svaki TDM koji sam imao do sada), za kvalitetnom zaštitom gornjih bočnih plastika, tzv. crash barsima za moj TDM 900. Jednom mi ih je radio Seba, ali nisam bio najsretniji izgledom, međutim sada radi drugačiji model koji izgleda puno bolje na motoru i odrađuje posao kako treba . Problem je taj što on bez motora nemože napraviti ništa, a trenutno ni jedan TDM nije kod njega. Planira li netko uskoro voziti svoj TDM k njemu ili možda može otići tamo da čovjek pohvata mjere za crash ili mi može pomoći na neki drugi način oko toga? Unaprijed hvala! Prilažem fotku ovog crasha koji mi je radio prvi puta i ovoga kakav bih htio da mi sada napravi. Pretpostavljam da je fotkan motor netkoga sa ove grupe...?Uh koliko je gadan taj stari model...Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gato 90 Napisano Jun 30, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Slavonija Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, vidakn said: Uh koliko je gadan taj stari model... Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Blago rečeno, ali odradio je i on dosta dobar posao kod novog vlasnika tog TDM-a kad je s njim poljubio cestu... Ne zna nitko čiji je ovaj drugi, sa Bobanovih slika na Fejsu ili da netko planira voziti svog TuDuMa tamo uskoro...? Promenio Jun 30, 2022 član Gato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragoslav77 30 Napisano Jun 30, 2022 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje za vas iskusne Tdm-ovce od nedavno sam postao vlasnik jedne 900 -tke pa me interesuje da li je neko stavljao amortizer kormana i da li je to uopste neophodno za takav motor !? Kapiram da je bilo potrebno fabrika bi mu to stavila pre nego ga je pustila u prodaju mada bajk je 2002 ne znam da li je to tada postojalo.Neki lik mi je rekao "A ti nemas amortizer volana" i od onda mi je ubacio rovca tako da mi treba vas savet da li uzeti u razmatranje i tu opciju. Ja do sada nisam video nikoga da to ima i na 850 ili 900. Za turing motore kaze ide dole. primer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12547 Napisano Jun 30, 2022 Ne silazi, 7331 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Fabrički nije postojala ta opcija. Može li da ugradi? Može. Da li ti treba? Ne. Da li je lepo da imaš? Jeste. Skupo? Da 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9648 Napisano Jun 30, 2022 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan On 22.6.2022. at 0:06, Beovulf je napisao: Pozdrav kolege forumasi. Jel ima neki TDM 850 na prodaju? ako neko prodaje ili zna neki dobar moze slobodno poslati (moze i viber 066303567) Yamaha TDM 850 4tx WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha TDM 850 4tx, 2000. godište, Touring, vozilo... Kolega sa foruma @Milanče019prodaje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 812 Napisano Jul 1, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 679 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 30.6.2022. at 9:39, Gato je napisao: Pozdrav iz HR svim vlasnicima TDM-a! U potrazi sam, (kao i za svaki TDM koji sam imao do sada), za kvalitetnom zaštitom gornjih bočnih plastika, tzv. crash barsima za moj TDM 900. Jednom mi ih je radio Seba, ali nisam bio najsretniji izgledom, međutim sada radi drugačiji model koji izgleda puno bolje na motoru i odrađuje posao kako treba . Problem je taj što on bez motora nemože napraviti ništa, a trenutno ni jedan TDM nije kod njega. Planira li netko uskoro voziti svoj TDM k njemu ili možda može otići tamo da čovjek pohvata mjere za crash ili mi može pomoći na neki drugi način oko toga? Unaprijed hvala! Prilažem fotku ovog crasha koji mi je radio prvi puta i ovoga kakav bih htio da mi sada napravi. Pretpostavljam da je fotkan motor netkoga sa ove grupe...? Ja planiram od kada sam kupio motor (6 meseci) ali kad ja mogu on ne moze i obrnuto. Sada vec necu da radim to jer moram da sredjujem plastike. Cim to odradim jurim Sebu da radimo. Ako do tada nesto ne uradis javicu ti pa se dogovaramo. Verovatno moze da napravi dva ista po jednom motoru. Problem je sto sam u guzvi na poslu a za 20 dana idem i Grcku motorom tako da necu stici nista da uradim do polovine avgusta. Promenio Jul 1, 2022 član salem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 812 Napisano Jul 1, 2022 Zainteresovan, 679 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Gde traziti bocne plastike i ostale plasticne delove? Da li se to narucuje i odakle? Da li neko radi ovde polovne delove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FerryRadack 12 Napisano Jul 2, 2022 U prolazu, 12 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 26.6.2022. at 8:47, N.F.S. je napisao: Placao ja po Kg i 120din/kom! A onda nasao iste te na Aliji, tipa 50 komada za 2 evrica... Narucio sam od svih vrsta po 100 komada, ukupno ceh bio oko 10 eura. 60din/kom? Haos... Evo posluzio Hondu tim M8, nece, odmahuje farovima Ili te od 60 din ili nista! Tu sam da ti posaljem ako ti se isplati (koliko je postarina toliko je sve ovo na tacni). Ako ponuda jos uvek vazi, zamolio bih jedan tanjir zabica Bio sam do Majstor Bobana ali nema odgovarajuce, nesto su manje nego sto mi treba. Ako ti nije problem, posalji mi jedno 10-15 komada, placam sta kosta, naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Jul 2, 2022 (promenjeno) motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan On 30.6.2022. at 19:54, dragoslav77 je napisao: Jedno pitanje za vas iskusne Tdm-ovce od nedavno sam postao vlasnik jedne 900 -tke pa me interesuje da li je neko stavljao amortizer kormana i da li je to uopste neophodno za takav motor !? Kapiram da je bilo potrebno fabrika bi mu to stavila pre nego ga je pustila u prodaju mada bajk je 2002 ne znam da li je to tada postojalo.Neki lik mi je rekao "A ti nemas amortizer volana" i od onda mi je ubacio rovca tako da mi treba vas savet da li uzeti u razmatranje i tu opciju. Ja do sada nisam video nikoga da to ima i na 850 ili 900. Za turing motore kaze ide dole. primer Jos kako je ranije postojalo, znam za to od 80-tih godina i mnogi su ugradjivali jos onda. Ali na TDM-ovima neznam da iko ima ugradjen amortizer kormana. to sluzi da spreci ili bar ublazi mala cimanja kormana pri visokim brzinama i narocito u nagibima. Za univerzalca kao TDM je nepotrebno, prolazi lakse i glatkije od drugih motocikala, narocito tezih i snaznijih. Za teskase je vec opravdano imati ga, i ako nije fabricki vec ugradjen. Promenio Jul 2, 2022 član marshall Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragoslav77 30 Napisano Jul 3, 2022 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi kupio bi sediste za TDM 900 moze i iscepano nije bitno samo da je funkcionalno, znate li nekoga ko bi to mogao da ima ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mana_PI 11 Napisano Jul 4, 2022 (promenjeno) U prolazu, 6 postova Lokacija: Pirot Motocikl: TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Eto i ja postadoh ponosni vlasnik T.D.Mašine, 97.god. Sezona u jeku, voza se svuda po malo , no imam problem sa prtljagom. Da li znate nekoga ko prodaje nosač sa koferm, ili samo nosač, ili neki tip za pravljenje istog, kako god, svaki savet dobrodošao. Promenio Jul 4, 2022 član Mana_PI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1777 Napisano Jul 4, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Eto i ja postadoh ponosni vlasnik T.D.Mašine, 97.god. Sezona u jeku, voza se svuda po malo , no imam problem sa prtljagom. Da li znate nekoga ko prodaje nosač sa koferm, ili samo nosač, ili neki tip za pravljenje istog, kako god, svaki savet dobrodošao. Seba Crash bars pravi nosače kakve hoćeš, meni je pravio za tdmSent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano Jul 4, 2022 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo. Potrebna mi je guma 150 70 17, ako neko ima na prodaju, neka mi se javi da se dogovorimo. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 591 Napisano Jul 5, 2022 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan @Pavke_88 Ako nisi gadljiv na polovne gume i starije dotove, mogu da ti poklonim jednu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano Jul 5, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan @JoeD Do sada sam menjao u setu, ali mi se ne srazmerno zadnja pre potrosila od prednje, moguce sto smo stalno dvoje na motoru, pa zbog tezine, ne znam, pa sam mislio da nabacim polovnu dok ne potrosim prednju, a to je taman do kraja sezone Ako si voljan, pisem ti podatke u inbox i hvala svakako Promenio Jul 5, 2022 član Pavke_88 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gato 90 Napisano Jul 6, 2022 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Slavonija Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 6/30/2022 at 8:50 PM, Alekre said: Fabrički nije postojala ta opcija. Može li da ugradi? Može. Da li ti treba? Ne. Da li je lepo da imaš? Jeste. Skupo? Da Bravo za odgovor! Kratko i jasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gato 90 Napisano Jul 6, 2022 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Slavonija Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/1/2022 at 7:02 PM, salem said: Ja planiram od kada sam kupio motor (6 meseci) ali kad ja mogu on ne moze i obrnuto. Sada vec necu da radim to jer moram da sredjujem plastike. Cim to odradim jurim Sebu da radimo. Ako do tada nesto ne uradis javicu ti pa se dogovaramo. Verovatno moze da napravi dva ista po jednom motoru. Problem je sto sam u guzvi na poslu a za 20 dana idem i Grcku motorom tako da necu stici nista da uradim do polovine avgusta. Svakako sam zainteresiran , a Seba mi je rekao da mu nije problem napraviti i nekoliko, samo mu treba jedan motor u radioni dok radi zbog uzimanja mjera. Možeš mi poslati svoj kontakt na PP ili Viber: +385 91 794 2798. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gato 90 Napisano Jul 6, 2022 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Slavonija Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/1/2022 at 7:11 PM, salem said: Gde traziti bocne plastike i ostale plasticne delove? Da li se to narucuje i odakle? Da li neko radi ovde polovne delove? Ja sam uglavnom naručivao dijelove s Ebay malog oglasnika (jeftinije je) ili direktno s Ebay. https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-motorraeder-roller-teile/yamaha-tdm/k0c306 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beovulf 50 Napisano Jul 6, 2022 U prolazu, 57 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Peugeot Elyseo, Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me jel ima neka razlika u velicini motora izmedju 3vd I 4tx? Krenuo Sam u potrazi za 3vd, medjutim sad vec dosta razmisljam I o 4tx, samo na slikama mi se cini da je dosta manji motor? Visok sam 185cm I 110kg, pa me zanima jel su isti otprilike dimenzijski ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...