abarth_maniac 7205 Napisano pre 5 sati Drug član, 2898 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3... Prijavi odgovor kao problematičan Mani ga, mene zena hoce da ostavis, sad mi vise ni ne veruje, misli da trosim noći na neke mladje gospoje. A kad se zaperem u kadi pola kile alumunujuma. Od turpijanja, da na kazem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 2131 Napisano pre 5 sati (promenjeno) Drug član, 608 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim dobro na slici, sta je sa prirubnicom karba? Jel ispucala? Ako jeste, probaj dodatno (preko silikon mase) da ju zatvoris velikim termo buzirom, ukoliko imas buzir dovoljne dimenzije. Jbg, ako krene da vuce vazduh, bice leaan ko vrata Promenio pre 5 sati član francuz69 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 8249 Napisano pre 5 sati Ne silazi, 1643 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ima onaj za podzemne instalacije s lepkom u sebi. Problem je sto budde jako krut kad se skupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9345 Napisano pre 5 sati Ne silazi, 3761 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan On 4/21/2026 at 9:03 AM, maxx said: Jel los trenutak da pitam: "Majstore, jel gotovo ono moje?" Polako, stani u red. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 7205 Napisano pre 1 sat Drug član, 2898 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3... Prijavi odgovor kao problematičan Cimi, jel to nesto na moj racun? Laki pere ram, ja sa lm cilindar napokon zavrsio! Sklapam, pravim fazu i squish. Ako sve bude OK, palim ga i provizamo pre svitanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 7205 Napisano pre 32 minuta Drug član, 2898 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3... Prijavi odgovor kao problematičan Jako mi je visok cilindar. Ne znam da li cu uspeti da resim da ima snage. Faza je pomerena za tu visinu koliko ima viska, ali nemam alat da resim nocas. Ja ne znam da li je bilo detalja koji nije posao po zlu. Sad sam vec iz fazona da me karma hebe. Uzasno koliko se problema pojavilo usput. Ocekivali smo ih, naravno, ali bas da svaki detalj zapne? Neverovatno! Nisam spavao nedelju dana kao covek, sve nesto na sitno gurkam. 19.700 koraka pre ponoci kaze smartić satić. I on laže, garant! Ujutru moramo da spakujemo. Nema niti izbora niti opravdanja. Zavrntačimo je pa kako bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 837 Napisano pre 24 minuta Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 495 postova Lokacija: Novi Sad - Leskovac Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Andrej_Hotstepper said: Polako, stani u red. Ranko mora da ima kom(presiju) da pokaže kapacitet. Očigledno mu pušta negde čim se u'vatio u ovaj poduhvat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...