suarez 30 Napisano pre 3 sati U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda TEK 250 2025 Prijavi odgovor kao problematičan MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 1,436 likes, 174 comments - moj_beo_grad_ on July 16, 2026: "Motociklista poginuo u teškoj... Da li neko zna detalje nesreće? Da li je nosio kacigu? Komentari na ovakvim objavama užas... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1545 Napisano pre 2 sati (promenjeno) Zainteresovan, 288 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan motor se zapalio (da li zbog sudara da li...). U takvim slučajevima kaciga ništa ne menja, nije svemoguća. Muškarac poginuo u centru Beograda: Motor se zapalio, on ostao mrtav na mestu WWW.BLIC.RS U centru Beograda večeras se dogodila stravična saobraćajna nesreća u kojoj je vozač motocikla... Promenio pre 2 sati član rast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duća94 28 Napisano pre 2 sati U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd, Las Vegas Motocikl: Bmw R1200 Gs Prijavi odgovor kao problematičan Užas, pod hitno pojačati prisustvo policije na motorima. Ekipe koje se okupljaju po centru grada redovno kontrolisati i nadgledati! Ovolika stopa pogibija nije normalna za jednu tako malu zemlju kao što je Srbija. Komentare na instagramu neću komentarisati. Nastradalom neka je laka zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...