Jump to content

Moto Zajednica

nemanja2468

Članovi
  • Broj tema i poruka

    165
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

O članu nemanja2468

  • Rođendan 20.01.1989.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Nis
  • Motocikl
    Honda CN250 Helix, Kawasaki Versys 650

Poslednji posetioci profila

1829 profile views

nemanja2468's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

119

Reputacija u zajednici

  1. Koliko znam ne moze jer sam u vise navrata hteo da dam krv namenski za nekog i uvek kazu da to nije moguce
  2. Ja sam imao centralni stender na prodaju ali je otisao prosle nedelje kolegi iz Smedereva. Meni licno se ne svidja kako to izgleda na motoru. Kupio sam ovaj motea i izaso je negde bio oko 180 eura sa nekim popustima.
  3. Najvaznije je da mogu dve kacige da stanu, to mi je bitno. Super ovo izgleda, nije prevelik.
  4. Hvala na informacijama, do sledece sezone mora da se nabavi jedan od 65 litra minimum
  5. Imam givi od 46 litara i staju dve kacige zato i pitam za ovaj od 65 litara. Svidja mi se kako izgleda i dobio bih vise mesta za stvari pa se razmisljam da mozda kupim i zamenim givija sa ovim.
  6. Koje su dimenzije kofera? Dal je realno da ne mogu da stanu dve kacige u kofer od 65 litara
  7. A zasto ne brza spojka? Kod mene sam uzeo lanac sa brzom spojkom i evo preko 10000 km bez ikakvih problema.
  8. Sto bi se zezao sa poliesterom da pravis uglove, jel mozes nesto ovako da iskoristis? https://audiopower.rs/product/ugao-za-zvucnu-kutiju-ht400/
  9. @MaxiS e gledaj ja nisam iso odma ovaj sto ima da skrenes desno ubzo posle granice nego sam iso ovim drugim jer sam bio do prvog sela da sipam gorivo i onda nastavio na dalje. Znaci u Kuli sam sipao gorivo i onda nastavio za Gramadu i onda na dalje i ukljucio se na ovaj magistralni pravac. Tu oko Gramade je jedan deo bas los. E sad ti mozes ici i ovamo odma posle granice desno ali mi drug koji je proso dan kasnije od mene tamo rekao da je i tamo los put. U sustini samo nema potrebe zuriti i malo vise vodi racuna.
  10. @MaxiS bio sam proletos do Vidina i lepo je mesto, usput nije lose da odes i do Belogradcik tvrdjave, na drugu je stranu ali imas vreman lagano da u jednom danu odes tamo i posle do Vidina. Jedino lose u secanju mi je ostao jedan deo puta 15ak km posle granice kada ides za Belogradcik, to nije put nego kao da je Marko Kraljevic orao po njemu, sva sreca taj los deo nije mnogo dug.
  11. @malitomic gledam ove slike i sve mislim da ti nije problem u menjacu nego u necemu banalnom. Probaj da podmazes ovu polugu i osovinu na fuzasteru oko koje se pomera poluga. Skicirao sam ti na slici, tu su pokretni delovi i mozda negde glavi tu. Moj versys se poprilicno fino salta, vozio sam i "mekse" menjace ali i ovo poprilicno lepo radi.
  12. Centralni stender za Versysa 650, pasuje na modele od 2007 do 2014 godine. Mene je izasao 180 eura pa je i cena tu negde. Namestio sam na svoj motor i skinuo, ne svidja mi se vizuelno i tesko se podize motor na isti.
  13. Drugari ako je neko zainteresovan za centralni stender za Versysa 650 nek mi se javi. Narucio sam sa motea.com i namestio juce i skinuo, ne svidja mi se vizuelno i ne dize se tako lako motor na stender. Mene je izaso 180 eura pa je i cena tu negde, dogovoricemo se.
  14. Koja je velicina jakne? Edit: tek sad vidim da pise u naslovu
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja