nemanja2468 162 Napisano juče u 15:26 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CN250 Helix, Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sledeca stavka da skupimo novac za neki brembo da ne trazis Lakija nakon prve krivine u neki kukuruz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11960 Napisano juče u 15:50 Hronični Motociklopata, 7854 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Taj RS 125 fabrički ima Brembo klešta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 7142 Napisano juče u 17:57 Drug član, 2888 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3... Prijavi odgovor kao problematičan O da! Sve je Brembo. Cekamo plocice, dunuli smo oko 7000 za njih, disk smo imali od donora, to sam vec pisao. Cilindar je preuzet, samo da se malo stabilizujemo sa redovnim poslom, i napadam ga. Dobio sam los klip da napravim fazni dijagram, da ne moram da drndam nov. Opet Srdjan Šraf! Hvala mu beskrajno, covek je stariji od mene 10ak godina, znamo se odavno. Vozi isti motor u istoj klasi, ali nesebično deli sve što zna i ima. Nismo imali ventil izduva uopste, dao nam je na probu ventil koji radi na potisak preko membrane. Ako se ispostavi da moze sa njim da radi kako ja zelim, uzecemo ga. Svakako nemamo izbora jer bez ventila, makar zaglavljenog u krajnji polozaj, ne mozemo. S obzirom da je do sad uplaceno 26.500 dinara, deo tog novca cemo imati da prosledimo za ventil. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 7142 Napisano juče u 18:00 Drug član, 2888 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3... Prijavi odgovor kao problematičan Prednja guma montirana. Sad kad prestaje da zvoni telefon i imamo para za dorucak, napadam cilindar. Fotke uskoro! Ovde se stvar lomi, il' se besiš il' odlučiš da živiš! Legendarni Petar Božović! 19 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 7142 Napisano pre 22 sati Drug član, 2888 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3... Prijavi odgovor kao problematičan Poceo sam da radim cilindar. Ali morace da saceka. Ne mogu da pakujem dok nisam sam. Ali je sjajno sto imam podrsku i fizicki. Laki sprema zadnji tocak za zamenu pneumatika. A ja turpijam malko. Legenda kaze da cemo spavati nekad. 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 7142 Napisano pre 18 sati Drug član, 2888 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3... Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, radilica na mestu, blokovi gde treba. Pakujemo blokove i menjac. Onda krece igranka sa faznim dijagramom i daljim igranjem sa cilindrom. Turpijao sam dobrih pola sata, mozda i vise. Otvorio dodatni kanal. Imam jos malo posla pa ga ujutru saljem na honovanje. Fotku cilindra necu postaviti javno, ne zato sto ja umem nesto bolje od drugih, nego se mozda neko uvredi sto sam ja sad kao otkrio neku tajnu. U mojoj glavi je to potpuno trivijalno, ali ajd da ispostujem neki kodeks. Sad sam vec usao u ekstazu, nespavanje ce da ostavi posledice, poznat patern. Kad se opustim i prodje frka, 2 dana cu da se raspadnem. Mi jos gulimo, a vi kako ste? 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 7142 Napisano pre 17 sati Drug član, 2888 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3... Prijavi odgovor kao problematičan Sklopljen blok, napokon! Sitni sati, cigara bez, snage nigde. Rock radio tresti, volja ne jenjava. Ja odoh u setnju da kupim duvan i da brzinski odspavam! Pre toga balans tockova, a Laki skljocka moment kljucem. 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1384 Napisano pre 11 sati Zainteresovan, 555 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, andrej. said: Inače ste zanimljivi, lagano za neku emisiju poput Prvi Servis.. sad ne mogu da zamislim šta je, treba karte prodavati , taman da se finansiraju trke Pre koju godinu kod Ranka u radionici se izjavljuje: "Namesticemo ovde live stream kameru sa zvukom da vas ljudi gledaju. Zasto samo mi da se patimo i imamo bolove u stomaku od smejanja!" Jel los trenutak da pitam: "Majstore, jel gotovo ono moje?" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 7486 Napisano pre 11 sati Drug član, 1653 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Само јако. Ако како могу да помогнем на овој мојој страни ту сам шта год да треба. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7322 Napisano pre 10 sati Ne silazi, 3285 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Au, tek sam sad sve procitao. ovo je bas trkacki Najverovatnije dolazim da gledam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9229 Napisano pre 10 sati Ne silazi, 3167 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan A šta rekoste, koje je to takmičenje, gde možemo da se malo informišemo mi što smo sa planine zalutali ovde @RankoBg87 ti bi mogao i live prenos tj uključenja da napraviš, mogućnosti imaš pretpostavljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7322 Napisano pre 10 sati Ne silazi, 3285 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Navak sad za vikend, prvenstvo, bilo je na forumu gde sta i kako. Ne znam kako ide to preko yt, nisam se s tim zanimao al mozda bi mogao da probam, jedino sto nemam neki stalak pa bi to bilo iz ruke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2729 Napisano pre 10 sati Drug član, 493 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kako tom sportu nedostaje promocije, au... Možeš ga pratiti samo ako si baš rešen. Krivo mi je što je sad za vikend, biću u inostranstvu, ali neku drugu drugu bih sa zadovoljstvom ispratio. Ukoliko je neko upućeniji, molim da javi gde možemo pratiti trke i termine. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9229 Napisano pre 9 sati (promenjeno) Ne silazi, 3167 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, RankoBg87 said: Navak sad za vikend, prvenstvo, bilo je na forumu gde sta i kako. Ne znam kako ide to preko yt, nisam se s tim zanimao al mozda bi mogao da probam, jedino sto nemam neki stalak pa bi to bilo iz ruke. Mislio sam da si možda već radio. Ne znam, koliko se sećam ima neki period dok ti ne dozvole da radiš live. Tipa pokušaš sada, oni ti kažu iz nekih razloga - moći ćeš da radiš live za nedelju dana. Ili tako nešto beše. edit: Pa dobro, ako ništa - može i neka slika, izveštaj ovde na forumu, čisto da osetimo atmosferu i ispratimo Promenio pre 9 sati član živke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 7142 Napisano pre 7 sati Drug član, 2888 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3... Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je raspored za vikend: Mi smo jako blizu ali i jako daleko. Opet udarnicki od jutros, sa vec mislim da je spavanje potpuno precenjeno. Ostalo nam je jos mnogo posla oko sklapanja, ali 80% stvari imamo. Plniram da no as upalim motor i da se sutra provoza, samo da nas kisa ne zezne ponovo. Veliko je njanje sto moram da radim i redovan posao da zaradimo za 'leba, pa sam kao muva govnara, malo tamo malo amo. Izguracemo. Drzite fige da nocas uleti snimak kako cvajara zvrnda! Hvala svima jos jednom, bez vas ne bismo uspeli! Predivni ste! 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 7142 Napisano pre 7 sati Drug član, 2888 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3... Prijavi odgovor kao problematičan Stigle pločice!! Jos par sati i motor ce biti na tockovima, NAPOKON!!! 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 7142 Napisano pre 1 sat Drug član, 2888 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3... Prijavi odgovor kao problematičan Pojavio se novi problem! Ali dok pisem, resava se. Caure prednjeg tocka za koje smo uzeli mere nisu dobre jer je kod nas kombinacija stari tip tockova a vile od novije. Premereno sve i sad bi trebalo da resimo. Trenutno resavam gume i kardan na nekom GSu, Guzziju vadim neke sifre delova, pa kad zavrsim to, krecem ponovo u napad. Vile su namontirane, akumulator i lanac bi trebalo da stignu sutra. Sve je jaaaaako jako knap, ali ko nije probao nije ni uspeo. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...